معاون اول قوه قضاییه از ثبت بیش از 60 پرونده تخلف انتخاباتی از برخی مدیران دولتی خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین علامحسین محسنی اژه ای درباره تخلفات انتخاباتی گفت: تاكنون بیش از 60 نفر از مدیران دولتی و اجرایی اعم از استانداران، فرمانداران، بخشداران و روسای ادارات دولتی تخلفات انتخاباتی داشتند كه پرونده آنها به محاكم و دادگستری ارجاع شده و در حال رسیدگی است.
وی گفت: متاسفانه تخلفات برخی از مجریان، مسئولان و مدیران دولتی، ستادهای انتخاباتی و افراد دیگر واصل شده كه مواردی مجرمانه بوده و با ارجاع به دادگستری در دست رسیدگی است.
اژه ای ادامه داد: از برخی ستادهای انتخاباتی هم گزارش های تخلف به ثبت رسیده است.
وی گفت: بر اساس گزارش ها برخی از دهیاران تخلف داشتند كه گزارش تخلفات بسیار بالاست و مدیران دولتی و كسانی كه به نحوی وابسته به دستگاه های حكومتی هستند مراقب باشند بیش از حد متعارف و خلاف قانون حركتی نداشته باشند.
معاون اول قوه قصاییه افزود: روز انتخلبات برنامه ها تمام می شود و بعد گرفتاری برای كسانی كه تخلف كردند می ماند و خانواده های آنها هم گرفتار می شوند و فردا توقع و انتطاری نداشته باشند.
وی ادامه داد: قوه قضاییه مصمم است با هر تخلفی از ناحیه استانداری، فرمانداری و دهیاری برخورد می كند.
اژه ای درباره اینكه بیشترین امار تخلفات مربوط به كدام استان هاست، گفت: تقریبا كم و بیش در استانهای بزرگ درباره انتخابات ریاست جمهوری پرونده تخلف ثبت شده است اما درباره انتخابات شوراها تقریبا به صورت پراكنده در خیلی از استان ها تخلف بوده است كه البته مهم جمع تخلفات نیست بلكه مهم این است شاهد تخلفات خلاف قانون نباشیم.
دو بازداشتی در پرونده تخلف انتخاباتی یكی از ستادها
معاون اول قوه قضاییه از دو مورد بازداشت در ستاد انتخاباتی یكی از كاندیداها به جرم سرقت مدارك علیه یكی از رقبا خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در پاسخ به این سوال كه با توجه به ممنوعیت برگزاری كارناوال های تبلیعاتی آیا پرونده ای تشكیل شده یا خیر افزود: یكی از ستادهای انتخاباتی برای اینكه اسناد و مداركی علیه رقیب خود به دست بیاورد از برخی افراد خواسته بود كه از سازمان خود اسنادی را سرقت كنند و در اختیار انها قرار دهند كه برخی از افراد در این زمینه دستگیر و بازداشت شدند.
وی تاكید كرد: چه كسانی كه دست اندركار انتخابات هستند و غیر از آنها افرادی احضار شدند و از آنان تحقیقات شده و برای پیشگیری از جرم تذكر داده شده است.
اژه ای درباره ممنوعیت برگزاری كارناوال و تجمع در فضای باز افزود: همه مواردی كه باید نامزدها، نهادها و طرفداران آنها رعایت كنند و مواردی كه مجاز به آن هستند در قانون انتخابات پیش بینی شده و به وزارت كشور و شورای نگهبان ابلاغ شده بنابراین كسی نیست كه بگوید اطلاع نداشته ام.
معاون اول قوه قصاییه تصریح كرد: این دستورالعمل های قانونی به مراجع ذیصلاح ابلاغ شده و باید رعایت شود كه اگر غیر از این باشد طبیعی است كه برخورد می شود.
وی تاكید كرد: اگر افرادی در این تجمع ها موجب سلب آرامش مردم و اخلال در نظم عمومی شوند با شدت بیشتری برخورد می شود.