مغز گردو سرشار از ویتامین B و اسیدفولیك است كه نباید از وعده صبحانه حذف شود.
مغز گردو سرشار از ویتامین B و اسیدفولیك است كه این تركیبات باعث تقویت اعصاب و قلب و عروق می شوند .
گردو میوه های سنگی تك دانه ای است كه از درخت گردو رشد می كند.
آنها منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند و ممكن است سلامت قلب و استخوان ها را تقویت كرده و از جمله مزایای دیگر در مدیریت وزن است.
گردو همچنین منبع خوبی از منگنز ،مس ،منیزیم ،فسفر ،ویتامین B6 ،اهن ،آنها از نظر چربی های اشباع نشده و غیر اشباع نشده و اسیدهای چرب امگا 3 بسیار غنی هستند. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین هستند.
گردو را از صبحانه حذف نكنید
سلامت قلب
گردو ممكن است سلامت قلب را تقویت كند.
نشان داده شده است كه اسیدهای چرب اشباع نشده و غیر اشباع نشده موجود در گردو باعث كاهش كلسترول و تری گلیسیرید LDL (مضر) می شوند.
كه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، سكته مغزی و حمله قلبی را كاهش می دهد.
یك مطالعه منتشر شده در مجله بریتانیایی تغذیه انگلیس نشان داد كه خطر ابتلا به بیماری عروق كرونر قلب برای كسانی كه بیش از چهار بار آجیل در هفته مصرف می كنند، در مقایسه با افرادی كه هرگز یا به ندرت آجیل مصرف نمی كنند، كمتر است.
كنترل وزن از خواص گردو است
طبق تحقیقات منتشر شده در مجله تغذیه بالینی در آسیا اقیانوس آرام ، مصرف روتین آجیل با استراحت بیشتر با مصرف بیشتر انرژی همراه است.
در آزمایشاتی كه كاهش وزن را با استفاده از رژیم های غذایی كه شامل یا آجیل را شامل می شوند مقایسه كردند، رژیم های غذایی كه شامل آجیل در اعتدال بودند كاهش وزن بیشتری نشان دادند.
یك مطالعه منتشر شده در ژورنال آمریكایی بالینی تغذیه همچنین نشان داد كه زنانی كه به ندرت از خوردن آجیل گزارش می كنند، در طی یك دوره 8 ساله، بیشتر از افرادی كه دو بار در هفته یا بیشتر از آنها آجیل مصرف می كردند، افزایش وزن بیشتری داشتند.
از بین بردن بیماری سنگ كیسه صفرا از خاصیت گردو است
طبق مطالعه دیگری در مجله آمریكایی تغذیه بالینی، مصرف مكرر آجیل با كاهش خطر كوله سیستكتومی، عملی برای از بین بردن كیسه صفرا همراه است.
در بیش از یك میلیون نفر مستند بیش از 20 سال، زنانی كه بیش از 5 اونس آجیل در هفته مصرف می كردند، در مقایسه با زنانی كه هر هفته كمتر از 1 اونس آجیل می خورند، خطر كوله سیستكتومی كمتری داشتند.