فرمانده نیروی زمینی ارتش: نیاز مردم روستاهای سیل زده چابهار، مواد غذایی و بازگشایی راهها و معابر روستایی است.
در بازدید از مناطق سیل زده چابهار مطرح شد
مواد غذایی و بازگشایی راهها؛ نیاز سیل زدگان
فرمانده نیروی زمینی ارتش: نیاز مردم روستاهای سیل زده چابهار، مواد غذایی و بازگشایی راهها و معابر روستایی است.
مواد غذایی و بازگشایی راهها و معابر روستایی از مهمترین نیازمندیهای مردم سیلزده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ كیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش در حاشیه بازدید میدانی از مناطق سیل زده روستایی نوبندیان، پلان و نگور شهرستان چابهار اظهار داشت: برابر اوامر فرمانده معظم كل قوا از همان روز نخست سیل در بخشهایی از استان سیسان و بلوچستان تیپهای 188، 288، 388، گروه رزمی مهندسی، شبكه بهداشت و درمان و هوانیروز پرتوان و با قدرت در منطقه سیلزده حضور پیدا كردند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینكه آشپزخانههای سیار را در منطقه مستقر كردیم، گفت: با توجه به اینكه منازل مسكونی مردم منطقه دچار سیل شدند، در حال حاضر نیاز مردم مواد غذایی است و با استقرار آشپزخانه سیار روزانه هزار و 500 پرس غذای گرم طبخ و در روستاهای حادثه دیده پخش میشود.
وی افزود: مهمترین كارهای یگانهای نیروی زمینی ارتش ارسال مواد غذایی، لوازم بهداشتی و بازگشایی راهها و معابر روستایی است كه با خودروهای تاكتیكی، نفربرهای آبی و خاكی و بالگردهای هوانیروز در حال انجام است.
امیر سرتیپ حیدری با تاكید بر حضور نفربرهای دوزیست آبی خاكی نزاجا در منطقه سیل زده گفت: با توجه به شرایط آب گرفتگی و سخت گذر بودن معابر روستایی، نفربرهای آبی خاكی نیروی زمینی ارتش علاوه بر امداد و نجات مردم گرفتار و سیل زده، بخش وسیعی از كمكهای مردمی و ارتش را به روستاهای بخش نوبندان و پلان ارسال كردند.
وی تاكید كرد: به واسطه تخریب برخی از جادهها و مسیرهای روستایی، بهترین وسیله برای امداد و نجات و كمك رسانی بالگردهای هوانیروز است كه روزانه با 10 سورتی پرواز در خدمت مردم منطقه است.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینكه امكان راه اندازی پلهای هجومی و بیلی در منطقه نیست، خاطرنشان كرد: تجهیزات راه سازی و پل سازی گروه مهندسی رزمی نیروی زمینی ارتش از همان روز اول در منطقه حضور یافتند و امروز كه از نزدیك در كنار آنها بودم در حال بازگشایی راهها، معابر روستایی و احداث پلهای لولهای هستتد تا علاوه بر هدایت آبها به زمینهای بایر ارتباط مسدود شده روستایی را برقرار كنند.