ورود تیم‌های امدادی و جهادی سپاه به منطقه

آب گرفتگی در برخی روستاها؛ چهار تا هشت متر

1398/10/23
|
14:43
|

ورود تیم‌های امدادی و جهادی سپاه به منطقه
آب گرفتگی در برخی روستاها؛ چهار تا هشت متر
مدیركل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان: عمق آب گرفتگی در برخی از روستاها به چهار تا هشت متر می‌رسد.

به گزارش رادیو پیام به نقل از خبرگزاری صداوسیما مركز سیستان و بلوچستان، مدیركل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان: عمق آب گرفتگی در برخی از روستاها به چهار تا هشت متر می‌رسد.

وی افزود: تیم‌های امدادی و جهادی سپاه وارد منطقه شده‌اند.

مدیركل مدیریت بحران وزارت نیرو: در استان سیستان و بلوچستان آب حدود 200 روستا و برق 110 روستا قطع شده است.

كمك‌های سپاه به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان
اولین محموله كمك‌های قرارگاه قدس جنوب شرق كشور صبح امروز به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان ارسال شد.
مسئول روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق گفت:: در این محموله 10 هزار بسته معیشتی، پنج هزار پتو و هزار بسته لوازم خانگی شامل فرش و بخاری ارسال شده است.
سرهنگ حسن زاده افزود: سه قرارگاه عملیاتی، 5 گروه مهندسی رزمی با امكانات راه سازی و دو فروند بالگرد سپاه هم در مناطق سیل زده در حال خدمت رسانی هستند.
وی گفت: ارسال محموله‌های كمكی به مناطق سیل زده همچنان ادامه دارد و در روز‌های دیگر نیز كمك‌ها ارسال می‌شود.
هلال احمر سیستان و بلوچستان هم گفت: در 2 روز گذشته به بیش از 3 هزار گرفتار سیل امداد رسانی شده است.
رول پلاستیك، موكت، پتو، چادر، بسته غذایی، انواع كنسرو و آب معدنی از مهم‌ترین اقلام مورد نیاز آسیب‌دیدگان سیل است.
هم اكنون 65 گروه جهادی نیز در قالب 3500 نفر برای كمك به سیل زدگان وارد مناطق سیل‌زده شده‌اند.
400 چادر امدادی نیز امروز از استان كرمان به مناطق سیل دیده سیستان و بلوچستان ارسال شده است.
امدادرسانی به سیستان و بلوچستان نیازمند عزم ملی
كمك به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان عزم و اراده ملی را می‌طلبد.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب گفت: كمك به سیل‌زدگان این استان به ویژه چابهار، كنارك و نیكشهر با همت و كمك ملی و حضور سازمان های غیردولتی مردم نهاد و خیران كشوری ممكن است.
احمدعلی موهبتی در بازدید از مناطق سیل زده دشتیاری چابهار افزود: سیلاب ناشی از بارش های بی سابقه و حجم بالای آب و سرریز شدن 2 سد زیردان و پیشین، خسارت‌های زیادی وارد كرده است.
وی افزود: آب به واحدهای مسكونی مردم نفوذ كرده و به اراضی كشاورزی، و زیرساخت های راه، آب، برق و تلفن خسارت جدی وارد كرده است.
موهبتی با اشاره به اینكه همه ظرفیت های سیستان و بلوچستان برای كمك رسانی به مردم سیل‌زده بسیج شده اند، ادامه داد: شرایط موجود به مسئولان كشوری نیز گزارش شده است تا در حد ملی به این منطقه توجه شود.
وی تصریح كرد: قشرهای مختلف مردم، مسئولان، خیران محلی، استانی و كشوری كمك های نقدی و جنسی خود را به فرمانداری چابهار و یا هلال احمر این شهرستان تحویل دهند و از توزیع شخصی خودداری كنند تا كمك‌ها به صورت كارشناسی به دست افراد خسارت دیده و نیازمند برسد.

سیل زدگان سیستان و بلوچستان بی خانمان شده‌اند
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیل زدگان واقع شده در مناطق جنوبی استان با توجه به حجم بالای بارش‌ها، وقوع سیلاب، زیر آب رفتن خانه‌های روستایی و بی‌خانمان شدن خانوارها به حمایت ملی برای جبران خسارت‌ها نیاز دارند.

آخرین وضعیت راه‌ها در سیستان و بلوچستان
16 محور در سیستان و بلوچستان همچنان مسدود است.
اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان اعلام كرد: محور‌های دلگان – زهكلوت، جلگه - چاه اسحاق، نیك شهر – بنت، فنوج - كتیج – رمشك، میل نادر – سفیدآبه، دلگان – جلگه، جلگه – ایرانشهر، كنارك – زرآباد، مهرستان - ایرانشهر – خیرآباد، نیكشهر – قصرقند، اسپكه – چانف، دامن – ایرندگان، قصرقند – جكیگور، ابتر – كتوكان، فنوج - بنت و چابهار - جكیگور كه بعلت طغیان رودخانه‌های محلی و سیلاب مسدود شده همچنان بسته است.

بازگشایی 7 محور مسدودی بر اثر بارش و سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان
همچنین اداره كل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان اعلام كرد: محور‌های ایرانشهر – مهرستان، سرباز – مهرستان، مهرستان – سوران، فنوج _ اسپكه، بزمان_ دلگان، ایرانشهر _ دلگان و نیكشهر _ كنارك كه به علت طغیان رودخانه‌های محلی مسدود شده بود دقایقی پیش بازگشایی شد.
منبع: خبرگزاری صداوسیما

دسترسی سریع