زاینده روز زنده می شود

فرونشست زمین در اصفهان نه تنها مشكلاتی برای مردم این استان ایجاد كرده بلكه هویت ایران اسلامی را به دلیل آسیب به آثار ارزشمند موجود در اصفهان مانند مسجد امام، مسجد شیخ لطف الله، عالی قاپو، چهلستون، میدان امام و... در معرض خطر قرار داده است.

1400/08/22
|
14:11
|

به گزارش رادیو پیام به نقل از خانه ملت؛ مجمع نمایندگان استان‌های اصفهان، قم و سمنان با رئیس‌جمهور، گفت: بنده به عنوان رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان از رئیس جمهور برای برگزاری این جلسه تشكر می‌كنم. در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با وجود اینكه چندین بار برای برگزاری جلسه مجمع نمایندگان با رئیس جمهور درخواست كتبی دادیم، اما هیچ یك از مجمع‌های استانی نمایندگان نتوانستند جلسه‌ای با رئیس‌جمهور وقت داشته باشند كه در دولت مردمی آقای رئیسی این سنت شكسته و تاكنون تعدادی از مجامع استانی با ایشان دیدار داشتند و مشكلات استان‌ها و شهرستان‌های واقع در استان‌های خود را مطرح كردند و نتایج خوب نیز به دست آمده است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی بررسی موضوع كمبود آب در استان اصفهان را یكی از مسائل مطرح شده در این نشست برشمرد و افزود: این موضوع را می‌توان بزرگترین مشكل استان دانست، زیرا بیشتر شهرستان‌های استان اصفهان با كمبود آب آشامیدنی و آب كشاورزی روبه‌رو هستند.
وی بحث فرونشست شهر اصفهان و شهرستان‌های این استان را از دیگر مباحث بررسی شده دانست و ادامه داد: فرونشست زمین در اصفهان نه تنها مشكلاتی برای مردم این استان ایجاد كرده بلكه هویت ایران اسلامی را به دلیل آسیب به آثار ارزشمند موجود در اصفهان مانند مسجد امام، مسجد شیخ لطف الله، عالی قاپو، چهلستون، میدان امام و... در معرض خطر قرار داده است.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به آثار ارزشمند و كم نظیر موجود در فلاورجان مانند مسجد اشترجان، بقعه پیربكران، پل دوقوسی و...، تصریح كرد: این آثار به جز اینكه سرمایه ارزشمندی بوده و می‌تواند موجب رونق و توسعه صنعت گردشگری در كشور و درآمدزایی شود، هویت مردم ایران را نیز نشان می‌دهد.
عضو كمیسیون اقتصادی مجلس آلایندگی و مسائل محیط زیستی را از دیگر موضوعات بررسی شده در این جلسه برشمرد و افزود: همچنین در این جلسه نمایندگان به بیان مسائل جزئی‌تر شهرستان‌های خود نیز پرداختند.
رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در تشریح تصمیماتی اخذ شده در این جلسه، توضیح داد: مقرر شد ستادی برای احیای زاینده‌رود تشكیل شود؛ این ستاد اجرایی و عملیاتی خواهد بود. همچنین جمعی از نمایندگان استان با مركز پژوهش‌های دولت جلساتی به منظور احصا راهكار‌های احیای زاینده‌رود و جاری شدن آب در این رودخانه داشته باشند.
وی با بیان اینكه تصمیمات مناسبی برای مسائل زیست محیطی استان اصفهان گرفته شد، بررسی مشكلات صنعت و صنعتگران و تولیدكنندگان را از دیگر موضوعات بررسی شده در این نشست ارزیابی كرد.
موسوی لارگانی با بیان اینكه در این جلسه دستورات ویژه‌ای برای رفع برخی بروكراسی‌های حاكم بر ادارات داده شد، ادامه داد: این نشست با حضور استانداران استان‌های اصفهان، قم و سمنان، معاون امور مجلس رئیس جمهور، معاون اجرایی و رئیس دفتر رئیس جمهور برگزار شد و مقرر شد كه تصمیمات گرفته شده در این جلسه را پیگیری كنند.

دسترسی سریع