مسئولان یك صدا به آمریكا پاسخ محكم دهند

رئیس قوه قضاییه: مسئولان ما باید یكصدا، یكنوا و با اتحاد پاسخ محكمی به آمریكایی ها بدهند كه البته همین طور هم هست.

1396/05/09
|
13:19
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آیت الله صادق آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به اینكه آمریكایی ها پس از بحث برجام به نوعی آن را نقض كردند افزود: جدای از آن شاهدیم كه آمریكایی ها روش های خصومت انگیز دیگری را هم پیش گرفته و در تحریم های ظالمانه شان پا را از آنچه معمول بوده است فراتر گذاشته اند و دایماً تحریم ها را توسعه می دهند.
وی گفت: ظاهراً آنان از مقاومت مردم عزتمند ما در طول این سالیان دراز پند نگرفتند؛ در زمانی كه جمهوری اسلامی ایران بزرگترین مشكلات اقتصادی، تسلیحاتی و نظامی داشت مردم ایستادگی كردند و در دوران دفاع مقدس با همه مشكلات در صحنه ایستادند.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینكه نظام جمهوری اسلامی ایران امروز قوی تر از هر زمان دیگر در منطقه می درخشد افزود: در این شرایط آمریكا و هیأت حاكمه این كشور به دنبال تهدید جمهوری اسلامی ایران و مردمش هستند و باید در این شرایط مسئولان ما پاسخ محكمی به آمریكایی ها بدهند كه البته این طور هم هست.
آیت الله آملی لاریجانی گفت: امیدواریم بزودی عكس العمل هایی را از ناحیه مجلس و دولت در این خصوص شاهد باشیم و قوه قضاییه هم در این بخش تا حدی كه به او مربوط باشد ورود می كند.
وی با اشاره به اینكه جمهوری اسلامی ایران به فشارهای آنها هیچ اعتنایی نخواهد كرد افزود: یكی از این فشارها، فشار بر دستگاه قضایی است به این ترتیب كه به ما امر و نهی می كنند و از ما می خواهند كه فلان كس را آزاد كنیم و یا اینكه فلان كس نباید محاكمه شود؛ شما چه كاره هستید كه در امور داخلی كشور دخالت می كنید؟
رئیس قوه قضاییه تصریح كرد: جمهوری اسلامی ایران نظامی مستقل است و بر اساس قوانین خودش اداره می شود و تابع شانتاژهای بین المللی شما نخواهد بود.

دسترسی سریع