دبیر اجرایی جشنواره آواها و نواهای رضوی گفت: مهمترین هدف از برگزاری این جشنواره تولید آثار هنری و موسیقی با محوریت فرهنگی رضوی و ترویج و گسترش فرهنگ آیینی در كشورمان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، اسماعیلی در مراسم اختتامیه چهارمین دوره بین المللی جشنواره آواها و نواهای رضوی افزود:پس از اعلام فراخوان عمومی جشنواره بیش از 400 اثر به دبیرخانه ارسال شد كه هیأت داوران 26 گروه را انتخاب كردند كه بر این اساس 80 هنرمند از اقوام مختلف ایرانی در مدت 3 روز و در 7 مركز به اجرای برنامه پرداختند.
وی با تاكید بر اینكه در چهارمین سال برگزاری جشنواره به بلوغ رسیده و به بعد بین المللی بودن جشنواره اشاره كرد و افزود: 4 گروه از كشورهای افغانستان، قزاقستان، تركیه و جمهوری آذربایجان را دعوت كردیم تا در این جشنواره به اجرای موسیقی بپردازند.
وی با بیان اینكه محوریتی به نام ائمه اطهار و امام رضا(ع) توانسته موجب وحدت اقوام و حتی مذاهب شود گفت: در این جشنواره گروه هایی از اهل تسنن كشورهای دیگر آثاری را با محوریت امام رضا(ع) تولید كرده بودند.
دبیر اجرایی جشنواره آواها و نواهای رضوی با تاكید بر اینكه جشنواره آواها و نواهای رضوی و آیینی در چهارمین دوره با محوریت موسیقی آوازی برگزار شد و كلام در این بخش موسیقی بسیار اهمیت دارد گفت: این جشنواره در بخش های مختلفی برگزار می شود در حوزه موسیقی ردیف دستگاه های موسیقی اقوام و نواحی مختلف ایران موسیقی ملل و موسیقی آوازی نیز شامل چاوش خوانی بود.
اسماعیلی با اشاره به رسالت حوزه های فرهنگی هنری در تكریم ائمه و بزرگان در اعیاد مذهبی و آیینی گفت: مناسبت های مثل میلاد ائمه اطهار بسیار می تواند بهانه خوبی باشد تا ما بتوانیم با استفاده از ابزار های هنری در جهت ترویج و گسترش فرهنگ مذهبی خودمان اقدام كنیم؛ تا علاوه براینكه گرامیداشت مقام شامخ آن بزرگان، در جهت ایجاد یك نشاط معنوی در جامعه هم اقدام كنیم.
وی در پایان افزود: گنجینه ای از آثار فرهنگ رضوی داریم كه با همكاری همه ارگان های فرهنگی باید آثار را به صورتی مطلوبی ثبت و ضبط كنیم.