طرح ضربتی اعطای وام ازدواج آغاز شد

مدیرعامل بانك ملی: طرح ضربتی اعطای وام ازدواج از امروز اول مرداد آغاز می‌شود و تا پایان شهریور به مدت 9 هفته ادامه دارد.

1396/05/01
|
13:22
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ سیدعلی اصغر میرمحمد صادقی مدیر كل اعتبارات بانك مركزی هفته پیش در جمع خبرنگاران با اشاره به صف نیم میلیونی متقاضیان وام قرض الحسنه ازدواج گفت: این طرح برای كاهش زمان انتظار و خارج شدن این 500 هزار نفر از صف اجرا می‌شود.

10 بانك عامل و یك صندوق قرض الحسنه با بانك مركزی تفاهم نامه امضا كردند و برای هر یك از آن‌ها سهمیه در نظر گرفته شده است.

میرمحمد صادقی افزود: این 11 بانك و صندوق قرار است در این طرح بیش از 500 هزار فقره وام ازدواج پرداخت كنند.

بانك‌های ملی، صادرات، تجارت، ملت، كشاورزی، سپه، رفاه كارگران، مسكن، توسعه تعاون، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان این 500 هزار وام را پرداخت خواهند كرد.

بانك‌های خصوصی و یك سری از بانك‌های تخصصی دولتی نیز در این طرح شركت داده شده اند و قرار است حداقل دو برابر مبلغی كه در ماهی كه حداكثر پرداخت را داشته اند به متقاضیان وام ازدواج پرداخت كنند.

اولویت این طرح استان‌های محروم و مناطق كمتر برخوردار است و هر چقدر این وام در استان‌های محروم داده شود بانك‌های عامل امتیاز بیشتری می‌گیرند و اولویت بعدی آن است كه افرادی كه در زمان بیشتری در صف انتظار بودند زودتر این وام را دریافت كنند.

برای دریافت هر فقره از این وام یك ضامن كافی است و ما به بانك‌ها ابلاغ كرده ایم كه طوری با مردم رفتار شود و آسان بگیرند كه كسی نا امید از شعبه بیرون نرود.

همچنین به مدیران عامل بانك‌ها به عنوان ناظران عالی این طرح ابلاغ شده و قرار است همه موارد و جزئیات آن تا اول مرداد به همه سرپرستان و شعب سراسر كشور این بانك‌ها ابلاغ شود تا در زمان اجرای آن همه عوامل بانك از جزئیات آن مطلع باشند.

به طور متوسط بین 70 تا 100 هزار نفر در هر ماه سامانه ازدواج ثبت نام می‌كنند و بانك‌ها نیز به طور متوسط هر ماه بین 70 تا 80 هزار فقره وام پرداخت می‌كنند.

با این ورودی و خروجی هم اینك یك صف 500 هزار نفری برای دریافت وام ازدواج بوجود آمده و اگر طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج اجرایی نشود باید متقاضیان سال‌های سال در انتظار دریافت وام باشند.

امیدواریم با اجرای طرح ضربتی پرداخت وام ازدواج صف دریافت كنندگان وام به زیر 50 هزار نفر كه معقول است برسد.

همچنین قرار است در پایان این طرح بانك‌های برتر كه همكاری بیشتری در اعطای این وام به مردم كرده اند شناسایی و رئیس كل بانك مركزی از آن‌ها تقدیر و تشكر كند.

هموطنان از سراسر كشور از فردا می‌توانند با شماره تلفن‌های 29954283 - 29954256 - 29954260 - 29954270 در ساعات اداری تماس و مشكلات خود را طرح كنند.

مدیرعامل بانك سپه نیز با اشاره به طرح ضربتی بانك مركزی برای ارائه وام ازدواج به متقاضیان اظهار داشت: هماهنگی‌های لازم با تمام شعب بانك سپه برای ارائه وام ازدواج با شرایط ارائه شده از سوی بانك مركزی انجام شده است.

محمد كاظم چقازردی افزود: بانك سپه منابع لازم برای پرداخت این وام را اختصاص داده است.

مدیرعامل بانك ملی نیز گفت: این طرح با منابع قرض الحسنه پس انداز بانك‌ها به میزان بیش از 5 هزار میلیارد تومان انجام می‌شود كه سهم بانك ملی ایران از آن بیش از 900 میلیارد تومان است.

محمدرضا حسین زاده افزود: بانك ملی ایران قرار است اعطای 90 هزار فقره از این تسهیلات را بر عهده بگیرد كه تقریبا 20 درصد كل تسهیلات اعلام شده است.

حسین زاده گفت: طرح ضربتی اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج از اول مرداد تا آخر شهریور عملیاتی خواهد شد.

مدیرعامل بانك ملی ایران تاكید كرد: تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یك از زوجین 100 میلیون ریال است.

دسترسی سریع