لزوم ورود بخش‌خصوصی به عرصه بنگاه‌های تولیدی

وزیر اقتصاد: منابع برای وام قرض‌الحسنه بانك‌ها محدود است، برای این نوع وام بانكی مصارف معینی تعریف كرده ایم.

1398/06/04
|
09:34
|


لزوم ورود بخش‌خصوصی به عرصه بنگاه‌های تولیدیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، آقای فرهاد دژ پسند در برنامه تیتر امشب درباره دغدغه‌های اقتصادی مردم گفت: در كشور ما ظرفیت‌های بالایی به لحاظ انسانی، مالی و فیزیكی وجود دارد و ما باید از ظرفیت‌های موجود جامعه در بهبود اوضاع اقتصادی مردم بهره گیری كنیم.

وزیر اقتصاد درباره همكاری نكردن برخی بانك‌ها در ارائه وام تاكید كرد: منابع برای وام قرض‌الحسنه بانك‌ها محدود است، برای این نوع وام بانكی مصارف معینی تعریف كرده ایم.
وی با بیان اینكه امروز حجم نقدینگی در كشور بسیار بالاست، افزود: با توجه به فشاری كه این نقدینگی به تحریك تقاضا وارد می‌كند، اما به آن باید به شكل فرصت نگاه كنیم یعنی از ظرفیت‌های جامعه برای رونق تولید و سرمایه گذاری استفاده كنیم تا منشا تولید و عامل افزایش صادرات غیر نفتی شود.
وزیر اقتصاد با بیان اینكه نیاز امروز كشور ایجاد بنگاه‌های بزرگی نظیر پالایشگاه، صنایع معدنی و پتروشیمی است گفت: بر این اساس می‌بایست بخش‌های خصوصی توانمند را وارد عرصه بنگاه‌های تولیدی كنیم، طوری كه نقدیندگی‌های سرگردان و خرد مردم را به روش‌هایی مثل بورس و پذیره نویسی جهت دهی كند.
او با بیان اینكه خوشبختانه مردم بورس را ماُمنی جهت حفظ ارزش دارایی‌ها می‌بینند، افزود: بورس در كشور ما در یك سال گذشته 140 درصد رشد داشت، پس این رشد نشان می‌دهد این اقدام جواب داده است.
اقای دژپسند درباره همكاری نكردن برخی بانك‌ها در ارائه وام گفت: منابع ما برای وام قرض الحسنه بانك‌ها محدود است، ما برای این نوع وام بانكی مصارف معینی تعریف كرده ایم كه از ان جمله وام ازدواج است كه تلاش بر این است كه به كسانی كه در آستانه تشكیل خانواده هستند، تسهیلات با حداكثر همكاری ارائه شود.
وی درباره معیشت بازنشستگان گفت: بازنشستگان مظلوم‌ترین قشر جامعه هستند كه همیشه سعی كرده ایم تامین مطالبات ان‌ها در اولویت باشد و به شرایط سخت زندگی ان‌ها اشراف داریم، چون در اطرافیان ما این قشر وجود دارند.
وزیر اقتصاد افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم به جامعه بازنشستگان توجه ویژه‌ای شده است و دولت حتی بیش از وسعش سعی كرده معیشت آن‌ها را بهبود ببخشد.

دسترسی سریع