وزیر دفاع با بیان اینكه در ساخت زیردریاییها امروز وضعیت خوبی داریم، گفت: ما نیاز به ساخت ناوشكن كلاس سنگین داریم و باید به ساخت زیردریایی كلاس سنگین هم توجه داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛امیر سرتیپ «امیر حاتمی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز در دومین همایش پیشرانههای دریایی با اشاره به ساخت انواع ناوشكنهای سبك و كلاس متوسط در وزارت دفاع اظهار داشت: البته امروز ما نیاز به ساخت ناوشكن كلاس سنگین نیز داریم كه باید با همكاری مراكز دانشگاهی به این مهم نیز دست یابیم و از آوردههای آن نیز استفاده كنیم.
وی با بیان اینكه در ساخت زیردریاییها امروز وضعیت خوبی داریم، افزود: ما زیردریاییهای كلاس سبك و متوسط را ساختهایم كه زیردریاییهای غدیر و فاتح كه اخیرا به ناوگان دریایی ما ملحق شدند، نمونههایی از آن بودند، اما امروز باید به ساخت زیردریایی كلاس سنگین هم كه مورد نیازمان است، توجه داشته باشیم.
صرفهجویی 30 درصدی در ساخت سامانه رانش واترجت ملی
وزیر دفاع با اشاره به رونمایی نخستین سامانه رانش واترجت ملی گفت: ساخت این سامانه توسط متخصصان داخلی صرفهجویی 30 درصدی نسبت به خرید محصولات خارجی را به همراه خواهد داشت.
امیر سرتیپ امیر حاتمی اظهار داشت: ایران كشوری دریایی با فرصتهای بسیار زیاد است كه برای استفاده از این فرصتها باید داری توان و دانش دریایی باشیم.
وی افزود: اگر قدرت و دانش دریایی نداشته باشیم فرصتها فراوان این حوزه به تهدید تبدیل میشوند.
امیر حاتمی با تاكید بر اینكه استفاده از فرصتهای فراوان دریا نیازمند ابزارها و دانش دریایی است، گفت: در بین ملزومات دریایی، پیشرانها حائز اهمیت فراوانی هستند كه وزارت دفاع در سازمان دریایی با همكاری بخش خصوصی در اینزمینه پیشرفتهای بسیاری داشته است.
وی ادامه داد: اوایل سال جاری دیزل 1300 اسب بخار را طراحی كردیم كه برای بخش ریلی و دریا قابل استفاده است و امروز نیز پیشران واترجت را اماده كردیم كه یكی از نیازهای ضروری شناورهای كشور است.
وزیر دفاع با بیان اینكه این موتور با همكار صنایع دریایی وزارت دفاع، دانشگاه شریف و شركتهای دانشبنیان ساخته شده است، افزود: از سال گذشته ایران را در زمینه تحریم كردند، اما ما بلافاصله تولید این موتور را در دستور كار قرار و ان را به صورت بومی ساختیم.
امیر حاتمی افزود: این سامانه برای پیشران شناورهای مختلف در اندازههای نظامی، آتشنشان، امداد، تجاری و تفریحی بكارگیری خواهد شد.
وزیر دفاع در پایان خاطرنشان كرد: ساخت این سامانه توسط متخصصان داخلی صرفهجویی 30 درصدی نسبت به خرید محصولات خارجی را به همراه خواهد داشت.