رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت: با موافقت وزارت كشور تغییرات قیمت در كارتخوانهای عرضه نان اعمال شد.
فاطمه نظری افزود: نان سنگك ساده از 3 به 5 هزار تومان، همچنین قیمت نان بربری ساده با آرد نوع یك، از 1 هزار و هشتصد تومان به 2 هزار و پانصد تومان وبربری ساده با آرد نوع دو 2 هزار و پانصد تومان به 3 هزار و پانصد تومان رسید.
وی ادامه داد: نان لواش با آرد نوع یك از پانصد تومان به هفتصد تومان تغییر قیمت یافت و لواش نوع دو نیز از ششصد و پنجاه به نهصد تومان رسید.نظری تصریح كرد: قیمت نان سنتی تافتون با آرد نوع یك، از 900 تومان به 1 هزار و دویست شصت تومان و نوع دو از 1 هزار و دویست به 1 هزار و پانصد تومان رسید. همچنین قیمت نان ماشینی تافتون با آرد نوع یك از هفتصد به 850 تومان و نوع دو از 1 هزار به 1 هزار و دویست تومان تغییر یافت.
به گفته وی شكل عرضه نان كنجدی نیز تغییر یافته، به این ترتیب كه در كارتخوانهای عرضه نان قسمتی جداگانه برای خرید كنجد در نظر گرفته شده و مشتریان میتوانند از این قسمت به ازای هر نان از 10 تا 30 گرم كنجد خریداری كنند و نانوا با نظرمشتری از این كنجد در پخت نان استفاده میكند.
گفتنی است پیشتر قیمت نان در استانهای مختلف اصلاح شده بود و همچنین قیمت نان از سال 1400 تاكنون در تهران تغییر نكرده بود.