خدمت رسانی 82 هزاروسیله حمل و نقل عمومی در نوروز

معاون سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای:82 هزاروسیله حمل ونقل عمومی با 119هزار راننده و كمك راننده از 25 اسفند تا 15 فروردین خدمات رسانی می كنند كه از این تعداد، 16 هزار دستگاه اتوبوس، 27 هزار مینی بوس و 39 هزار دستگاه، سواری كرایه است.

1395/12/24
|
10:22
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، شهرام آدم نژاد در برنامه «تیتر امشب» شبكه خبر با بیان اینكه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در بحث سفرهای نوروزی اقدامات گسترده ای را انجام داده است، افزود: بخش عمده ای از این اقدامات، پیش از سفر انجام می شود زیرا سطح خدمات دهی جاده ها را باید به حد خوب و مناسب برسانیم.

وی گفت: امسال بیشتر زیرساخت ها توسط وزارت راه و شهرسازی اجرا شد.

آدم نژاد با اشاره به مشكلات و گره های ترافیكی در راه های شمال كشور، ادامه داد: با برنامه ریزی وزارت راه، تونل منجیل تا آخر این هفته افتتاح می شود كه گره بزرگ ترافیكی را حل خواهد كرد.

وی افزود: تونل آبشار هم در محور هراز هفته پیش افتتاح شد و تونل شیرگاه در فیروزكوه هم تا آخر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
آدم نژاد با بیان اینكه تقریباً همه خرابی های ناشی از بارندگی های اخیر را اصلاح كرده ایم، اضافه كرد: در بخش ایمنی و راحتی سفرهای نوروزی هم اقدامات گسترده ای را انجام دادیم.

وی با بیان اینكه در كنار این ها 12 هزار راهدار در 754 راهدار خانه كشور آماده باش هستند، ادامه داد: 2 هزار گشت راهداری در همه جاده های كشور داریم .

آدم نژاد گفت: از مجموع حدود 215 هزار كیلومتر شبكه های راه های كشور ، 24 هزار و 600 كیلومتر آن شبكه شریانی است كه عمده سفرها در این شبكه انجام می شود.

وی اضافه كرد: امسال برای نخستین بار سیستم تخمین را در مدیریت راه های كشور راه اندازی كردیم كه به ما پیش بینی نرخ ترافیكی ساعتی می دهد و می توانیم از طریق سامانه 141 و دیگر راه های ارتباطی اطلاع رسانی كنیم.

آدم نژاد گفت: بر اساس برآوردها از 25 تا 15 فروردین امسال 4 درصد در جاده ها افزایش سفر خواهیم داشت و عمده سفرهای نوروزی از مبدا تا مقصد كمتر از 500 كیلومتر است.

وی با اشاره به اینكه هماهنگی خوبی میان دستگاه های خدمات دهنده است، افزود: در بخش اتوبوس هم قیمت ها افزایش نداشت.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: امسال پیش فروش غیرحضوری بلیط از حضوری افزایش یافت و 58 درصد بود.

آدم نژاد افزود: مدتی پیش 75 میلیارد تومان به استان ها ابلاغ كردیم كه بخشی از آن برای 50 هزار كیلومتر خط كشی صرف شد.

وی با بیان اینكه سه هزار و 500 نقطه حادثه خیز را آشكارسازی كردیم، اضافه كرد: امسال 700 گروه تعمیرگاهی را در جاده ها با مجوز سازمان راهداری راه اندازی كردیم.رئیس اورژانس كشور هم با حضور در این برنامه گفت: امسال ناوگان اورژانس هوایی كشور به 30 فروند رسیده است و اكنون 30 پایگاه اورژانس هوایی داریم.

پیرحسین كولیوند افزود: حدود 4 هزار و 500 دستگاه آمبولانس را در قالب 17 هزار نیروی فوریت های پزشكی برای خدمات فوریت های پزشكی پیش بیمارستانی سفرهای نوروزی در نظر گرفتیم و 22 هزار متخصص بهداشت محیط و كار نظارت های بهداشتی را انجام می دهند.

وی ادامه داد: همه بیمارستان های ما با حفظ توانایی های تخصصی خود و با همه توان ظرفیت كامل اورژانس ها و بخش های ویژه را دارند.

كولیوند گفت: از بیمارستان های دولتی، نظامی، خیریه، بیمارستان های خصوصی و تامین اجتماعی و بیمارستان های مربوط به نهاد عمومی غیر دولتی خواستیم توان تخصصی خود را حفظ كنند.

وی افزود: دانشگاه های علوم پزشكی مكلف شده اند كه در بخش اورژانس خود خدمات اورژانس دندانپزشكی را هم در ایام نوروز ارایه دهند.

كولیوند اضافه كرد: امسال علاوه بر 2200 پایگاه فعلی 300 پایگاه اضافه به عنوان پایگاه سلامت را در جاده ها و شهرها در نظرگرفتیم و خدمات خود را ارائه می كنند.

رئیس اورژانس كشور گفت: از سه شنبه با همكاری سازمان راهداری هلال احمر ، پلیس راهور و خدمات سفر، عملیات نوروزی ما آغاز می شود.

كولیوند با بیان اینكه در شب چهارشنبه آخر سال در آماده باش كامل هستیم، افزود: سه شب پیش در اردبیل 7 جوان فوت كردند و 4 نفر مصدوم شدند كه دو نفر آنان بدحال هستند.

وی با اشاره به اینكه امروز هم در گرمسار 4 نفر مصدوم شدند و سوختگی شدید دارند، ادامه داد: بیشترین آسیب ها به صورت و چشم و دست وارد شده است.

كولیوند با اشاره به اینكه افراد در بیشتر موارد از طریق ترقه های دست ساز آسیب می بینند،افزود: مدارس نقش آموزشی و پرورشی خود را در این زمینه ایفا و والدین هم كمك كنند و پلیس هم كنترل كند.
معاون سازمان امداد و نجات هلال احمر هم با حضور در این برنامه با بیان اینكه در ایام نوروز پررنگ تر خدمات رسانی می كنیم، گفت: در حوزه پیشگیری و كاهش اثرات، حدود 20 هزار جوان داوطلب سازماندهی شده اند كه در چادرهایی با عنوان «طرح ایمنی و سفر سلامت » در مبادی ورودی شهر حضور دارند كه هم مسافران را راهنمایی می كنند و هم به آن ها آموزش های لازم را ارائه می كنند.

احمد سلطانی ادامه داد: طرح«خادم» با عنوان " خانواده آماده در برابر مخاطرات" را هم داریم كه تعدادی از داوطلبان هلال احمر به صورت رو در رو و چهره به چهره آموزش های امدادی را به مردم هم در چادرهایی جاده ای و هم در برخی نقاط شهر ارائه می كنند.

وی افزود: در حوزه "آمادگی و پاسخ" هم در طول طرح امداد و نجات نوروزی تعداد پایگاه های ثابت، موقت و سیار را به 1335 پایگاه افزایش می دهیم كه روزانه 4 هزار و 554 امدادگر متخصص در این پایگاه ها حضور دارند.

سلطانی ادامه داد: در این طرح حدود 3 هزار و 353 خودرو اورژانس امداد و نجات در طول مسیرهای مختلف مستقر هستند.

وی گفت: 24 فروند بالگرد امداد نیز در پایگاه های امداد و نجات هوایی ما مستقر هستند.

سلطانی افزود: شماره های مختلفی برای امداد رسانی در دسترس مردم وجود دارد كه شماره 112 شماره اختصاصی امداد و نجات است.

معاون سازمان امداد و نجات هلال احمر افزود: ویژگی این شماره این است كه نیاز به سیم كارت و آنتن ندارد و استفاده از آن در هر نقطه ای از كشور امكان پذیر است.

وی اضافه كرد: امسال اپلیكیشن موبایل را هم ارائه كردیم كه در سایت جمعیت هلال احمر موجود و قابل نصب بر روی همه گوشی هاست.

سلطانی با بیان اینكه بخشی از خدمات این اپلیكیشن، آنلاین و بخشی آفلاین است، افزود: اطلاعات امداد و نجات و همه پایگاه ها و شبكه های امداد و نجات ما در این اپلیكیشن موجود است و درخوات كمك را هم می توانند از این طریق اعلام كنند.
رئیس پلیس راهور ناجا هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: همه نیروهای پلیس راه در سطح جاده های كشور و نیروهای زیادی از دیگر بخش های انتظامی ، تخلفات جاده ای را در ایام نوروز كنترل می كنند و همچنین برخی نیروها در بخش كنترل نامحسوس فعالند.

سردار حمیدی با اشاره به اینكه برخی تخلفات در جاده های صاف به علت رانندگی یكنواخت، خستگی و خواب آلودگی انجام می شود، افزود: حدود 40 درصد از تصادفات و تلفات جاده ای ما مربوط به این بخش است.

وی گفت: پیشگیری و تخلفات حادثه ساز در اولویت است لذا با آن ها برخورد بدون اغماض می شود.

رئیس پلیس راهور ناجا افزود: توقیف 72 ساعته، نمرات منفی، جریمه های تا 200 هزار تومان در سطح جاده های كشور و در برخی موارد بالاتر و توقیف های ساعتی برای برخورد با رانندگان متخلف در دستور كار قرار دارد.

سردار حمیدی با اشاره به اینكه در 6 سال گذشته روند تصادفات كاهش داشت، گفت: امسال هم با تدیبر و تجهیزاتی كه در اختیار پلیس راه قراردارد برآوردها این است بتوانیم نسبت به اداوار گذشته كنترل بیشتری داشته باشیم.

وی افزود: 755 نفر از هموطنانمان در ایام نوروز سال گذشته بر اثر تصادف در جاده ها فوت شدند كه به رغم كاهش در مقایسه با سال های پیش از آن، همچنان بالاست.

سردار حمیدی ادامه داد: برنامه ریزی مناسب هموطنان برای سفر، توقف و استراحت آن ها و هوشیاری در طول سفر می تواند به كاهش تصادفات كمك كند.معاون گردشگری رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هم در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: سامانه 09629 را داریم كه اطلاعات همه سفرهای گردشگری از جمله ظرفیت های اقامتی در نوروز و جاذبه های گردشگری در آنجا موجود است.

رحمانی موحد افزود: هیچ افزایش نرخی در اقامتگاه ها نداریم و نظارت های شدیدی بر آنها اعمال می شود.

وی اضافه كرد: هتل ها، متل ها، اقامتگاه های بومگردی و كمپینگ ها و حتی مدارس آماده خدمت رسانی به مردم در ایام نوروز هستند.

دسترسی سریع