امام جمعه موقت تهران: امروز مقاومت و انتفاضه فلسطین در جای جای سرزمینها ریشه دارد و موجب هراس مثلث امریكایی، سعودی و اماراتی شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام كاظم صدیقی در خطبه دوم نمازجمعه تهران گفت: امروز عمق آگاهی در مورد مقاومت و انتفاضه فلسطین فراتر از منطقه بلكه یك ظرفیت بین المللی ایجاد كرده است.
وی گفت: طرح مقابله غرب و هر اقدام دیگری كه تأمین كننده خواست جبهه مقاومت نباشد به ویژه بازگشت آوارگان و انتخابات مردمی مردم فلسطین در تعیین حق خود و انتخاب دولت منتخب هرگز قادر به حل مسأله فلسطین نیست.
خطیب موقت نمازجمعه تهران گفت: قرآن كریم در دفاع از مظلوم محدودیت معین نكرده و این موضوع را فرامرزی اعلام كرده است.
وی افزود: تمام زنان و مردانی كه زیر ستم هستند بر ماست كه از آنها حمایت كنیم.
صدیقی گفت: در احادیث هم آمده است كه اگر ندای مظلوم را اجابت نكنیم مسلمان نیستیم و وجود مقدس پیامبر اكرم (ص) و امیرالمؤمنین (ع) نیز در این مهم اشاره دارند.
وی افزود: بنیانگذار جمهوری اسلامی امام خمینی دو جبهه را تعریف كردند كه همیشه با هم در تقابل هستند جبهه استكبار و جبهه مستضعفین.
وی گفت: انقلاب ما ایرانی نیست بلكه جهانی است و همه مسلمانان جهان به زیر این پرچم خواهند آمد.
صدیقی گفت: این چه نیرویی بود كه امام داشت و چطور وقتی در مدرسه فیضیه صحبت میكند میگوید شاه باید برود.
خطیب موقت نمازجمعه تهران گفت: امام خمینی یك دهه امامت كرد و معجزه قرن را رقم زد و انقلاب ما معجزه قرن به حساب میآید.
وی درخصوص امام حاضر گفت: رهبر ما پدیدهای است كه دنیا نتوانسته با او و با ولایت او طرف شود. وزیر خارجه اسبق امریكا اعتراف كرد كه تمام معادلات و طرحهای مقابله با ایران و جبهه مقاومت را رهبر ایران با یك سخنرانی خنثی میكند.
حجت الاسلام صدیقی افزود: مقام معظم رهبری یك پدیده است و رهبری درباره مذاكره با امریكا كه در سال 92 شروع شد هشدارهای لازم را به عدم اعتماد به دشمن دادند و گفتند كه فریب نخورید برای برجام تضمین بگیرید و امروز میبینیم كه به تحریمها اضافه شده و اروپا بازهم تعهدات خود را جبران نكرده است.
وی گفت: دشمن دقت ندارد كه ما ملت خداباور و زیرپرچم امام زمان (عج) هستیم. امام زمان خلیفه خداست و كشور ما كشور رمضان است و ما این پرچم را به دست رهبری معظم به امام زمان (عج) منتقل میكنیم.
تولید در حال جان دادن است
امام جمعه موقت تهران گفت: تولید در حال جان دادن است، اما تولیدكنندگان یا بخاطر ایمانشان و یا معیشت كارگرانشان از آن ممانعت میكنند.
كاظم صدیقی در ادامه خطبه دوم نماز جمعه تهران افزود: امسال به گفته مقام معظم رهبری سال تولید اقتصادی و رونق تولید است، اما آیا رونق عملی شده است؟
وی با بیان اینكه گره اقتصادی ما با رونق تولید باز میشود گفت: قیمت ارز باید در نرخی تعیین شود كه تولید به عنوان نیرومحركه اقتصادی به حركت درآید این در حالی است كه منافع نرخ ارز هم اكنون در راستای فعالیت صادركنندگان و صاحبان ارز و ریال است.
امام جمعه موقت تهران افزود: كارشناسان اقتصادی تصریح كردند كه قیمت ارز را به جایی رساندیم كه زمینه ساز مشكل شده است در حالی كه در سالهای 72 و 73 نیز با اتخاذ سیاستهای سرمایه داری در اقتصاد كشور بحران ایجاد شد.
صدیقی ادامه داد: در سال 74 با اتخاذ سیاست سرمایه داری تورم 50 درصد و بدهی دولت به 40 میلیارد دلار رسید كه این موضوع سبب ایجاد فشار و ایجاد مشكل برای مردم شد.
وی با اشاره به فعالیتهای دولت وقت در خصوص اصلاح نرخ ارز و شرایط اقتصادی آن زمان ادامه داد با كاهش صددرصدی نرخ ارز از 740 تومان به 300 تومان در سال 75 علاوه بر كاهش نرخ تورم به 23 درصد رشد اقتصادی نیز دوبرابر شد.
امام جمعه موقت تهران افزود: بی ارزش شدن پول ملی هم اكنون سبب سرافكندگی در كشور و همچنین خارج از كشور شده است این در حالی است كه وزارتخانههای مسئول باید بازار را كنترل كنند و ریشه این گرانیها تعیین و برطرف شود.
خطبه اول نماز جمعه
تاكید خطیب نماز جمعه تهران بر امر به معروف و نهی ازمنكر
خطیب موقت نماز جمعه تهران با تاكید بر انجام فریضه امر به معروف و نهی از منكر گفت: منكر، آتش است و اگر تواصی به حق نباشد عمر بر باد رفته است.
حجت الاسلام و المسلمین كاظم صدیقی در خطبه اول نمازجمعه این هفته تهران افزود: گناه، گودال جهنم و نكبت و بلای جان آدم است و چرا آدم تماشا كند تا دیگر اشخاص گناه كنند و اگر تواصی به حق نباشد عمر بر باد رفته است و قطعاً تواصی به حق گاهی عكس العمل و پرخاش دارد، اما باید هزینه آن را بپردازیم.
وی در ادامه تفسیر سوره مباركه حمد كه در خطبههای قبلی مطرح كرده بود به آیه دیگری از این سوره اشاره كرد و گفت: اهدنا الصراط المستقیم نشان میدهد كه ما مسافریم و مقصدمان لایتناهی است.
امام جمعه موقت تهران افزود: صدرالمتألهین میگوید كه انسان هر قدمی كه برمی دارد سر چهار راه قرار گرفته است و كار انسان را انگیزه اش شكل میدهد كه كار ارزشی یا ضد ارزش است.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی گفت: اگر انگیزه كسی در زندگی، شكم و رفاه مادی است و به حلال و حرام، خوب و بد و عدل و ظلم توجهی نكند و فقط به لذایذش برسد این انگیزه، حیوانی است و حیوان در هر باغی كه میرود برایش فرق نمیكند مال یتیم است یا وقفی و میخورد و انسان اگر بخواهد در زندگی اینگونه باشد شكل باطنی اش حیوانیت است و اگر انسان سیاسی باشد و مرتب به انتخابات و برجسته شدن و حضور در رسانهها فكر كند و مرتباً به دنبال این است كه طرفدارانش در فضای مجازی بیشتر شود این انسان روح سبوعی دارد و به هر قیمتی میخواهد بالا برود.
وی افزود: راه سوم هم راه تزویر و ریاست و برخی حال ریاست ندارند چرا كه عرضه میخواهد و حتی آنها كه به باطل رئیس اند خیلی كار میكنند و حق را پایمال میكنند، اما جربزهای ندارند، اما برخیها فقط به دنبال جلب توجه هستند و این راه، راه شیطنت است.
امام جمعه موقت تهران گفت: انسان در این سه مسیر یا به دنبال رفاه و یا به دنبال قدرت و محبوبیت است و هر سه راه انسان را به سقوط میكشاند و راه آدمیت این است كه به دنبال صعود باشیم و اگر جان، پاك باشد انسان، موحد و مؤمن خواهد شد و دلی كه خدا نگاه كند زیباست چرا كه خداوند چهل چراغ ایمان را در آن دل نصب كرده است.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی افزود: ما هر قدمی كه برمی داریم نمیدانیم به سوی حیوانیت است یا شیطنت و در این مسیر راهنما میخواهیم و این است كه در نمازهایمان اهدنا الصراط المستقیم میگوییم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به عظمت نماز جمعه اشاره كرد و گفت: خداوند متعال نماز جمعه را به عنوان ذكرالله یاد میكند و قطعاً باید یاد خدا دلها را آرام كند و امیدواریم امام زمان (عج) نماز جمعه ما را بپسندد و ما را دعا كند.
حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در بخش پایانی خطبه اول به فرازهای از دعای 45 صحیفه سجادیه در وداع با ماه مبارك رمضان و همچنین به فرازهای دیگری از دعای ابوحمزه ثمالی در خصوص عظمت ماه مبارك رمضان اشاره كرد و افزود: سفره رمضان در حال جمع شدن است و ما همچنان نگرانیم كه آیا خداوند ما را در این ماه بخشید و آیا گناهان ما را پوشاند؟