دكتر كیانوش جهانپور ؛نتیجه مثبت دو مورد مشكوك به كروناویروس

رییس روابط عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی گفت: آزمایش اولیه بعمل آمده از نمونه‌های ارسالی مشكوك به ابتلا به كروناویروس جدید، در دو مورد مثبت گزارش شده است.

1398/11/30
|
14:58
|

دكتر كیانوش جهانپور
نتیجه مثبت دو مورد مشكوك به كروناویروس
رییس روابط عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی گفت: آزمایش اولیه بعمل آمده از نمونه‌های ارسالی مشكوك به ابتلا به كروناویروس جدید، در دو مورد مثبت گزارش شده است.

نتیجه مثبت دو مورد مشكوك به كروناویروسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ آقای دكتر كیانوش جهانپور گفت: طی دو روز گذشته موارد مشكوك به ابتلا به كروناویروس در شهر قم مشاهده شد كه به محض دریافت گزارش، تیم‌های شناسایی و مدیریت بیماری‌های واگیر و تیم‌های واكنش سریع در شهر قم مستقر شده و طبق پروتكل‌های موجود افراد مشكوك تحت ایزولاسیون قرار گرفتند و از آن‌ها نمونه آزمایشگاهی اخذ شد، در میان نمونه‌های ارسالی، آزمایشگاه مرجع، دقایقی پیش نتایج آزمایش اولیه دو مورد از موارد مشكوك را از نظر ابتلا به كروناویروس مثبت گزارش كرده و برخی موارد نیز آنفلوآنزای تیپ B اعلام شده است.
وی افزود: مراحل بعدی آزمایش‌ها در حال انجام است و نتیجه قطعی این موارد، پس از مشخص شدن به اطلاع عموم خواهد رسید.
وی در پایان تأكید كرد: تیم‌های مدیریت و كنترل بیماری‌های واگیر در شهر قم مستقر شده اند، بخش ایزوله منفی برای ایزولاسیون موارد مشكوك، تجهیز و آماده ارایه خدمت است و همگی هموطنان عزیز بویژه شهروندان قم، توصیه‌های بهداشتی مبنی بر رعایت بهداشت فردی و عمومی، بهداشت دست دادن (پرهیز از مصافحه و دست دادن و روبوسی) و تنفس، شستشوی مكرر دست‌ها با آب و صابون مایع، پرهیز از حضور در محل كار و تحصیل در صورت وجود علایم شبه آنفلونزا را مد نظر قرار دهند.

دسترسی سریع