پخش آثار هنرمندان موسیقی از صداوسیما به نفع اغلب آنهاست


رئیس دفتر موسیقی و سرود سازمان صداوسیما در این خصوص می فرماید: این امر باعث می‌شود كه آن دسته از هنرمندانی كه كمتر شناخته شده هستند به جامعه معرفی شده و در نهایت این اتقاق به نفع اهالی موسیقی هم هست.

1400/10/15
|
11:38
|

رئیس دفتر موسیقی و سرود سازمان صداوسیما درباره پخش آثار موسیقی در برنامه های رادیو و تلویزیونی كه بعضا بدون رعایت كپی رایت هم انجام می شود، می‌گوید كه «این امر باعث می‌شود كه آن دسته از هنرمندانی كه كمتر شناخته شده هستند به جامعه معرفی شده و در نهایت این اتقاق به نفع اهالی موسیقی هم هست.»
محمدمهدی نراقیان -مدیر دفتر موسیقی و سرود صداوسیما - درباره اینكه چرا صداوسیما در قبال پخش بسیاری از آثار موسیقایی قوانین كپی رایت را رعایت نمی‌كند؟ گفته است: «این بحث، جدید نیست و مساله مهم آن خلاء قانونی است؛ البته پیگیری هم كرده‌ایم ولی هیچ قانونی كه بخواهد صراحتا برای سازمان و هر رسانه دیگری برای پخش آثار موسیقی و درباره ساز و كار پرداخت حق و حقوق هنرمندان تكلیف قانونی تعیین كند، وجود ندارد.»

او در ادامه صحبت هایش تاكید می كند: «صداوسیما مرجع تهیه این قانون نیست كه البته برای شفاف سازی درباره این مساله، درخواست هم داده‌ایم، ولی جزو مسائلی است كه هنوز در حوزه موسیقی مغفول مانده است. نكته دوم این است كه سازمان صداوسیما در شبكه‌های اصلی خود، هر ماه بیش از هزاران قطعه موسیقی پخش می‌كند. صداوسیما عرصه‌ای است كه آثار هنرمندان موسیقی را پخش می‌كند و به غیر از طیف محدودی از هنرمندانی كه مشهور هستند و مردم آنها را می‌شناسند، برای بقیه فرصتی است كه كارهای خود را از طریق رسانه ملی عرضه می‌كنند و مردم آنها را به این طریق خواهند شناخت كه به نفع آنها خواهد بود.»

دسترسی سریع