تجلیل از برترین‌های پژوهشی نیرو‌های مسلح بازدارندگی نیرو‌های مسلح، مانع اقدام نظامی دشمن

رئیس ستاد كل نیرو‌های مسلح، قدرت بازدارندگی نظامی نیرو‌های مسلح را مانع اقدام نظامی دشمنان علیه كشور دانست

1398/06/06
|
14:06
|


رئیس ستاد كل نیرو‌های مسلح، قدرت بازدارندگی نظامی نیرو‌های مسلح را مانع اقدام نظامی دشمنان علیه كشور دانست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرلشكر پاسدار محمد باقری در مراسم تجلیل از برترین‌های پژوهشی نیرو‌های مسلح در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزاری این جشنواره را سنت حسنه‌ای دانست كه می‌تواند به ارتقای جایگاه پژوهش در نیرو‌های مسلح كمك كند.
وی گفت: ما مفتخر و متدین به دینی هستیم كه ارزش بالایی برای دانش قائل است و در طول تاریخی كه به عنوان تاریخ اسلامی از آن یاد می‌شود پیوسته قله‌های علم و دانش بشری در اختیار مسلمانان بوده است.
سرلشكر باقری افزود: از زمانی كه امام جعفر صادق (ع) رئیس مذهب شیعه با تاسیس دانشگاهی با هزار دانشجو به تربیت آن‌ها در رشته‌های مختلف علوم پرداخت علوم با مبنای اسلامی توسعه یافت و مسلمانان تا پیش از غفلتی كه انجام دادند در قله‌های رفیع علم و دانش قرار داشتند.
رئیس ستاد كل نیرو‌های مسلح گفت: امروز علومی كه مبنای اسلامی دارند ظرفیت بازگشت به جایگاه سابق خود را دارند و ما باید در این خصوص نقش ایفا كنیم.
وی با بیان اینكه استعمار با هدف عقب نگه داشتن جهان اسلام، همزمان با رشدی كه در حوزه علوم گرفت، سایر كشور‌ها را به لحاظ علمی عقب نگه داشت و حكمرانی شاهان ظالم و نالایق، كشور‌های اسلامی و ایران را به واردكننده علم تبدیل كردند.
رئیس ستاد كل نیرو‌های مسلح با اشاره به اینكه انقلاب اسلامی با تقویت روحیه خود باوری به ما نشان داد كه برای پیشرفت علمی، هیچ كمبودی نداریم و می‌توانیم به سرعت به قله‌های رفیع دست یابیم اضافه كرد: هرچند امروز با مسایل و مشكلاتی روبرو هستیم كه ریشه در دشمنی دیگران و برخی مسایل مدیریتی خودمان دارد و حل آن‌ها نیازمند حركت جهادی و زمان است، اما باید خدا را شاكر باشیم كه در زمانی زندگی می‌كنیم كه مستقل‌ترین كشور جهان هستیم و برای رشد و پیشرفت هیچ مانعی نداریم.
سرلشكر باقری با بیان اینكه شاید برخی اوقات به خاطر برخی مشكلات فكر كنیم كه این اسلام و انقلاب است كه به ما دین دارد و برخورد‌هایی می‌كنیم كه در شأن ملت ما نیست در حالی كه در 40 سال گذشته، اتفاقات بزرگی مانند پیروزی در دفاع مقدس رخ داده است گفت: در دفاع مقدس مشكلات كوچكی نداشتیم و یك كشور با پشتیبانی 30 كشور دیگر، به مردم مظلوم ما حمله كرد، اما بعد از هشت سال دست خالی، صحنه جنگ را ترك كرد.
وی در ادامه با اشاره به پیروزی حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه و نیرو‌های مقاومت در سوریه و عراق و یمن گفت: اینكه رژیمی تا بن دندان مسلح با داشتن همه اختیارات جهانی و پول دنیا و تجهیزات به روز نظامی 33 شبانه روز حمله می‌كند، اما در نهایت مجبور به عقب نشینی می‌شود و بعد در بررسی‌های خود گزارش می‌دهد كه شكست خورده، بدون اندیشه و بدون انتقال تجربه دفاع مقدس امكانپذیر نبود وپیروزی حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه با الگوگیری از دفاع مقدس رقم خورد.
سردار باقری در ادامه با بیان اینكه چه كسی به ما یاد داد كه طرح عملیات‌های بزرگی همچون فتح المبین و بیت المقدس را اجرا كنیم، افزود: جوانان این مرز و بوم با فكر و اندیشه و خلاقیت راه حل پیدا كردند و با ایثار و عمل و ظرفیت جوانی خود مشكلات را حل كردند؛ البته بعد از دفاع مقدس هم در حوزه دفاع و امنیت مشكلات زیادی داشتیم كه همان نسل جنگ و جوانان، آن‌ها را حل كردند و اكنون بهره گیری از تفكرات انقلاب اسلامی، پیروزی در جنگ 33 روزه، پیروزی انصارالله یمن و پیروزی بر داعش را رقم زده است.
وی در ادامه عنوان كرد: اگر رژیم‌های سفاكی مانند عربستان به مردمِ دست خالی یمن حمله می‌كنند و این سرباز و بسیجی پابرهنه یمنیِ روز اول، امروز میتواند موشك، پهپاد و پدافند هوایی بسازد، پهپاد راهبردی دشمن را ساقط كند، جنگنده‌های «اف 16» و «تورنادو» بزند و با پهپاد خود در عمق هزار و 300 كیلومتری، مواضع دشمن را هدف قرار دهد، ناشی از روح و ریحانی است كه از انقلاب اسلامی به آن‌ها رسیده است.
رئیس ستاد كل نیرو‌های مسلح گفت: اگر آمریكا بعد از انهدام پهپاد «گلوبال هاوك» تا پای تصمیم گیری علیه ما آمده و سپس به بهانه خنده دار اینكه تعدادی كشته می‌شوند از تصمیم خود منصرف شده، به دلیل قدرت بازدارندگی ما است نه نگرانی آن‌ها برای كشته شدن چند صد نفر، زیرا خود آن‌ها دائم دستشان به خون مردم بی گناه آلوده است.
وی گفت: در واقع این‌ها حاصل فكر ایرانی و تدابیر فرمانده معظم كل قواست و اینكه ملت ما علیرغم وجود همه مشكلات، در حوزه دفاع و امنیت سربلند بوده و اجازه وقوع جنگی را نداده اند به بركت انقلاب اسلامی است.
سرلشكر باقری با بیان اینكه هیچ مستشار خارجی در بخش نظامی كشورمان وجود ندارد و فكر، طرح و برنامه‌های دفاعی ما وارداتی نیست، تصریح كرد: در راه ارتقای توان پژوهشی هیچ محدودیتی نداریم و در موضوع پژوهش‌های غیر صنعتی هم همین گونه است؛ لذا تمام تلاش ما بر این اصل استوار است كه برنامه‌های پژوهشی، مورد تأمین اعتباری قرار گیرد؛ البته مدیران پژوهشی هم باید پیگیری‌های لازم را انجام دهند.
وی با اشاره به اینكه نیرو‌های مسلح ما با همه توانمندی‌ها با مجهولات فراوانی هم مواجه هستند و ما انقلاب كردیم و عنان كشور را به دست خودمان گرفتیم و در كنار آن فرصت‌های بی نظیری هم داریم گفت: باید مسائل و مشكلات را به مجموعه‌های پژوهشی بیاوریم و از آن‌ها بخواهیم كه به ما راه حل ارائه كنند و البته بستر لازم را هم فراهم كنیم و اگر جایی در نیرو‌های مسلح وجود دارد كه رساله دكتری و پایان نامه به نیت اخذ نمره و مدرك نوشته میشود، استاد و دانشجو در قبال خون شهدا مسئول هستند.
رئیس ستاد كل نیرو‌های مسلح تاكید كرد باید حركت جهادی در امور پژوهشی مد نظر قرار گیردو پژوهشگران باید مانند رزمندگانی باشند كه در خلیج فارس برای دفاع از مرز‌های آبی و توقیف شناور متخلف انگلیسی، با ناو انگلیسی دست و پنجه نرم میكنند.



تجلیل از برترین‌های پژوهشی نیرو‌های مسلح

برترین‌های پژوهشی دومین جشنواره پژوهشی نیرو‌های مسلح در دانشگاه عالی دفاع ملی تجلیل شدند

این مراسم با حضور سردار سرلشكر پاسدار محمد باقری رئیس ستادكل نیرو‌های مسلح و امیر سر لشكر موسوی فرمانده كل ارتش جمهوری اسلامی ایران، سردار تقی زاده معاون وزیردفاع، امیر داریادار سیاری معاون هماهنگ كننده ارتش جمهوری اسلامی، امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده قرارگاه پدافندی خاتم در سالن كنفرانس دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد.
در این مراسم همچنین از شماری از خانواده معظم شهدا و فرماندهان مرحوم دوران دفاع مقدس هم تجلیل شد.

جشنواره امام علی (ع) برگزار می‌شود

معاون آموزش و پژوهش ستاد كل نیرو‌های مسلح از برگزاری جشنواره «امام علی (ع)» در 26 محور خبر داد.

معاون آموزش و پژوهش ستاد كل نیرو‌های مسلح و دبیر جشنواره امام علی (ع) صبح امروز در دومین جشنواره دانش و پژوهش نیرو‌های مسلح با اشاره به ضرورت توجه به آینده پژوهی و آینده نگری گفت: سرعت تحول دانش و پژوهش در جهان بسیار بالاست به نحوی كه اگر به 20 سال قبل نگاهی داشته باشیم، كوادكوپتر‌ها هنوز معنی پیدا نكرده بودند، اما امروز این پرنده‌ها هم تهدید و هم فرصت است.
امیر سرتیپ محمدحسن باقری با اشاره به برگزاری جشنواره امام علی (ع) افزود: این جشنواره كه سال 95 برگزاری آن به تأیید رئیس ستاد كل نیرو‌های مسلح رسید، قرار بود دو سالانه باشد كه در این باره یك سال عقب هستیم.
وی گفت : در این جشنواره به دنبال این هستیم تا به لحاظ علمی و پژوهشی در نیرو‌های مسلح به بلوغ لازم دست یابیم و بر این اساس، دومین جشنواره امام علی (ع) را در 26 محور برگزار می‌كنیم.

دسترسی سریع