رئیس مجلس شورای اسلامی : دستاورد استراتژیك دفاع مقدس این بود كه دشمنان فهمیدند اگر با ایران گلاویز شوند موفق نخواهند شد لذا فقط هیاهو میكنند اما جرأت تعرض ندارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست صبح امروز با اعضای ستاد برگزاری مراسم چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی كه به همت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تشكیل شده است، صیانت از انقلاب اسلامی را مهم ترین كاری دانست كه این ستاد در حال پیگیری آن است و گفت: انقلاب اسلامی دستاورد بزرگ قرن بود و اینكه امروز دشمنان خاك پاشی می كنند به دلیل اهمیت آن است لذا اینكه شما وقت گذاشته اید و از نهادهای مختلف از این دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ایران كه بزرگ ترین حادثه قرن است صیانت می كنید، كار ارزشمندی است كه از همه شما صمیمانه تشكر می كنم.
رئیس مجلس تصریح كرد: انقلاب اسلامی در مرحله ای است كه دشمن نسبت به آن حیله گری می كند و به دلیل اهمیت آن به دنبال دسیسه هستند تا وزن انقلاب را كاهش دهند و بسترهایی نیز وجود دارد؛ امروز انقلاب اسلامی به 40 سالگی خود رسیده و بسیاری از افرادی كه 50 سال هم دارند خیلی خوب انقلاب را لمس نكرده اند.
لاریجانی در ادامه لمس حوادث انقلاب را غیر از خواندن روایت آن دانست و افزود: گاهی كم كاری در اینكه چگونه با هنرمندی مسائل انقلاب گفته شود، ضمیمه شد و از سوی دیگر برخی مصالح و حقایق در دعواهای سیاسی داخل كشور عملا ذبح شد و به جای اینكه همه گروه ها پای منافع ملی كشور بایستند و عظمت آن را بیان كنند، مسائل تاكتیكی خُرد را آنقدر در حوادث مختلف جلوه گر كردند كه عظمت كارهای بزرگ دیده نشد.
وی در ادامه با بیان اینكه برخی اظهارات دشمن بسیار عوامانه است، عنوان كرد: آنها به دنبال این بودند كه انقلاب اسلامی به این دوره ها نیز نرسد و دسیسه ها كرده و می كنند؛ آنها عملیات روانی دارند و از ظرفیت های مختلف استفاده می كنند تا این حادثه بزرگ در ذهن داخلی و خارجی دریافت نشود.
رئیس قوه مقننه در ادامه با تأكید بر اینكه باید بدانیم روی چه موضوعاتی تمركز كنیم، بیان داشت: انقلاب اسلامی حكومت فاسد را كنار زد و یك حكومت مردمی سركار آورد كه دستاورد كوچكی نیست چرا كه خیلی از كشورها هنوز در این شرایط دست و پا می زنند اما ملت ایران یك حكومت دیكتاتوری را كنار زد و همه بخش های كشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم با رأی گیری مردم اداره می شود؛ از رهبری معظم انقلاب كه از منظر مجلس خبرگان به واسطه رأی مردم برگزیده می شود تا رئیس جمهور و نمایندگان مجلس كه با رأی مستقیم مردم روی كار آمده اند؛ از این رو دموكراسی و مردمسالاری در كشورمان مسأله كوچكی نیست.
وی افزود: این در حالی است كه رژیم گذشته با كودتا روی كار آمد و علاوه بر اینكه سازمان های امنیتی مردم را به صلابه كشیدند، ساواك و زندان های مخوف آنها به وجود آمد اما هنگام انقلاب این وضعیت به شكل حكومت مردمی درآمد؛ خاطراتی هم وجود دارد؛ خاطرات علم كه فردی نزدیك شاه بود در مقاطع مختلف رذالت های كشورهایی مثل انگلیس را روایت می كند كه چگونه سفیر انگلیس یا آمریكا به كشورمان می آمدند و به شاه دستور می دادند چه معاملاتی كرده و چگونه حكومت داری كند؛ از این رو انقلاب اسلامی مسأله كوچكی نیست، یك تغییر هویت و تغییر باور است كه رادیو و تلویزیون باید روی آن كار كنند.
لاریجانی گفت: اینكه یك فقیه پارسا از حكومت مردمی صیانت كند یك مدل مناسب با شرایط بومی ما بوده و همه ملت در سرنوشت خود مشاركت دارند و هر دوره مجلس تعداد زیادی نمایندگان می روند و تعداد دیگری می آیند همچنین هر رئیس جمهور فقط دو دوره می تواند رئیس جمهور باشد و این گردش افراد در نظام یك دستاورد بزرگ است.
رئیس نهاد قانونگذاری كشورمان تصریح كرد: همچنین مؤلفه مهم دیگر تأثیرگذاری جمهوری اسلامی در فضای منطقه ای و بین المللی است در حالی كه یك نظام از كشورهای منطقه می گفت متكی به آمریكا است و میگفت ژاندارم منطقه است اما حتی نتوانست خود را نگاه دارد از این رو نمی توانند جمهوری اسلامی را از معادلات منطقه ای حذف كنند و این به خاطر سخت افزار ما نیست بلكه به خاطر عظمت تفكر انقلاب اسلامی و نفوذ آن است.
لاریجانی نشست ورشو و نشست های مشابه را كنفرانس بازی توصیف كرد و اظهار كرد: آنها نمی توانند انقلاب را حذف كنند و جمهوری اسلامی استراتژی بسیار روشن و دقیقی را از زمان امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری پیموده و منزلت ملت ایران كه محب اهل بیت(ع) هستند و این امر در زمان رژیم شاه بسیار نزول پیدا كرده و باعث شده بود به چشم تحقیرآمیز به ایران بنگردند، اصلاح شد.
وی یادآور شد: رژیم شاه اتحاد عرب ها علیه اسرائیل را برهم زده بود البته در حال حاضر كشورهای عربی مشی خود را تغییر داده اند اما آن زمان جلوی اسرائیل ایستاده و حتی چند جنگ با آنها داشتند اما رژیم شاه با اسرائیل ارتباط داشت و با آنها نفت مبادله می كرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است كه دشمنان علیه ایران صحبت كرده و درباره مسائل موشكی دخالت می كنند اما می دانند ایران در منطقه عظمتی دارد كه نمی توان آن را حذف كرد همچنین دستاوردهایی در حوزه نظامی و دفاعی داشته ایم كه گفته شد نمایشگاه هایی در این زمینه برگزار می شود لذا اتكای دفاع بر تولیدات داخلی بسیار مسأله مهمی است.
وی در ادامه با بیان اینكه مركز پژوهش های اسلامی مجلس برای دستاوردهای انقلاب پژوهشی تهیه كرده بود كه نشان می داد در بخش های اقتصادی و دفاعی كارهای مهمی انجام شده است، عنوان كرد: به خاطر ماهیت حوزه دفاعی كه در لایه های پنهان است بسیاری از مردم از پیشرفت های آن خبر ندارند كه باید این دستاوردها در نمایشگاه ها نشان داده شود.
لاریجانی در ادامه با اشاره به اینكه سطح بسیار وسیعی از تولیدات در داخل توسط كارآفرینان انجام شد، ابراز داشت: جمهوری اسلامی در حوزه فناوری های نو جهش های خوبی داشته و از آنجایی كه در فناوری هسته ای محل مناقشه بین المللی بوده ایم، این مسأله برجسته سازی شد در غیر این صورت در بسیاری از حوزه های دیگر فناوری نیز كارهای مهمی صورت گرفت چنانچه امروز 95 درصد داروهای خود را در داخل تولید می كنیم كه موضوع كوچكی نیست.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: در حوزه گاز به اكثر قریب به اتفاق شهرهای ما گازرسانی شده و حدود بیش از 80 درصد روستاها از نعمت گاز برخوردارند همچنین در زمینه تولید آلومینیوم و مس جهش های بزرگی داشته ایم و باید این مسائل به گونه ای بیان شود كه ارتباط ملموس به وجود بیاید.
وی گفت: دفاع مقدس دستاورد استراتژیك هم داشت كه به واسطه آن متوجه شدند اگر با ایران گلاویز شوند موفق نخواهند شد و این موضوع مهمی است كه دیگر جرأت نمی كنند به ایران تعرض كنند و صرفا هیاهو و پارس می كنند اما به معنای این نیست كه جرأت كنند با ایران درگیر شوند.
لاریجانی ادامه داد: دستاورد دفاع مقدس برای آینده جمهوری اسلامی دستاورد بزرگی بود و توانستیم به خود اتكا پیدا كنیم چنانچه توانمندی ما در حوزه موشكی محصول آن زمان است و این تجربه در حوزه های دیگر نیز تكرار شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرا رسیدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی كه به واسطه آن دسیسه ها نیز افزایش یافته است، گفت: اخیرا كنفرانسی راه انداخته اند كه نشان می دهد نمی خواهند جایگاه انقلاب درخشندگی خود را نشان دهد پس باید توجه كرد كه همه تلاش را روی حركت به صورت مردمی بگذارید چرا كه این یك جریان ملی بوده و برای مردم است و فضا باید به شكلی باشد كه مردم این جریان را از آن خود بدانند و این متن ملت باید همواره حفظ شود.
وی افزود: برای نشان دادن عمق انقلاب باید مساجد و سمنها فعال شده و دستگاه ها كمك كنند مردم با آرامش و راحتی در مراسم حضور پیدا كنند همچنین رسانه ها نیز می توانند كمك شایانی كنند و ائمه جمعه و افرادی كه تریبون دارند باید استفاده كنند و همه به این سمت برویم كه با مفاهیم واقعی آشنا شده و آشنایی بدهیم كه در شرایط خاصی قرار داریم و اجازه ندهیم دشمن در این شرایط ایجاد مسأله كند.
لاریجانی گفت: سخنرانان باید در حمایت از انقلاب و دفاع از كیان ملت صحبت كرده و از اظهارات سست و اوقات تلخی ها كه مقتضای امروز نیست بپرهیزند همچنین برخی موضوعات است كه وزن آن اینگونه نیست كه خیلی برجسته سازی شود و لزومی ندارد همه مناقشات در این مقطع حل و فصل شود بلكه امروز باید به موضوع وفاق و وحدت توجه كرد.
رئیس نهاد قانونگذاری كشورمان در ادامه با تأكید بر ضرورت استمرار دیدگاه های انقلاب بیان داشت: باید سال آینده را سال باروری تفكر درباره انقلاب قرار دهیم. شاید در این زمان كم نتوان همه مسائل را گفت از این رو نباید بعد از 22 بهمن و دریافت بازتاب ها، مسائل را به فراموشی بسپاریم چرا كه این موضوع عظمت دارد و باید همواره به آن پرداخت.
وی همچنین با اشاره به اینكه شیطنت رسانه های خارجی به این علت است كه دل مردم را خالی كنند اما موفق نمی شوند، ابراز داشت: ملت ما آگاه و آبدیده بوده و تجربه بسیاری در شرایط سخت داشته و در همین شرایط دستاوردهایی داشته اند؛ ان شاءالله خداوند كمك می كند در ایام شهادت حضرت زهرا(س)، از ایشان مدد بگیریم تا شاهد یك راهپیمایی پرشكوه باشیم