نمایندگان مردم در خانه ملت شرایط مراجعه مأموران مالیاتی به محل فعالیت مودی را مشخص كردند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (سهشنبه، 27 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان با ماده (4) این لایحه با 168 رأی موافق، 2 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع آرای مأخوذه 234 نماینده حاضر در صحن موافقت كردند.
در ماده (4) این مصوبه آمده است: اصل بر صحت معاملات ثبت شده مودی در سامانه مودیان است مگر خلاف آن اثبات شود. مأموران مالیاتی جز در مواردی كه مودی از ثبت نام در سامانه امتناع كرده و یا به ترتیبی كه در ماده (9) ذكر شده اثبات شود كه در ثبت معاملات خود در سامانه مودیان تخلف نموده است حق مراجعه به محل فعالیت مودی و مطالبه دفاتر، اسناد و مدارك وی و رسیدگی به آنها را ندارد.
مودیان مالیاتی مكلف به ارائه شماره حساب به سازمان مالیاتی شدند
نمایندگان مردم در خانه ملت مودیان مالیاتی را مكلف به ارائه شماره حساب به سازمان مالیاتی كردند.
نمایندگان در نشست علنی امروز (سه شنبه، 27 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان با ماده 10 با 171 رأی موافق، 3 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 234 نماینده حاضر در جلسه موافقت كردند.
در این ماده آمده است كه اشخاص مشمول مكلف اند شماره حساب یا حسابهای بانكی و شناسه یكتای دستگاههای كارتخوان بانكی (POS) یا درگاههای پرداخت الكترونیكی مورد استفاده برای فعالیت شغلی خود را به سازمان اعلام كنند.
در تبصرهای از این مصوبه تأكید شده است: در موارد استفاده از حساب بانكی یا دستگاههای كارتخوان بانكی یا درگاههای پرداخت الكترونیكی جدید، اشخاص مشمول مكلف اند اطلاعات آنها را بلافاصله از طریق پوشه خود در سامانه مؤدیان به سازمان اعلام كنند.
تعیین مجازات عدم اعلام مشخصات بهرهبرداران از دستگاههای كارتخوان به سازمان امور مالیاتی
نمایندگان مردم در خانه ملت مجازات عدم اعلام مشخصات بهرهبرداران از دستگاههای كارتخوان به سازمان امور مالیاتی را مشخص كردند.
نمایندگان در نشست علنی امروز (سهشنبه، 27 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه نحوه استفاده، نگهداری و نظارت بر پایانه فروشگاهی (صندوق مكانیزه فروش) با ماده (11) آن موافقت كردند.
در ماده (11) آمده است: بانك مركزی مكلف است با همكاری سازمان ظرف مدت یك سال پس از لازمالاجرا شدن این قانون نسبت به ساماندهی دستگاههای كارتخوان بانكی (POS) و یا درگاههای پرداخت الكترونیكی اقدام كرده و با ایجاد تناظر بین آنها با مجوز فعالیت و شماره اقتصادی بنگاههای اقتصادی به هر یك از پایانههای فروش، شناسه یكتا اختصاص دهد. همچنین بانك مركزی موظف است به ترتیبی كه سازمان درخواست میكند امكان دسترسی سازمان به اطلاعات درگاههای پرداخت و تراكنشهای شبكههای پرداخت بانكی رسمی كشور را فراهم كند.
در تبصره این ماده نیز آمده كه پس از گذشت زمان مذكور در این ماده اتصال دستگاههای كارتخوان بانكی (POS) و یا درگاههای پرداخت الكترونیكی كه تعلق آنها به مودی معین توسط سازمان امور مالیاتی تأیید نشده باشد، به شبكه پرداخت بانكی كشور ممنوع است. بانك مركزی و حسب مورد كلیه بانكها و ارائهدهندگان خدمات پرداخت موظف هستند مشخصات بهرهبرداران كلیه دستگاههای كارتخوان بانكی (POS) و پایانههای پرداخت الكترونیكی را به سازمان اعلام كنند. تخلف از این حكم موجب مجازات درجه 6 میشود.