گسترش انتقال فناوری پیشرفته به صنعت

فناوری‌های پیشرفته به صنعت منتقل می‌شود تا وابستگی صنایع به خارج از كشور كاهش یابد.

1398/08/19
|
15:11
|


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای سورنا ستاری در حاشیه بازدید از نمایشگاه علوم و فنون لیزر، در مراسم انعقاد قرارداد خرید سیستم جوش لیزری فولاد مباركه اصفهان از مركز علوم فنون لیزر ایران افزود: در شرایطی كه شركت‌های خارجی پاسخ ایمیل‌ها و تماس‌های ما را نمی‌دهند، توقف حتی یك دقیقه خط تولید مهم است، از این رو با همت فناوران كشور قرار است تجهیزات پیشرفته لیزر 10 كیلو وات در كشور تولید شود و در اختیار بخش صنعت قرار گیرد.
وی ادامه داد: شركت‌های صنعتی از فناوری‌های پیشرفته تولید شده توسط شركت‌های دانش بنیان استقبال خوبی داشته اند و در سال‌های اخیر شاهد هستیم كه بسیاری از شركت‌های دانش‌بنیان با مجتمع فولاد مباركه اصفهان در بخش‌های پیشرفته همكاری دارند.

آقای ستاری گفت: اِعمال این تحریم‌ها باعث شده است كه صنایع داخلی به تولیدات فناوری كشور اطمینان كنند.
وی در خصوص دستگاه مورد قرارداد افزود: این تجهیزات لیزر 10 كیلو وات در سرعت‌های بالا و در بخش‌های حساس خط تولید كاربرد دارند و با قراردادی كه امروز به امضا رسید، قرار است این تجهیزات در داخل ساخته شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: من همواره به دانشجویان خود توصیه می‌كنم كه اجرای طرح مهم نیست، بلكه اثرات طرح، مسائل جانبی آن و دانشی كه از طریق اجرای طرح توسعه می‌یابد، مهم‌تر است؛ زیرا این امر باعث می‌شود ده‌ها شركت جدید ایجاد شوند و نیرو‌های انسانی آموزش ببینند و تحولات بعدی را رقم بزنند.
گفتنی است، قرارداد خرید سیستم جوش لیزری ما بین شركت فولاد مباركه اصفهان و مركز علوم و فنون لیزر ایران منعقد شد كه در 14 ماه تجهیزات مورد نظر ساخته شود و با ارائه خدمات پس از فروش در اختیار فولاد مباركه قرار گیرد.

دسترسی سریع