آمریكا توانایی جنگ افروزی علیه ایران را ندارد


دبیركل حزب الله لبنان: كاخ سفید می داند جنگ علیه ایران، سرتاسر منطقه را به آتش خواهد كشید و پایان آن به دست آمریكا نخواهد بود.

1398/04/29
|
08:12
|


به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی ستاد اطلاع رسانی حزب الله لبنان؛ سید حسن نصرالله در دیدار حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با وی، از حمایت های قاطعانه و مؤثر امام سید علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی و دولت و ملت ایران در زمینه تحكیم صلح و امنیت در منطقه و لبنان تشكر و قدردانی كرد.
سید حسن نصرالله گفت همان طور كه امام خامنه ای گفتند آمریكا توانایی به راه انداختن جنگ نظامی علیه ایران ندارد و كاخ سفید می داند جنگ علیه ایران، سرتاسر منطقه را به آتش خواهد كشید و پایان آن به دست آمریكا نخواهد بود.

دبیركل حزب الله لبنان افزود مقاومت تنها و قدرتمندترین گزینه برای رویارویی با جنایت ها، تجاوزگری ها و طمع ورزی های صهیونیست ها است. همان طور كه طرح سیاسی و دموكراتیك جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری همه پرسی بین ساكنان اصلی و تاریخی فلسطین اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان، تنها طرح منطقی و واقع گرایانه است كه به ساكنان اصلی این منطقه، حق تعیین سرنوشت می دهد. صهیونیست های متجاوز كاملا از منطق به دورند و فقط زبان مقاومت را می فهمند.

سید مقاومت به اصطلاح معامله قرن آمریكا را درباره فلسطین اشغالی، طرحی توخالی خواند و افزود ما با یهودیان مشكلی نداریم؛ اما صهیونیست ها ریشه فساد و برهم زدن امنیت منطقه هستند. آنچه اكنون خواهان آن هستیم، پایان دادن به اشغالگری فلسطین از جانب یهودیانی است كه از فلسطین اشغالی مهاجرت كردند.

سید حسن نصرالله درباره تحولات منطقه گفت مقاومت به بركت خون شهدا اكنون در بهترین شرایط و بالاترین جایگاه قرار گرفته است؛ آن هم در حالی كه آمریكا و صهیونیست ها برای آسیب وارد كردن به امنیت منطقه، به اجرای اقدامات خصمانه ادامه می دهند. همان طور كه در سوریه این اتفاق می افتد و آمریكا مانع از پاكسازی سوریه از آخرین باقی مانده های تروریست ها می شود و با استفاده از روش های مختلف، جلوی بازگشت آوارگان سوری به كشور خود می گیرد. این در حالی است كه این مداخله سیاسی آمریكا بدون تردید با شكست مواجه خواهد شد.

در این دیدار، امیرعبداللهیان ضمن گرامیداشت سالگرد پیروزی لبنان در جنگ سی و سه روزه، درگذشت خواهر دبیركل حزب الله لبنان را به وی تسیلت گفت و تازه ترین تحولات منطقه ای و بین المللی و روابط دوجانبه را در زمینه های پارلمانی و سیاسی بررسی كرد.

دسترسی سریع