صندوق نوآوری و شكوفایی با هدف كمك به توسعه صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان، تسهیلات 100 میلیارد تومانی «رشد تولید صادراتی» را طراحی و اجرایی كرده است.
صندوق نوآوری و شكوفایی با هدف كمك به توسعه صادرات محصولات و خدمات دانشبنیان، خدمتی جدیدی تحت عنوان تسهیلات 100 میلیارد تومانی «رشد تولید صادراتی» را طراحی و اجرایی كرده است. یكی از اولویتهای كاری مهم صندوق نوآوری و شكوفایی، كمك به توسعه صادرات محصولات و خدمات شركتهای دانشبنیان است.
یكی از برنامههای صندوق، ارائه تسهیلات «تولید فراسرزمینی» است كه با هدف حمایت از تامین سرمایه ثابت مورد نیاز جهت احداث خطوط مونتاژ و تولید نهایی (نظیر پركردن، بستهبندی و امثال آن) محصولات دانش بنیان در سایر كشورها به شركتهای دانشبنیان پرداخت میشود.
اما خدمت جدیدی كه در صندوق نوآوری و شكوفایی برای كمك به رونق صادرات دانشبنیانها طراحی و اجرایی شده است، تسهیلات «رشد تولید صادراتی» است.
تسهیلات «رشد تولید صادراتی» با هدف حمایت از تامین مواد اولیه، هزینههای نیروی انسانی و سایر هزینههای جاری مورد نیاز به منظور اجرای قرارداد، قراردادهای صادراتی و صادرات كالا و خدمات دانشبنیان شركتها و موسسههای دانشبنیان تا سقف 100 میلیارد تومان پرداخت میشود.
این تسهیلات بر اساس پیشبینی صادرات و فروش خارجی شركت از طریق بررسی سوابق صادرات انجامشده، قراردادهای جاری، آتی صادراتی، مطالعات بازار و سایر روشهای كارشناسی و حتماً معطوف به «محصول دانشبنیان» شركت، اعطا میشود.
نرخ سود این تسهیلات 23 درصد است، اما در صورت احراز اثربخشی و انجام صادرات، نرخ آن تا 4 درصد كمتر از نرخ مصوب بانك مركزی قابل كاهش است.
متذكر میشود كه تسهیلات 100 میلیارد تومان «رشد تولید صادراتی»، ارتباطی با تسهیلات 100 میلیارد تومانی «سرمایه در گردش» ندارد و شركتهای دانشبنیان میتوانند متناسب با میزان صادرات گذشته یا قراردادهای صادراتی جاری شركت، از هر دو تسهیلات بهرهمند شوند.
شركتهای دانشبنیان متقاضی دریافت تسهیلات «رشد تولید صادراتی» جهت كسب اطلاعات بیشتر و مطالعه سایر ضوابط میتوانند به وبسایت صندوق نوآوری و شكوفایی مراجعه كنند.