در مرقد مطهر امام راحل؛ تجدیدمیثاق مدیران رسانه ملی باآرمان‌های امام(ره)

رئیس رسانه ملی به همراه مدیران این رسانه امروز با حضور در مرقد مطهر امام راحل با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق كرد

1397/11/21
|
09:48
|



به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رئیس و مدیران رسانه ملی با نثار تاج گل و قرائت فاتحه با آرمان‌های امام راحل میثاقی دوباره بستند.

رئیس رسانه ملی در این مراسم گفت:​ امام انسانی بزرگ و ذخیره الهی بودند و تفكر و اندیشه ایشان هم تفكری ناب بود و انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی برای تاریخ به شمار می‌آید.

دكتر علی عسكری افزود:​ انقلاب اسلامی در عصر جدید، راه جدیدی را فراسوی بشریت قرار داد و آن توجه انسان‌ها به خدای متعال بود.

وی تأكید كرد:​ پایه انقلاب امام خمینی (ره) دین مداری بود و فعالیت ما در رسانه ملی نیز ترویج دین مداری است.

رئیس رسانه ملی پایه دوم انقلاب امام خمینی را عدالت خواهی دانست و افزود:​ عدالت خواهی ریشه در دین و انقلاب ایران دارد.

دكتر علی عسكری پایه سوم انقلاب اسلامی ایران را كرامت خواهی برای انسان دانست و گفت: نماد كرامت خواهی مردم سالاری در جامعه است.

وی استقلال طلبی را یكی دیگر از ویژگی‌های انقلاب اسلامی دانست و افزود: برای رسیدن به این هدف انقلاب ما خون‌ها داد و جوان‌های زیادی را در این راه نثار كردیم.

رئیس رسانه ملی، اساس همه چیز برای استقرار نظام را ولایت فقیه دانست و گفت: امام فرمودند پشتیبان، ولی فقیه باشید تا به نظام آسیب نرسد.

دكتر علی عسكری افزود: امیدواریم كه ما بتوانیم این 5 ركن انقلاب را در زمینه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی اجرا و عملیاتی كنیم.

رئیس رسانه ملی با اشاره به اینكه انقلاب اسلامی ایران استمرار دارد، گفت: نظام اسلامی ما بستر مناسبی برای استمرار انقلاب اسلامی است و اگر تفكر انقلابی نباشد امكان مقاومت در برابر دشمنان نخواهد بود.

وی ابراز امیدواری كرد، با تأسی از امام بتوانیم در چهلمین سال انقلاب و در چهلمین بهار آزادی بزرگ‌ترین راهپیمایی و حضور پرشور مردم را در 22 بهمن داشته باشیم و بتوانیم در جهت پیشرفت كشور گام اساسی و بلندی برداریم.

دسترسی سریع