كاهش 6 تا 10 درجه‌ای دمای هوا در نوار شمالی كشور

مدیركل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به ورود سامانه بارشی به كشور طی امروز (13 مهر) از كاهش 6 تا 10 درجه‌ای دمای هوا در نوار شمالی كشور خبر داد.

1399/07/13
|
09:57
|

كاهش 6 تا 10 درجه‌ای دمای هوا در نوار شمالی كشور

مدیركل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن اشاره به ورود سامانه بارشی به كشور طی امروز (13 مهر) از كاهش 6 تا 10 درجه‌ای دمای هوا در نوار شمالی كشور خبر داد.
طی امروز (13 مهر) با ورود سامانه بارشی به كشور در استان‌های واقع در شمال غرب، سواحل شمالی، بخش‌هایی از غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مركزی و زاگرس مركزی بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (14 و 15 مهر) این وضعیت علاوه بر این مناطق در شمال شرق، بخش‌هایی از مركز، جنوب غرب و دامنه های جنوبی زاگرس نیز پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان با بیان اینكه طی این دو روز در بیشتر مناطق كشور وزش باد شدید خواهیم داشت، اظهاركرد: طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (16 و 17 مهر) نیز در استان‌های واقع در نوار شمالی كشور بارش باران دور از انتظار نیست.

به گفته مدیركل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از امروز (13 مهر) تا پایان هفته در نوار شمالی كشور كاهش تدریجی دما حدود 6 تا 10 درجه سانتیگراد رخ می‌دهد.

وی با اشاره به اینكه دریای خزر نیز طی این مدت مواج خواهد بود، گفت: از فردا (14 مهر) تا پایان هفته در ارتفاعات البرز مركزی و ارتفاعات شمال غرب بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار كرد: آسمان تهران فردا (14 مهر) نیمه ابری در بعضی ساعات ابری همراه با بارش باران، وزش باد، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای 18 و حداكثر دمای 26 درجه سانتیگراد و روز سه‌شنبه (15 مهر) نیز نیمه ابری در بعضی ساعات ابری، بارش باران، وزش باد گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای 16 و حداكثر دمای 25 درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام

دسترسی سریع