خریداری 6 و 6 دهم میلیون تن گندم

سخنگوی دولت گفت: تاكنون 6 میلیون و 600 هزار تن گندم به مبلغ 8 هزار و 600 میلیارد تومان خریداری شده است.

1396/04/27
|
12:44
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما محمدباقر نوبخت در نشست خبری امروز در جمع خبرنگاران افزود: در این جهت تعهدی به رهبری دادیم كه سیاست اقتصاد مقاومتی را اجرا كنیم و بحث ما این بود كه امنیت غذایی داشته باشیم و گندم داخلی خریداری كنیم.
وی ادامه داد: تاكنون 4 هزار و 600 میلیارد تومان پول گندم كاران پرداخت شد و حدود 4 هزار میلیارد تومان باقی مانده و در دست پرداخت است.
سخنگوی دولت درباره ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی گفت: تا 26 تیر 17 هزار و 831 میلیارد تومان تسهیلات به 25 هزار و 396 واحد كوچك و متوسط تولیدی پرداخت شده است و برای بنگاه‌های بزرگ فكری اساسی كردیم تا منابع خود را از بورس تامین كنند.
نوبخت درباره آمار تاكسی‌های فرسوده افزود: تا 96 / 4 / 25، 51 هزار و 910 تاكسی جایگزین شد و تا زمانی كه تاكسی‌های قبلی را تحویل نگیریم تاكسی جدید را نمی‌دهیم.
وی خطاب به خبرنگاران گفت: شما در جامعه روشنگری می‌كنید بنده وظیفه دارم اگر ابهامی وجود داشته باشد پاسخ دهم و همه تلاش دولت این است كه قانونمند و خدمت گذار ملت باشد.
سخنگوی دولت ادامه داد: هر چهار سال یك بار جامعه داوری می‌كند، زیرا تاریخ خدمات را ثبت می‌كند.

قرارداد توتال دستاورد برجام بود

سخنگوی دولت با تاكید بر اینكه به دنبال سرمایه گذاران خارجی هستیم گفت: هر چه سرمایه گذاران خارجی بیشتر باشند استقبال می كنیم.
محمدباقر نوبخت در نشست خبری امروز خود با اشاره به انتقاد برخی‌ها از سهم كم ایران در قرارداد توتال گفت: تصور این بود كه این كار مشتركی است، اما ایران سهم كمی دارد، اما ما شركت پتروپارس را در كنار چینی‌ها و فرانسوی‌ها در این قرارداد گذاشتیم و قرارداد كم نظیری به ویژه بعد از برجام بود.
وی با اشاره به اینكه این قرارداد یكی از ثمرات برجام است تصریح كرد: منتقدان این قرارداد را مناسب نمی‌دانند و ما هم به نظر آن‌ها احترام می‌گذاریم و با احترام حرف كسانی كه دلسوزانه و برای منافع ملی نظر می‌دهند به ویژه نمایندگان مجلس را می‌شنویم و پاسخ مناسب هم می‌دهیم.

تنظیم قراردادهای جدید نفتی در چارچوب جدید

سخنگوی دولت از تنظیم چارچوبی جدید برای قرادادهای نفتی كه از این پس در كشور بسته می‌شود، خبر داد.
محمدباقر نوبخت در نشست خبری امروز با اشاره به اینكه این قرارداد‌ها به روز بوده و دارای جذابیت هایی برای طرف خارجی خواهد بود افزود: این چارچوب به جذب سرمایه گذاری‌های خارجی در ایران در بخش نفت كمك خواهد كرد.
وی با اشاره به زمان یكساله صرف شده در تایید این چارچوب گفت: علت طولانی شدن تایید این چارچوب بررسی‌های انجام شده بر روی آن برای درست بودن و بررسی هر گونه ظن و گمانی در این زمینه بوده است كه در نهایت در مصوبه مرداد و شهریور هیئت وزیران سال 95 بستن قراردادهای نفتی بر اساس این چارچوب تایید شد.
سخنگوی دولت با اشاره به اعلام اظهار نظر شورای نگهبان و هیئت ناظر بر نحوه اجرایی شدن این چارچوب افزود: زمانی كه اطلاعاتی محرمانه عنوان می‌شود نمی‌توان آنرا به شركتی واگذار كرد كه به هر دلیلی قادر به انجام آن نخواهد بود بنابراین دادن اطلاعات در این شرایط به محكومیت منجر می‌شود.
نوبخت با اشاره به برگزاری جلسه‌ای با دادستان كل كشور گفت: متن قرارداد در اختیار دادستان، نمایندگان دو كمیسیون مد نظر قرار گرفته است یك نسخه از آن نیز برای رئیس مجلس ارسال شده است.
وی افزود: در طول یك هفته این متن مطالعه و انتظار داریم نظرات مربوط به آن از سوی هیئت نظارت اعلام شود.

راه بررسی قرارداد نفتی، ارانه طرح سه فوریتی نیست

سخنگوی دولت گفت: راه بررسی قرارداد نفتی برای كسانی كه به دنبال منافع ملی هستند، ارائه طرح سه فوریتی نیست و قانون پیش بینی‌های لازم را انجام داده است.
محمدباقر نوبخت در جلسه پرسش و پاسخ با خبرنگاران افزود: قراردادی كه شما می‌دانید با چه فراز و فرودهایی و با چه مقاومت‌ها و تلاش‌های (منفی) از سوی دولت آمریكا و اسرائیل صورت گرفت تا ایران همچنان منزوی باشد و نتواند به منابع خارجی دست پیدا نكند.
وی گفت:روش، طرح سه فوریتی نیست همان طوری كه نمایندگان مردم خودشان امضاهایشان برای ارائه طرح سه فوریتی پس گرفتند، چراكه متوجه شدند كه قانون این موارد را پیش بینی كرده است.
نوبخت افزود: البته ممكن است در برخی از موارد برخی از سر دقت صحبت نكنند كه معتقدیم باید سخنان وزین و منطقی ارائه شود.
سخنگوی دولت تصریح كرد: با این توضیح باید یكجایی یا محملی به عنوان مرجع حكمیت؛ صحت مطالب موافقان و منتقدان را بررسی كند.
وی گفت: از همه كسانی كه فكر می‌كنند رفتار غیرقانونی در این قرارداد صورت گرفته است، به نمایندگی دولت از آن‌ها استدعا می‌كنم كه به هیچ وجه، هیچ مسامحه‌ای نكنند و هم اكنون هر نوع سند و مدركی دارند به قوه قضاییه ارائه كنند.
نوبخت تاكید كرد: موضوعاتی را مانند رشوه كه در كشور جرم تلقی می‌شود، درباره افراد یا شركت به جای طرح در رسانه‌ها و تشویش اذهان عمومی در محاكم مطرح كنند.
وی گفت: مردم آگاه هستند، اما دانش قضایی لازم برای بررسی اینگونه اتهامات را ندارند و بهتر است از سوی متخصصان قضایی این اتهامات بررسی شود.

هفته آینده نظر هیئت نظارت بر قرارداد با توتال را اعلام خواهم كرد

سخنگوی دولت درباره قرارداد توسعه فاز 11 پارس جنوبی با توتال فرانسه گفت: این قرارداد در حال بررسی است و امیدوارم اگر وقت بیشتری برای پاسخ به ابهامات و سوالات نخواهند هفته آینده نظر هیئت نظارت را اعلام كنم.
محمدباقر نوبخت ادامه داد: نباید از هم اكنون پیشداوریهای افراد و جاهایی را كه رسمی و قانونی نیستند و اتهامی را به فرد یا مجموعه‌ای از دولت وارد می‌كنند كه خیلی هم سنگین است، مورد توجه قرار دهیم.
آقای نوبخت با اشاره به اینكه در امور پیچیده نظامی مانند موشك من و شما نمیتوانیم اظهارنظر كنیم و كارشناسان باید نظر بدهند، یا درباره مباحث حقوقی كه باید حقوقدان‌ها نظر بدهند، اظهار داشت: در این باره هم باید دستگاههای نظارتی نظر دهند و هر چه الان گفته شود، مانع ورود سرمایه گذاران به اقتصاد كشور شود یا اینكه ما فعالیتهایمان را متوقف كنیم، در جهت منافع ملی ما نیست.
وی در این حال تصریح كرد: باز هم تكرار كنم این صحبت را وصل نكنیم به این كه یك نماینده محترم و دلسوزی سخنی گفته كه البته می‌تواند جواب منطقی‌ای هم داشته باشد، اما قطعا اینگونه نیست كه بگوییم ایشان نمیخواهد منافع ملی را رعایت كند چه بسا در همین مسیر سخنانش هم تقطیع و گفته شود كه دولت خائن است اگر این قرارداد را منعقد كند، چرا كه چنین سخنانی بی اساسی است.
آقای نوبخت خطاب به اصحاب رسانه ادامه داد: شما همیشه از ادبیات دولت نسبت به مجلس و احترام بنده به عنوان سخنگوی دولت نسبت به همكارانمان در مجلس و قوه قضائیه با خبر هستید.
وی خاطرنشان كرد: كشور كارهای زیادی هنوز دارد باید 200 میلیارد دلار در همان میادین (پارس جنوبی) سرمایه گذاری كنیم، هر چند لازم نیست اینجا به علل سیاسی بگویم این قرارداد از چه مزایایی برخوردار است، چرا كه در حال حاضر طرفهای دیگر كه برای انعقاد قرارداد مذاكره میكنند تاكید دارند اگر اتفاقاتی مانند تحریم رخ داد شما باید همه سرمایه و پولهایمان را بازگردانید، این قرارداد البته از این دست نیست، هرچند ما هیچوقت آن پیش شرطهای Snap Back را نمیپذیریم.

در چینش كابینه دوازدهم اصالت با مطالبات مردم است

سخنگوی دولت تاكید كرد: در چینش كابینه اصالت با مطالبات مردم است؛ جریان‌های سیاسی به نیابت از مردم به آقای روحانی كمك كردند، پس می‌شود مطالباتشان را پشت مطالبات مردم قرار داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدباقر نوبخت در نشست خبری در پاسخ به آخرین تصمیمات رئیس جمهور درخصوص چینش كابینه دولت گفت: رخداد بزرگی به عنوان انتخابات انجام شد و مردم با امید و انتظار اجرا شدن مطالباتشان پای صندوق‌های رأی آمدند و آقای روحانی را برگزیدند.
وی افزود: خودتان را جای آقای روحانی بگذارید او چه باید بكند؟ ابتدا باید بداند كه این رأی را مردم به او دادند البته به درستی هم می‌داند كه جریان‌های سیاسی نیز مانند مردم معتقد بودند او می‌تواند برای پیشرفت كشور مدیر اجرایی عالی كشور باشد پس به او كمك كردند.
نوبخت گفت: بنابر این از یك سو كنشگران و از سوی دیگر مردم هستند، اما خود این كنشگران هم به نیابت از مردم و برای رضایت آنان و پیشرفت كشور به آقای روحانی كمك كردند پس می‌شود مطالبات آنان را پشت مطالبات مردم قرار دهیم.
سخنگوی دولت افزود: اكنون در شرایط اقتصادی، سیاسی، منطقه ای، بین المللی و در موقعیت خاصی هستیم و همه این اقدامات باید به گونه‌ای باشد كه در تك تك این‌ها منافع مردم در نظر گرفته شود.
وی گفت: در اقتصاد مردم باید از ثبات و رفاه، در عرصه سیاسی از آرامش و امنیت و در مناسبات بین المللی از گسترش عزتمند روابط بهره‌مند شوند.
نوبخت افزود: اتهاماتی به مردم ایران وارد می‌شد به نحوی كه آنان را مردمی می‌دانستند كه دولت هایشان برخاسته از رأی ملت نیست و افرادی كه به عنوان نمایندگان مردم در دولت هستند كسانی می‌دانستند در پی سلاح اتمی و كشتار جمعی هستند.
سخنگوی دولت اضافه كرد: براساس این اتهامات پرونده دولت را از طریق آژانس بین المللی انرژی اتمی به شورای امنیت فرستادند و 4 - 5 قطعنامه علیه ایران صادر كردند.
وی تاكید كرد: البته مردم كه می‌دانند این اتهامات دروغ است پس انتظار دارند فردی به عنوان نماینده دولتشان باشد كه طرف‌های خارجی و جهان را قانع كند كه این‌ها دروغ است، این مردم با فرهنگند و فعالیت‌های هسته‌ای شان كه فعالیت هایی نوآورانه و دانش افزایانه است منجر به سلاح‌های كشتارجمعی نیست و مردم نیز صلح دوستند.
نوبخت گفت: پس رئیس جمهور باید این‌ها را ادا كند، اما او كه به تنهایی نمی‌تواند و باید تعدادی از افراد را به عنوان اعضای كابینه برگزیند و با آنان تقسیم كار كند.
وی افزود: بر این اساس باید در پی انتخاب قویترین افراد برای این كار باشد، زیرا خود را نزد مردم متعهد می‌داند گرچه در چهار سال آینده نمی‌خواهد دوباره از مردم رأی بگیرد، اما نقش تاریخی خود را نزد ملت بزرگ ایران هیچ گاه فراموش نخواهد كرد و علاقمند است كه فضایی ایجاد كند كه در تاریخ به نیكنامی از او یاد كنند.


ملاك تعیین اعضای كابینه دولت دوازدهم مشی اعتدالی افراد است

سخنگوی دولت در ادامه پاسخ به سؤالی درخصوص اعضای دولت دوازدهم گفت: رئیس جمهور درحال حاضر برای تعیین اعضای كابینه با دو گروه مواجه است؛ یك گروه جمعی كه هم اكنون در هیئت دولت حضور دارند كه اگر رئیس جمهور تشخیص دهند كه این افراد در مسئولیت هایی كه داشتند موفق عمل كردند، قطعاً جزو انتخاب‌های دولت بعد هم خواهند بود.
محمد باقرنوبخت افزود: بنابراین یك حوزه انتخاب اعضای فعلی دولت هستند كه هم چهار سال با رئیس جمهور همكاری داشته اند و هم امتحان پس دادند.
وی گفت: البته ممكن است در این زمینه تغییر جایگاه هایی انجام شود. مثلاً ممكن است فردی از وزارت علوم به وزارت آموزش و پرورش برود. البته این‌ها همه فرض است و قطعی نیست.
نوبخت افزود: در این زمینه ممكن است برخی از وزرای فعلی به هر دلیلی آمادگی ادامه همكاری با دولت را نداشته باشند و از آنجا كه اراده و تصمیم رئیس جمهور برای پاسخگویی به مطالبات مردم بسیار جدی است، بنابراین رئیس جمهور به دنبال افراد بااراده و باانگیزه برای پاسخگویی به این مطالبات است و اگر فردی اراده لازم برای حضور در كابینه را نداشته باشد، از او دعوت نخواهد كرد.
نوبخت با بیان اینكه درحال حاضر رئیس جمهور درحال بررسی عملكرد اعضای فعلی است، گفت: یك حوزه انتخاب دیگر هم افراد بیرون از كابینه است كه اگر به نتیجه برسیم كسی از بیرون جایگزین بهتری برای اعضای فعلی هست قطعاً این كار را خواهیم كرد.
سخنگوی دولت با تأیید این گفته كه افراد جدید از سوی جریان‌های سیاسی معرفی شده اند، گفت: رئیس جمهور به دنبال افرادی می‌گردد كه بار گران مطالبات مردم را بر دوش او بگذارد و قطعاً جریان‌های سیاسی افراد مورد نظر خود را به رئیس جمهور معرفی خواهند كرد.
نوبخت با تأكید بر اینكه ملاك رئیس جمهور برای انتخاب اعضای كابینه دوازدهم از بین جریان‌های سیاسی مختلف مشی اعتدال است، گفت: اعضای كابینه جدید از بین تمامی جریان‌ها چه اصولگرا و چه اصلاح طلب كه گرایش اعتدالی داشته باشند و با دیدگاه‌های رئیس جمهور همراه و همدل باشند انتخاب خواهند شد و رئیس جمهور به تمامی جریان‌های سیاسی احترام می‌گذارد.
نوبخت با تأكید بر اینكه انتظار نداشته باشید رئیس جمهور اعضای كابینه را از بین افرادی كه اساساً چیز دیگری می‌گویند و سلایق متفاوتی دارند و مردم تفكرات آن‌ها را تأیید نكرده اند انتخاب كند گفت: شاقول انتخاب رئیس جمهور، اعتدال است و هر كسی كه رئیس جمهور به این نتیجه برسد همراه و همدل با اهداف دولت دوازدهم است از هر جریان سیاسی كه باشد مدنظر قرار خواهد گرفت.
نوبخت در پایان تأكید كرد: تاكنون هیچ جمع بندی نهایی درخصوص تعیین اعضای كابینه انجام نشده و هر زمان كه این اتفاق بیفتد، بنده یا دوستان دیگرم در اطلاع رسانی دولت اخبار آن را دراختیار مردم و رسانه قرار خواهند داد.
ملاك‌های انتخاب كابینه؛ توانایی و كارآمدی است

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه شما با حفظ سمت وزیر دارایی خواهید شد؟ گفت: هنوز هیچ چیزی قطعی نیست و آقای رئیس جمهور در حال ارزیابی هستند.
نوبخت گفت: رئیس جمهور یك هدف دارد و آن اینكه یك كابینه كارآمد تشكیل و به مطالبات مردم پاسخ دهد.
وی به برخی اظهارات پیرامون اینكه عده‌ای رئیس جمهور را تحت فشار قرار می‌دهند، اشاره كرد و افزود: به عنوان كسی كه 30 سال در مقاطع مختلف در خدمت ایشان بودم می‌گویم كه ایشان انسان بسیار مقاومی هستند و فقط یك چیز برایشان مهم است و آن رسیدگی به مطالبات مردم است، در روزهای آتش و خون و پیشتر كه ایشان یك طلبه 14 ساله بود در نهضت امام خمینی (ره) تا الان كارنامه مزینی دارد و قطعاً به دنبال مزین‌تر كردن این كارنامه است.
وی گفت: هیچ یك از این فشار‌ها از سوی هیچ جریانی موثر نخواهد بود.
نوبخت افزود: این اتفاقات باعث نمی‌شود كه رئیس جمهور از اراده خود برگردد.
وی به تعامل قوه مجریه با دیگر قوا اشاره كرد و گفت: رئیس جمهور بسیار صبور و خویشتندار كار را ادامه می‌دهد و از اعتدال خارج نخواهد شد.
سخنگوی دولت تاكید كرد: كار هنوز قطعی نشده و اینكه در كابینه حضور جوانان كمرنگ یا پررنگ است همه گمانه زنی است اینكه از یك جوان در یك منصبی استفاده كنیم كه مردم برای ما كف بزنند اینگونه نخواهد بود مردم می‌خواهند كسی كار را به دست گیرد كه بتواند آن را جلو ببرد.
نوبخت به حضور بانوان در كابینه هم اشاره كرد و گفت: قطعاً از ظرفیت بانوان استفاده خواهد شد البته ملاك‌های انتخاب جنسیتی نیست و ملاك‌های شخصیتی و توانایی و كارآمدی مدنظر است.


كار در دولت طاقت فرساست

سخنگوی دولت گفت: توجه به جنسیت و سن در بكار گیری افراد برای كابینه و مشاغل مورد نظر دولت خوب است اما باید در شرایط مساوی این كار صورت بگیرد.
محمد باقر نوبخت در نشست خبری با بیان اینكه كار در دولت واقعا طاقت فرساست ، افزود: بعضی از شبها به علت مشغله فراوان در اتاق كار خود خوابیدم البته نه اینكه چون موقع پرداخت یارانه است حالت غم بگیریم یا بعضی ها گفته اند كه عزا می گیریم بلكه واقعا تامین 3 هزار و 400 میلیارد تومان 26 هر ماه با این خزانه ، ببینید چه می گذرد و چگونه باید مدیریت كرد؟
خبرنگاری با اشاره به گفتگوی وزیر امور خارجه با شبكه CNN مبنی بر اینكه ترامپ نه روح كه متن برجام را نقض كرده است ، پرسید با وجود اینكه دولت ترامپ گفته كه ایران به برجام پایبند بوده اما دوباره تحریم های جدید علیه ایران و شخصیت های ایرانی وضع كرده چرا ما به كارگروه برجام شكایت نمی كنیم؟
سخنگوی دولت در پاسخ گفت: همانطور كه در خصوص اجرای درست قراردادهای نفتی ، قانون هیات عالی نظارتی را پیش بینی كرده است در بحث برجام هم شورای امنیت ملی كارگروه ویژه رسیدگی و نظارت را پیش بینی كرده است كه با دقت بررسی می كند و هر آنچه كه احساس و جمع بندی شود كه نقض برجام است و منافع ما ایرانیان در این نقض مخدوش می شود ، حتما آن را پیگیری می كنیم.
نوبخت افزود : در توافق برجام مشخص شد كه اگر یكی از طرفین توافق را نقض كند چگونه باید اقدام كرد بنابراین اگر در داخل كشور هنوز این كارگروه رسما اعلام نكرده این موارد آنقدری است كه باید شكایت و پیگیری كرد و كارگروه ویژه بین المللی را بر اساس مسیر برجام تشكیل داد ، پس اجازه دهیم سیاستمداران قدری حرفهای سیاسی هم بزنند.
وی گفت : درخواست می كنم به سیاستمدارانمان قدری میدان و اجازه دهیم قدری اظهار نظر كنند زیرا سیاستمدار متناسب با جمع باید حرف بزند.
نوبخت با بیان اینكه سیاستمداران در مجامع بین المللی باید متناسب با آن صحبت كنند ، افزود: این حرفها آنجا مخاطبانی دارد اما بدانیم اینجا هم مخاطبانی وجود دارد اینكه آن حرفها را به داخل بیاوریم و تیتر روزنامه كنیم قدری عرصه بر ما تنگ می شود.
سخنگوی دولت گفت: اگر با همان تندی كه به طرف خارجی داریم و باید بزنیم ، در داخل كشور برداشت دیگری شود ضمن اینكه قصد اهانت به منتقدان را نداریم ، باید به صراحت بگوییم به یك جمله و یا حرفی كه وزیر امور خارجه ما در جواب كسی و جایی دیگری داد ، نباید استناد و در داخل خرج كنیم زیرا اگر چنین شود آن شخص هر حرفی را كه در خارج از كشور می خواهد بزند احساس می شود این حرف برای جمعی محترم در داخل زده شده است.
نوبخت افزود : اطمینان كنیم كه همه این افراد از جمله وزیر امور خارجه و همكاران وی موظفند منافع ملی را تامین كنند و هم فراتر از آن دستگاه های نظارتی بالاسر اینها وجود دارد و بر همه این موارد نظارت می كند و اگر نقضی صورت گیرد پیگیری خواهد كرد.
سخنگوی دولت گفت : توافق برجام با دولت قبلی آمریكاست كه الان راس كار نیست و الان دولت دیگری آمده كه شعار انتخاباتی اش پاره كردن برجام بوده است اما اكنون به اینجا رسیده اند.
وی افزود: دولت فعلی آمریكا از وزانت سیاسی لازم برخوردار نیست و این حرفی است كه هم ما میگوییم و هم اروپایی ها اظهار نظر می كنند ، بنابراین چه لزومی دارد كه وزیر خارجه ما با همتای آمریكایی خود بنشیند و مادامی كه آنها اینگونه فكر می كنند قطعا با آنها نمی نشینیم.
سخنگوی دولت گفت: اگر جایی احساس كنیم صحبت های ما می تواند نافع باشد با در نظر گرفتن شاخص های اصلی دیپلماسی ، با آنها حرف می زنیم نه با این مجموعه تا اینكه اینها از این حالت كارورزی دربیایند و به ثبات و عقلانیتی برسند كه شایسته صحبت با طرف ایرانی باشند.


در گزارش تفصیلی درباره جزئیات اشتغال هم اظهار نطر می شود

سخنگوی دولت درباره آمار مركز آمار و اینكه چرا درباره اشتغال اطلاعات جزئی داده نشده است ، گفت: گزارش اعلام شده مركز آمار گزارش مقدماتی از سرشماری عمومی نفوس مسكن است اما در گزارش تفصیلی آن حتما درباره اشتغال اظهار نظر خواهد شد.
محمدباقر نوبخت در ادامه نشست خبری در پاسخ به پرسشی درباره میزان آزاد سازی پول های بلوكه شده بعد از برجام افزود:
اطلاعات جدیدی ندارم هر چه منابع پول در خارج از كشور داریم به آن دسترسی داریم جزء آن بخشی كه برای آن احكامی در خارج از كشور صادر شده است كه از طریق مراجع بین المللی پیگیری می كنیم.
وی در پاسخ به پرسشی درباره ایده مطرح شده از سوی آمریكا مبنی بر ارتباط نیروهای نظامی ایران با آمریكا برای كاهش برخورد در خلیج فارس گفت: تاكنون مورد خاصی نبوده است اما اگر هر موردی باشد آن را به اعتبار تامین منافع ملی خود دنبال می كنیم.
نوبخت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینكه وكیل شركت ملی نفت ایران از پیش نویسی با شركای خارجی بابك زنجانی خبر داده و با توجه به اینكه این فرد چند سالی به مطالبات پاسخ نمی دهد آیا آن را وقت كشی نمی دانید ؟ افزود: از جزئیات این پیش نویس بی خبرم اما میدانم هم قوه قضاییه مصمم است در این باره منافع ملی ما را تامین كند و هم دولت پیگیر كار است زیرا مقدار زیادی از پول مردم پیش چنین فردی كه اصالت و اصل و نسب و برنامه كاری آن معلوم نیست ، باقی مانده است از این رو باید تمام تلاشمان را باید به كار گیریم تا این پول به خزانه برگردد.
سخنگوی دولت گفت : قانون مدیریت خدمات كشوری هر نوع افزایش پرداخت ها را به تصویب و تایید شورای حقوق و دستمزد منوط كرده است و این شورا سال گذشته درباره سقف حقوق در رده های مختلف اظهار نظر كرده است از جمله درباره پرداخت های زیر 10 و 18 میلیون تومان.
وی افزود: با توجه به اینكه ضوابط اجرایی قانون بودجه امسال به گونه ای بود كه مدیران بعضی از شركت های نفت و بانك ها كه در آن رده مدیرانی بودند كه تا 18 میلیون تومان می توانستند دریافت كنند تفسیر می شد ، ممكن است جزء مقامات سیاسی محسوب شوند و حقوقشان نصف و زیر 10 میلیون تومان شود ّ اینجا شفاف شد كه همان وجه حقوق را دریافت می كنند.
نوبخت اظهار داشت : در یكی دو ماه اول سال بر اساس ضوابط كمیته اجرایی تلقی شد و برداشت این بود كه ممكن است این مدیران جز مقامات سیاسی محسوب شوند و با این تبصره و همان جایگاه سال گذشته برگردانده شد.

دسترسی سریع