مدیركل فرآورده های غذایی و نوشیدنی سازمان غذا و دارو از غنی سازی نوشیدنی های تولیدی با ویتامین D3 در یزد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دكتر وحید مفید با اشاره به اینكه غنی سازی آرد با ویتامین D به صورت آزمایشی در بیرجند در حال اجرا است، گفت: غنی سازی نوشیدنی ها با ویتامین D3 به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی یزد انجام شده است.
وی افزود: همچنین این اقدام با رعایت شرایط مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاه های معتبر با مقادیر مندرج در دستورالعمل های اجرایی غذاهای فراسودمند و غنی سازی اختیاری مواد خوراكی و آشامیدنی صورت گرفته است.
دكتر مفید تأكید كرد: تمدید پروانه ساخت این فرآورده ها منوط به مطابقت مقادیر پایش های لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فرآورده در دوره ماندگاری به عمل آمده و با ضابطه غنی سازی است.