10 درصد از داوطلبان كنكور سراسری غایب بودند

رییس سازمان سنجش كشور : با 10 درصد غیبت ،837هزار نفر در جلسه امتحان حاضر شدند.

1396/05/16
|
10:13
|

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، ابراهیم خدایی در استودیو خبر 21 ادامه داد : این تعداد حضور در حالی بود كه تعداد داوطلبان این دوره 930 هزار نفر بود .
خدایی از ظرفیت كل 744هزار نفر در دانشگاه ها یاد كرد و افزود: البته این رقم بدون احتساب ظرفیتهای دانشگاه آزاد است ولی روی هم رفته می توان گفت؛ تقریبا برای همه رشته ها صندلی خالی موجود است بغیر از علوم تجربی ها؛ زیرا در سالهای اخیر روند ثابتی در حوزه تولید ظرفیت داشته ایم، و می توان برای اشاره به ثبات ظرفیت به میزان ظرفیت دانشگاه های روزانه با حدود 131 هزار نفر اشاره كرد.
او ادامه داد: اینكه 63هزار نفر از داوطلبان ما در رشته های علوم تجربی هستند به دو علت بر می گردد یكی عدم سیاست گذاری یكپارچه آموزشی و دیگری عدم هدایت تحصیلی صحیح ، ما انرژی و نیروی انسانی و هزینه های را در جای دیگری سرمایه گذاری كرده ایم و از سوی دیگر بچه هایمان را به سمت رشته های خدماتی هدایت می كنیم.
خدایی گفت: با توجه به اینكه 85درصد از كل ظرفیت ما بدون كنكور شده است امسال برای اولین بار از 131هزار نفر ظرفیت روزانه 12/1 درصد بدون كنكور و رشته های شبانه كه دانشگاه های دولتی هستند 30درصد را شامل می شود . این روند در سال آینده به 90درصد خواهد رسید .

دسترسی سریع