عضو كمیته علمی مقابله با كرونا گفت: با ادامه بی توجهی برخی مردم به شیوه نامههای بهداشتی و انجام مسافرت در دو هفته پایانی ماه صفر، احتمال دارد برای پذیرش بیماران جدید به سمت ایجاد بیمارستانهای صحرایی برویم.
احتمال پذیرش بیماران جدید در بیمارستان صحرایی دكتر مسعود مردانی در برنامه تیتر امشب 2 شنبه شب شبكه خبر افزود: شیوع و همه گیری كرونا در این فصل و در این مقطع بسیار غیر منتظره بود و دكتر زالی هم امروز وضع بحرانی پایتخت را اعلام كرد و به گفته یكی از همكاران پزشك، وضع تهران از رنگِ قرمز عبور كرده و سیاه شده است.
وی با بیان اینكه مقایسه وضع كنونی با هیچ یك از روزها و ماههای ابتدایی شیوع بیماری در 9 ماه گذشته قابل مقایسه نیست، گفت: بارها با فرد بیماری مواجه شده ام كه وضع بحرانی و نیاز به بستری شدن داشته است، اما نه تنها بخشهای ویژه بلكه بخشهای عادی هم به علت نبود ظرفیت او را پذیرش نكرده اند.
این متخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: بر این اساس گاهی مجبور میشویم به روشهای نه چندان علمی، داروهای موردنیاز بیمار بدحال را همراه یك پرستار به منزلش بفرستیم تا در خانه و با همان داروها درمان شود.
دكتر مردانی در ادامه اعلام كرد: تعداد مبتلایان به ویروس كرونا بیشتر از آمار وزارت بهداشت است.
این متخصص بیماریهای عفونی با تاكید بر اینكه كرونا پیر و جوان و فقیر و غنی نمیشناسد، افزود: هر كس آنتی بادی ویروس را نداشته باشد به آن مبتلا میشود.
دكتر پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری نیز در این برنامه گفت: در شهر تهران، تخت بستری برای بیماران كرونایی وجود ندارد.
رئیس بخش آی سی یو بیمارستان امام خمینی نیز گفت: اوضاع در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان خوب نیست و در مرحله بد قرار داریم.
دكتر بیگ محمدی افزود: در پیك جدید كرونا، تعداد بستری بیماران نسبت به ترخیصیها بیشتر است.
دكتر گوهری مقدم، رئیس بخش آی سی یو بیمارستان شریعتی نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: هم اكنون درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد و در شرایط فعلی پیشگیری مقدم بر درمان است.