رئیسجمهوری آمریكا تاكید كرد، اگر ضرورت داشته باشد ایالات متحده بعد از خروج نیروهایش از افغانستان به این كشور بازمیگردد. او همچنین گفت، در روزهای آینده یك خبر "بسیار قدرتمند" درباره چین خواهد داشت.
ترامپ: لازم باشد دوباره به افغانستان میرویم/بهزودی خبر مهمی درباره چین داریم
رئیسجمهوری آمریكا تاكید كرد، اگر ضرورت داشته باشد ایالات متحده بعد از خروج نیروهایش از افغانستان به این كشور بازمیگردد. او همچنین گفت، در روزهای آینده یك خبر "بسیار قدرتمند" درباره چین خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیك، دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریكا سهشنبه در كنفرانس مطبوعاتی خود گفت: اگر مجبور شویم، اگر مجبور باشیم كه برگردیم، همیشه میتوانیم برگردیم و ما به آنجا باز خواهیم گشت.
ترامپ گفت هیچ جدول زمانی برای خروج كامل نیروهای آمریكایی از افغانستان ندارد اما خاطر نشان كرد كه كمتر از 8000 نیروی آمریكایی در افغانستان هستند.
پیش از آن جاناتان هافمن، سخنگوی وزارت دفاع آمریكا به خبرنگاران گفت، ایالات متحده در مسیر كاهش حضور نظامی خود در افغانستان به 8600 نیرو تا ماه ژوئیه است.
ایالات متحده و گروه شبهنظامی طالبان در تاریخ 29 فوریه توافق صلحی را پس از ماهها مذاكره به امضا رساندند. این توافق صلح بر پایه كاهش خشونت میان طالبان و دولت افغانستان تنظیم شد. وعدههای اصلی این توافق صلح، خروج نیروهای خارجی از افغانستان در ازای آغاز مذاكرات صلح بین افغانها و تضمین طالبان به عدم حمایت از گروههای تروریستی بود.
خبر "بسیار قدرتمند" درباره چین
رئیسجمهوری آمریكا همچنین سهشنبه به خبرنگاران گفت، او در روزهای آینده یك اعلامیه و خبر "بسیار قدرتمند" درباره چین خواهد داشت و اشاره كرد كه این موضوع ممكن است درباره تنبیه و مجازات این كشور باشد.
ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره اینكه آیا طرحهایی برای اعمال تحریمهایی علیه چین بابت اقداماتش در هنگكنگ دارد، گفت: ما اكنون در حال انجام كاری هستیم. گمان میكنم از نظر شما جالب باشد اما امروز نمیتوانم درباره آن صحبت كنم. این مطلبی است كه شما در روزهای آینده میشنوید. از نظر من، بسیار قدرتمند است.
پنجشنبه گذشته، كایلی مكانانی، سخنگوی كاخ سفید گفت دونالد ترامپ از اقدامات چین در قبال هنگكنگ ناراضی است. هفته گذشته چین لایحهای برای جرمانگاری برخی فعالیتها در هنگكنگ در نظر گرفت و همزمان اعتراضات در این دولتشهر با وجود ممنوعیت تردد بابت شیوع كرونا به جریان افتاد.
كنگره ملی خلق چین پنجشنبه این لایحه را به رای میگذارد. اتحادیههای تجاری هنگكنگ در اعتراض به این لایحه خواستار اعتصاب سراسری امروز (چهارشنبه) شدند. پكن بارها گفته است، وقوع اخلال در هنگكنگ نتیجه مداخله خارجی است. مقامهای آمریكایی به تحریم چین و تغییر احتمالی سیاست در قبال منطقه اداری ویژه هنگكنگ تهدید كردهاند.
انتهای پیام