ثبت نام اینترنتی كتابهای درسی آغاز شد

نام نویسی فروش اینترنتی كتاب های درسی سال تحصیلی آینده از امروز 28 فروردین آغاز می شود.

1401/01/28
|
16:43
|

رادیو پیام- معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت : دانش آموزان همه پایه های تحصیلی به جز پایه های اول، هفتم و دهم، از امروز می توانند با مراجعه به سامانه IRTEXTBOOK.IR و درج كد ملی و شماره سریال شناسنامه ،كتاب های درسی سال آینده خود را خریداری كنند.
آقای محمد علوی تبار افزود : فروش اینترنتی كتاب های پایه های اول ، هفتم و دهم هم از 5 تیر آغاز می شود و تا 11 شهریور ادامه دارد اما دانش آموزان سایر پایه های تحصیلی تا 21 خرداد برای خرید كتاب درسی فرصت دارند.

وی از دانش آموزان خواست دربازه زمانی اعلام شده برای خرید كتاب های درسی اقدام كنند . همچنین كتاب های درسی برای دانش آموزانی كه با تاخیر ثبت نام كنند چاپ نمی شود و این دسته از دانش آموزان با مشكل تهیه كتاب درسی مواجه می شوند .
معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت : دانش آموزانی كه بعد از خرید كتاب های درسی ناچار به جابجایی و تغییر مدرسه خود می شوند می توانند از 12 تیر وارد سامانه شوند و مدرسه جدید خود را اعلام كنند.
قیمت كتاب های درسی هم امسال نسبت به سال گذشته به طور میانگین 22 درصد افزایش دارد و خرید كتاب ها فقط از درگاه بانكی سامانه امكان پذیر است . كتاب های دانش آموزان مناطق محروم به صورت نیم بها و یا رایگان خواهد بود و مدارس ، كتابهای درسی را چهاردهم شهریور ماه در اختیار دانش آموزان قرار می دهند.

دسترسی سریع