وزیر آموزش و پرورش در نخستین جلسه ستاد عالی آزمونها، از برگزاری امتحانات نهایی به صورت حضوری در مدارس كشور خبر داد.
علیرضا كاظمی، ضمن تبریك روز ولادت حضرت فاطمه (س)گفت: در برنامه ریزی، سیاستگذاریها و مسائل اجرایی نیازمند دقت كافی هستیم .
وی افزود: ضروری است تمام سناریوهای احتمالی را در بخشهای مختلف پیش بینی كنیم. همچنین با توجه به قطعی برق، باید هماهنگیهای لازم برای برگزاری بدون مشكل و چالش آزمونها، انجام شود.
كاظمی به امتحانات داخلی مدارس اشاره كرد و افزود: اختیار و مدیریت برگزاری امتحانات داخلی باید به مدارس و ادارات مناطق با توجه به شرایط استان تفویض شود. همچنین ضرورت دارد مدیران آموزش و پرورش در این باره با استانداران هماهنگ باشند.
وزیر آموزش و پرورش به امتحانات نهایی اشاره و تصریح كرد: در كل كشور قریب به هزار و200 حوزه اجرایی داریم. به عبارتی هر منطقه بطور میانگین نزدیك به 2 حوزه خواهد داشت. انتظار میرود مدیران منطقه با درایت و هماهنگی، آزمونها را با كمترین چالش برگزار كنند.
وی تأكید كرد كه به هیج وجه امتحانات نهایی تعطیل نخواهد شد و در این خصوص ضرورت دارد با رایزنی استانداران برای برگزاری آزمونها اقدامات لازم انجام شود.
كاظمی ادامه داد: شایسته است كه مدیران كل برای حداقل دو حوزه امتحانی، برق اضطراری پیش بینی كنند تا برگزاری امتحانات با مشكل روبهرو نشود. همچنین تأمین تجهیزات دائمی حوزههای امتحانی باید در دستور كار مدیران باشد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به پرداخت حق الزحمه معلمان، افزود: استانها باید گزارش پرداخت حق الزحمه امتحانات را ارائه كنند. چراكه تأكید وافری بر پرداخت حق الزحمهها داشتیم و ضرورت دارد این اقدام سرعت گیرد و حق هیچ همكاری تضییع نشود.
همچنین وزیر آموزش و پرورش در سی و سومین جلسه شورای معاونان با توجه به اهمیت مسابقات جهانی «تیمز» و «پرلز» گفت: یكی از راههای قضاوت و بررسی سطح كیفیت آموزش و پرورش؛ آزمونهای تیمز و پرلز هست؛ بنابراین ضرورت دارد تا كارگروهی در این زمینه تشكیل و نقشه راهی در این باره تدوین شود. افزایش كیفیت سواد در مقطع ابتدایی یكی از برنامهها و اولویتهای معاونتهای مربوط باشد.
كاظمی افزود: آزمونهای «تیمز» و «پرلز» باید آسیبشناسی و تقویت شوند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ولادت حضرت فاطمه و جایگاه زنان گفت: وقتی سیره حضرت فاطمه را مرور میكنیم میبینم كه در همه زمینه، این بانوی بزرگ بیبدیل و بیمانند بودند. یكی از ویژگیهای ایشان انفاق است. در دفاع از حق با ایراد خطبهها و نطقها نامآور بودند. حضرت فاطمه (س)، الگوی تمام عیار یك زن در نظام هستی است.