رئیس رسانه ملی به همراه مدیران این رسانه امروز با حضور در مرقد مطهر امام راحل با آرمانهای بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق كرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، رئیس و مدیران رسانه ملی با نثار تاج گل و قرائت فاتحه با آرمانهای امام راحل میثاقی دوباره بستند.
رئیس رسانه ملی در این مراسم گفت: امام انسانی بزرگ و ذخیره الهی بودند و تفكر و اندیشه ایشان هم تفكری ناب بود و انقلاب اسلامی ایران نقطه عطفی برای تاریخ به شمار میآید.
دكتر علی عسكری افزود: انقلاب اسلامی در عصر جدید، راه جدیدی را فراسوی بشریت قرار داد و آن توجه انسانها به خدای متعال بود.
وی تأكید كرد: پایه انقلاب امام خمینی (ره) دین مداری بود و فعالیت ما در رسانه ملی نیز ترویج دین مداری است.
رئیس رسانه ملی پایه دوم انقلاب امام خمینی را عدالت خواهی دانست و افزود: عدالت خواهی ریشه در دین و انقلاب ایران دارد.
دكتر علی عسكری پایه سوم انقلاب اسلامی ایران را كرامت خواهی برای انسان دانست و گفت: نماد كرامت خواهی مردم سالاری در جامعه است.
وی استقلال طلبی را یكی دیگر از ویژگیهای انقلاب اسلامی دانست و افزود: برای رسیدن به این هدف انقلاب ما خونها داد و جوانهای زیادی را در این راه نثار كردیم.
رئیس رسانه ملی، اساس همه چیز برای استقرار نظام را ولایت فقیه دانست و گفت: امام فرمودند پشتیبان، ولی فقیه باشید تا به نظام آسیب نرسد.
دكتر علی عسكری افزود: امیدواریم كه ما بتوانیم این 5 ركن انقلاب را در زمینههای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی اجرا و عملیاتی كنیم.
رئیس رسانه ملی با اشاره به اینكه انقلاب اسلامی ایران استمرار دارد، گفت: نظام اسلامی ما بستر مناسبی برای استمرار انقلاب اسلامی است و اگر تفكر انقلابی نباشد امكان مقاومت در برابر دشمنان نخواهد بود.
وی ابراز امیدواری كرد، با تأسی از امام بتوانیم در چهلمین سال انقلاب و در چهلمین بهار آزادی بزرگترین راهپیمایی و حضور پرشور مردم را در 22 بهمن داشته باشیم و بتوانیم در جهت پیشرفت كشور گام اساسی و بلندی برداریم.