31 مرداد؛ برگزاری كنكور در موعد مقرر

رئیس كمیسیون آموزش مجلس گفت: در نشست رؤسای كمیسیون‌های آموزش و بهداشت با وزرای بهداشت و علوم مقرر شد با رعایت تمهیدات ویژه، كنكور سراسری و ارشد در موعد خود برگزار شود.

1399/05/14
|
09:13
|

31 مرداد؛ برگزاری كنكور در موعد مقرر
رئیس كمیسیون آموزش مجلس گفت: در نشست رؤسای كمیسیون‌های آموزش و بهداشت با وزرای بهداشت و علوم مقرر شد با رعایت تمهیدات ویژه، كنكور سراسری و ارشد در موعد خود برگزار شود.

31 مرداد؛ برگزاری كنكور در موعد مقرربه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت؛ آقای علیرضا منادی سفیدان، رئیس كمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری افزود: پس از مأموریتی كه رئیس مجلس به كمیسیون آموزش محول كرد، این كمیسیون جلسه فوق العاده‌ای را روز (یكشنبه) برگزار كرد كه در این جلسه، نمایندگان راضی به برگزاری كنكور با شرایطی كه كنكور دكتری برگزار شد، نبودند و بر همین مبنا عصر روز (دوشنبه) نشستی در وزارت بهداشت با حضور وزرای بهداشت و علوم، رؤسای كمیسیون‌های بهداشت و آموزش مجلس و جمعی از نمایندگان مجلس در وزارت بهداشت برگزار شد.
آقای منادی سفیدان تصریح كرد: در این جلسه مقرر شد علاوه بر عدم تعویق زمان برگزاری كنكور سراسری، هر حوزه تنها 20 درصد از ظرفیت پذیرای داوطلبین باشد.
وی با بیان اینكه بر اساس تأكید رئیس مجلس، بزرگترین دغدغه ما سلامت داوطلبان است، افزود: حاصل این گفتگو و جلسات چند روز اخیر این شد كه سازمان سنجش، پروتكل‌ها را با سختگیری بیشتری نسبت به آزمون دكتری پیاده سازی كند.
رئیس كمیسیون آموزش مجلس تصریح كرد: در سه مرحله نقل و انتقال داوطلبان به داخل حوزه امتحانی، ورود و خروج با سختگیری انجام شود و پروتكل‌های سختگیرانه در این مبادی در نظر گرفته شود.
آقای منادی سفیدان گفت: همچنین قرار شد فاصله‌گذاری 2 متری رعایت شود، ماسك برای داوطلبان تامین شود و تنها از 20 درصد فضای مكان‌های برگزاری آزمون استفاده شود.
وی افزود: همچنین مقرر شد ناظرانی از سازمان بسیج و سازمان‌های مردم نهاد بر برگزاری كنكور نظارت داشته باشند.
رئیس كمیسیون آموزش مجلس در ادامه گفت: نهایتا تصمیم به برگزاری كنكور در تاریخ مقرر 31 مرداد گرفته شد، تا داوطلبان از اضطراب خارج شوند. نظارت‌های قوی بر اجرای پروتكل‌ها خواهیم داشت تا حتی یك نفر هم به كرونا مبتلا نشود.
آقای منادی سفیدان همچنین با اشاره به برنامه‌های كمیسیون آموزش و مجلس برای حذف كنكور گفت: كمیسیون آموزش برنامه‌های جدی برای حذف كنكور دارد كه این برنامه‌ها را برای سال‌های آتی در چارچوبی منطقی دنبال خواهد كرد.

دسترسی سریع