تكذیب خبر حذف ارز ترجیحی دارو از سوی معاون اول رییس جمهور

معاون اول رییس جمهور توجه به موضوع سلامت و بهداشت مردم را جزو سیاست های راهبردی دولت سیزدهم دانست و تاكید كرد: دولت و وزارت بهداشت در كنار صنعت پرافتخار داروسازی است تا دارو با قیمت مناسب و بالاترین كیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.

1400/10/05
|
14:03
|



به گزارش رادیو پیام از ایسنا، محمد مخبر امروز(یكشنبه) در جلسه ای با اعضای سندیكای داروی انسانی افزود: تامین و تولید 97 درصد از داروی مورد نیاز كشور توسط صنایع داروسازی مایه افتخار برای این بخش صنعت كشور است و انتظار داریم با حل مشكلات و همفكری و همكاری دولت و صنایع داروسازی 3 درصد مابقی نیازهای كشور در زمینه دارو به ویژه بیماران صعب العلاج در كشور تهیه و تولید شود.

معاون اول رییس جمهور تصریح كرد: دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به دنبال آن است كه صنعت داروسازی كشور با رفع مشكلات با قوت به كار خود ادامه دهد و با به روزرسانی تكنولوژی و تجهیزات در جهت سلامت مردم گام های موثری بردارد.

وی هر گونه هزینه برای تامین سلامت و بهداشت مردم را وظیفه ذاتی دولت و یك سرمایه گذاری بلند مدت برای آینده كشور دانست و ادامه داد: سه راس مثلث صنعت داروسازی، شركت های بیمه و وزارت بهداشت باید با همفكری، همكاری و هماهنگی یكدیگر در جهت كاهش مشكلات مردم و حمایت از آنها در حوزه تامین دارو و حفظ سلامت جامعه حركت كنند.

مخبر با اشاره به برخی از مشكلات پیش آمده در روزهای گذشته برای تامین داروی برخی از بیماران در كشور تصریح كرد: قابل قبول نیست كه با وجود چنین صنعت داروسازی قوی و قدیمی در كشور مشكلات این چنینی برای برخی از بیماران بوجود آید .

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: تجربه تامین 150 میلیون دوز واكسن ظرف دو ماه نشانگر این مهم است كه بخش درمان و سلامت نظام جمهوری اسلامی ایران توانایی دارد تمام احتیاجات و نیازمندی های مردم در این بخش را تامین كند.

وی اظهار داشت: از صنعت داروسازی كشور انتظار داریم تا با مدیریت قیمت گذاری و همكاری وزارت بهداشت وضعیت دارو در كشور به گونه ای اداره شود كه مردم برای تامین دارو در داروخانه ها دچار مشكل نشوند.

مخبر از داروسازان بزرگ كشور خواست به عنوان بازوی دولت و وزارت بهداشت راهكارها، پیشنهادها و برنامه جامع عملیاتی خود را برای توسعه صنعت دارو هر چه زودتر ارائه دهند.

معاون اول رییس جمهور همچنین در خصوص برخی شایعات مطرح شده در زمینه حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی به بخش دارو تاكید كرد: آزادسازی ارز ترجیحی برای بخش دارو نه در كوتاه مدت و نه در بلندمدت به هیچ وجه در دولت مطرح نیست و انتظار می رود صنایع داروسازی با قیمت گذاری مناسب به رفع نیازمندی های دارویی كشور كمك كنند.

دسترسی سریع