اعلام نظر نهایی برای انتقال پایتخت؛ تا شهریور

عضو ناظر مجلس در شورای عالی انتقال پایتخت: براساس كمیته‌ای كه در وزارت راه تشكیل می‌شود تا شهریور باید اعضای این كمیته درباره انتقال پایتخت تعیین تكلیف كنند و به جمع بندی نهایی برسند.

1398/02/31
|
12:58
|


ابوالفضل ابوترابی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، با اشاره به جلسات شورای عالی انتقال مركز سیاسی اداری كشور و ساماندهی تهران به ریاست معاون اول رئیس جمهور افزود: این جلسات به ریاست آقای جهانگیری معاون اول، پنج وزیر و چهار نماینده تشكیل می شود كه براساس آخرین مصوبه این جلسه مقرر شد كمیته
ای برای انتقال پایتخت در وزارت راه و شهرسازی تشكیل شود .
وی گفت: تاكنون این كمیته دو بار تشكیل جلسه داده است و هر دو هفته یكبار جلسات با هدف بررسی ابعاد مختلف انتقال پایتخت در وزارت راه و شهرسازی تشكیل می شود و مطالعاتمان را در این كمیته به روز می كنیم.
ابوترابی با بیان اینكه انتقال پایتخت سیاسی كشور طرح وی بوده است اضافه كرد: تا پایان شهریور ماه باید در این كمیته برای رسیدن به یك نقطه مشخص به جمع بندی برسیم و آن را به شورای عالی انتقال مركز سیاسی اداری كشور اعلام كنیم.
نماینده مردم نجف آباد ادامه داد: همچنین دراین جلسات درباره مدل پایتخت به جمع بندی نرسیده ایم و مدل های مختلف (پایتخت فرهنگی، اجتماعی) را مورد بررسی قرار می دهیم.
طرح جامع مدیریت شهری امور مردم را به خودشان واگذار می كند
نماینده مردم نجف آباد در مجلس گفت: طرح جامع مدیریت شهری كه در دستوركار نمایندگان قرار گرفته است امور مردم را به خودشان واگذار می‌كند. ابوالفضل ابوترابی با تاكید بر اینكه در این طرح قانون 18 كشور دنیا را یك تیم 100 نفره بررسی كرده است افزود: این طرح 500 صفحه اسناد پیوست دارد و مطالعات عمیقی برای اولین بار درباره یك طرح صورت گرفته است. وی افزود: همچنین دانشگاه معتبر علامه به طرح جامع مدیریت شهری تندیس حقوق شهروندی داده است.
ابوترابی با بیان اینكه در این طرح دولت، مركز پژوهش‌های شورای نگهبان، شورای عالی استان‌ها و مجلس نظر داده اند گفت: حتی مردم نیز با ارائه پیشنهاد در سایت، نظرات خود را درباره طرح جامع مدیریت شهری ارائه كرده اند و نزدیك 51 هزار نفر از آن بازدید داشتند و ما به بهترین پیشنهاد نیز جوایزی اهدا كردیم و نفر اول بیشترین پیشنهاددهنده استادی از دانشگاه امام صادق (ع) بود.
نماینده مردم نجف آباد از این طرح به عنوان گام اول انقلاب اداری یاد كرد و افزود: بر اساس این طرح وظایف دستگاه‌های اجرایی كشور مانند آب، برق، گاز، آموزش و پرورش، درمان، كتابخانه‌های عمومی و ... كه جنبه محلی دارد به خود مردم واگذار می‌شود و به عبارتی اختیار این امور به دهیاران و شهرداران داده می‌شود.
عضو كمیسیون امور داخلی شورا‌ها تاكید كرد:​ این طرح 160 ماده دارد كه 23 ركن آن اصلی هستند و در این طرح شفافیت آرای شورا‌ها، موضوع شهرسازی و واگذاری امور محلی به مردم مد نظر است.
نماینده مردم نجف آباد در بخش پایانی سخنانش گفت: با توجه به فرمایش رهبر انقلاب كه فرمودند نظام اداری ما فرسوده است و امور مردم را باید به دست خود مردم بدهیم بر همین اساس با اجرای طرح جامع مدیریت شهری، امور مردم را به خودشان واگذار می‌كنیم.

دسترسی سریع