افزایش 100 درصدی بودجه قرآن و عترت در سال 96

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: امسال متوسط افزایش بودجه در این وزارتخانه هفده و نیم درصد بود اما سال آینده بودجه حوزه قرآن و عترت را 100 درصد افزایش خواهیم داد.

1396/03/27
|
10:10
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سید رضا صالحی امیری در مراسم پایانی بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن كریم در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران؛ با تقدیر از توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس برای افزایش بودجه توسعه فرهنگ قرآنی،افزود: این حداقل وظیفه ما در قبال قرآن و عترت است.
وی گسترش فرهنگ قرآنی را راه نجات كشور از بسیاری چالش های اجتماعی دانست و گفت: آنچه مهم است این است كه باید تلاش كنیم به كمك همه نهادهای فرهنگی اعم از نهادهای دینی، حوزه های علمیه، آستان قدس رضوی، حوزه علمیه و نهادهای دینی مردمی به یك باور قطعی برسیم و آن این است كه مسیر رسیدن به قله های توسعه از قرآن می گذرد.
صالحی امیری با اشاره به اینكه اگر می خواهیم مردمی دین مدار و پرفضیلت داشته باشیم باید از چشمه های قرآن و عترت بنوشیم،گفت: راه نجات از خشونت و جنایت و بحران های فعلی در خاورمیانه بازگشت به فرهنگ قرآنی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با یادآور شدن تقارن اختتامیه نمایشگاه قرآن با شهادت حضرت امیرالمؤمنین(ع)،افزود: قرآن و عترت برای همیشه تاریخ با یكدیگر پیوند دارند.
صالحی امیری برپایی نمایشگاه قرآن را افتخار بزرگی برای نظام اسلامی دانست و افزود: ما باور داریم كه گفتمان قرآنی باید در زندگی روزانه مردم جاری و ساری باشد و این مهم مگر با برنامه ریزی بلند مدت و نگاه كلان محور ممكن نیست.
وی اظهار داشت: گفتمان قرآن یعنی تبدیل باید به باور و اینكه مردم از عمق جان به قرآن احساس نیاز پیدا كنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه ویژه نمایشگاه امسال را به كودكان و نوجوانان كار ارزنده ای خواند كه باید ادامه دار باشد و گفت: اگر می خواهیم جامعه ای بافضیلت داشته باشیم باید نگاه خود را از مهدكودك ها و دبستان ها آغاز كنیم.
صالحی امیری افزود: دولت از عمق جان باور دارد كه راه نجات دولت برای توسعه همان مسیر قرآن و عترت است و اگر قرار باشد این دولت نسبت به مجموعه ای از خواسته های مردم پاسخ گو باشد قبل از هر چیز باید مسیر خود را با مسیر قرآن و عترت انطباق دهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینكه تصویر عمومی جامعه باید تصویر قرآنی باشد،گفت: این رسالت قطعی همه كسانی است كه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر گسترش فرهنگ اسلامی گام برمی دارند.
صالحی امیری افزود: اگر امروز در جامعه با مجموعه ای از آسیب های اجتماعی رو به رو هستیم نتیجه كم توجهی به گفتمان قرآنی و اسلامی است.
وی توجه به فضای مجازی را از ویژگی های برجسته نمایشگاه امسال برشمرد و گفت: فضای مجازی فرصت مناسبی برای توسعه فرهنگ قرآنی است و اگر از فضای مجازی غافل باشیم این فضا به آسیبی برای نسل جوان ما تبدیل می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تجربه موفق نمایشگاه كتاب مبنی بر سپردن برگزاری نمایشگاه به اتحادیه ناشران گفت: باید سال آینده نمایشگاه توسط اتحادیه ها و مؤسسات قرآنی اجرا و اداره شود و مجموعه های قرآنی به عنوان سیاست گذارن این حوزه كمك كنند تا خود نهادهای مردمی به صحنه بیایند.

دسترسی سریع