قرائت پیام رهبر انقلاب در مراسم تشییع شهید سلیمانی در كرمان

پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت شهادت سردار سلیمانی در آئین تشییع پیكر این شهید و همراهانش در كرمان قرائت شد.

1398/10/17
|
10:31
|

قرائت پیام رهبر انقلاب در مراسم تشییع شهید سلیمانی در كرمان
پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت شهادت سردار سلیمانی در آئین تشییع پیكر این شهید و همراهانش در كرمان قرائت شد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام تسلیت در پی شهادت سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی چنین فرموده اند.

ملّت عزیز ایران!

سردار بزرگ و پرافتخار اسلام آسمانی شد. دیشب ارواح طیّبه‌ی شهیدان، روح مطهّر قاسم سلیمانی را در آغوش گرفتند. سالها مجاهدت مخلصانه و شجاعانه در میدانهای مبارزه با شیاطین و اشرار عالم و سالها آرزوی شهادت در راه خدا، سرانجام سلیمانی عزیز را به این مقام والا رسانید و خون پاك او به دست شقی‌ترین آحاد بشر بر زمین ریخت. این شهادت بزرگ را به پیشگاه حضرت بقیّة‌الله‌ ارواحنا فداه و به روح مطهّر خود او تبریك و به ملّت ایران تسلیت عرض میكنم. او نمونه‌ی برجسته‌ای از تربیت‌شدگان اسلام و مكتب امام خمینی بود، او همه‌ی عمر خود را به جهاد در راه خدا گذرانید. شهادت پاداش تلاش بی‌وقفه او در همه‌ی این سالیان بود، با رفتن او به حول و قوّه‌ الهی كار او و راه او متوقّف و بسته نخواهد شد، ولی انتقام سختی در انتظار جنایتكارانی است كه دست پلید خود را به خون او و دیگر شهدای حادثه‌ی دیشب آلودند.

شهید سلیمانی چهره‌ بین‌المللی مقاومت است و همه‌ دلبستگان مقاومت خونخواه اویند. همه‌ دوستان --و نیز همه‌ی دشمنان- بدانند خطّ جهاد مقاومت با انگیزه‌ی مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارك است. فقدان سردار فداكار و عزیز ما تلخ است ولی ادامه‌مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی كام قاتلان و جنایتكاران را تلخ‌تر خواهد كرد.

ملّت ایران یاد و نام شهید عالی‌مقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او بویژه مجاهد بزرگ اسلام جناب آقای ابومهدی المهندس را بزرگ خواهد داشت و اینجانب سه روز عزای عمومی در كشور اعلام میكنم و به همسر گرامی و فرزندان عزیز و دیگر بستگان ایشان تبریك و تسلیت میگویم.

سیّدعلی خامنه‌ای
13دی‌ماه 1398

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمان در ادامه از حضور مردم و مسئولان در آیین تشییع سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان وی تقدیر كرد و ضمن عرض خیر مقدم به تمامی حضار، ادامه داد: سردار سلیمانی در رابطه با بحث تدفین وصیت جدی داشته اند كه در گلزار شهدای كرمان دفن شوند و در همین راستا در این نقطه چند مكان در نظر گرفته شده و طبق وصیت ایشان و نظر خانواده ایشان در این زمینه اقدام می شود.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی افزود: سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی شخصیت برجسته ای است كه جهان اسلام را هم در حیات خود و هم در شهادتش تحت تاثیر خود قرار دارد و افتخار می كنیم و می بالیم و امیدواریم امروز در تشییع پیكر سردار سلیمانی كه به زادگاه و خاك خود بازگشته است به خوبی از این شهید عزیز و میهمانان ایشان میزبانی كنیم.

دسترسی سریع