استاد دانشگاه گفت: انقلاب اسلامی وارد دوره تمدن سازی خود شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مهدی سیاوشی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبكه دو سیما با بیان اینكه جمهوری اسلامی ایران مروج فرهنگ نفی نظام سلطه در منطقه شده است افزود: دشمنان با این موضوع مشكل دارند و از ایجاد اتحاد كشورهای منطقه زیر محور مقاومت می ترسند و با آن مقابله می كنند.
وی با اشاره به اینكه پس از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی تهدید ها پیچیده تر شده است گفت: برخی دولتمردان و تهاجم فرهنگی آفت پیشرفت كشور است و نفوذ در زندگی مسئولان موجب تغییر تصمیم ها به تصمیم های اشتباه می شود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه افزود: برای فروپاشی دولت عثمانی غربی ها مسئولان این كشور را به این سمت سوق دادند كه كشورشان نمی تواند مشكلاتش را حل كند پس باید پای میز مذاكره بروند و نتیجه آن وادادگی دولت عثمانی به سمت غربی ها شد.
سیاوشی گفت: انقلاب اسلامی و ادبیاتی كه حضرت امام (ره) با استفاده از مبانی اسلام ناب محمدی (ص) ایجاد كرد و ایمان ملت موجب استمرار نظام جمهوری اسلامی شده است.
حسن غفوری فرد فعال سیاسی نیز در این برنامه با اشاره به توطئه هایی كه در 40 سال گذشته بر ضد انقلاب اسلامی انجام شده است گفت: با رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری در مقابل این توطئه ها نه تنها شكست نخورده ایم بلكه در بسیاری از عرصه ها پیشرفت های چشم گیری داشته ایم كه برای دنیا باور نكردنی است.
وی افزود: ایمان به خدا، درایت رهبری و امام راحل و حمایت ملت از انقلاب اسلامی موجب شده است كه اكنون آمریكا التماس كند با ما سر میز مذاكره بنشیند.
غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: در حالی كه در رژیم طاغوت 75 درصد درآمد عمومی دولت از صادرات نفت بود و بسیاری از كالاها وارد می شد این رژیم بهبود تصنعی اقتصاد را كه از نوع وابستگی بود برای كشور ایجاد كرد.
وی افزود: حضرت امام راحل پس از تحول سیاسی بر استقلال و خودكفایی اقتصادی كشور مانند تشویق كشاورزان به كشت گندم تاكید كردند.
مصباحی مقدم گفت: امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی مردمی كردن اقتصاد بوده اند اما دولت ها به ویژه دولت دوران دفاع مقدس اعتقادی به این موضوع نداشت و اقتصاد دولتی را می خواست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: بر اساس اصل 44 قانون اساسی دولت باید به مردم میدان دهد تا كارهای اقتصادی حل شود و دولت كمترین حضور را در اقتصاد داشته باشد.
وی گفت: دولت زمان جنگ تمركز گرا و دولت سالار بود البته مدیریت خوبی برای توزیع كالاها در بین مردم داشت اما بنیان اقتصاد كشور را بر دولت محوری گذاشته بود.
مصباحی مقدم افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از امام راحل سیاست های اصل 44 را برای سبك كردن دولت، كاهش وظایف آن و تقویت بخش خصوصی و تعاونی ابلاغ كردند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نگاه حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی تاكید بر فعالیت های اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی هاست.
محمد مهدی زاهدی عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی از زمان جنگ تحمیلی نقش مهمی در پیشرفت فناوری های كشور داشته اند.
وی افزود: ایشان توجه ویژه ای به جوانان، دانشجویان و نخبگان علمی كشور دارند و از آنها حمایت های عملی می كنند.
زاهدی با بیان اینكه رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها سخن از مرجعیت علمی كشور داشته اند گفت: ایشان در پی استقلال علمی ایران در همه عرصه ها هستند.
عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: اكنون در بسیاری از فناوری ها پیشرفت های چشم گیری داریم و به عنوان نمونه 95 درصد داروی مورد نیاز كشور را تولید می كنیم و میانگین امید به زندگی از 50 به 76 سال رسیده است.