معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور گفت: از سال گذشته جمعآوری مدارس كانكسی را در دستوركار خود قرار دادیم و تا مهر 1000 مدرسه كانكسی جمع خواهد شد.
مجید عبداللهی در شورای آموزش و پرورش استان قزوین با بیان اینكه با آغاز سال تحصیلی جدید 16 میلیون و 700 هزار دانشآموز در 540 هزار كلاس درس كشور در حدود 100 هزار مدرسه حاضر میشوند، گفت: آموزش و پرورش امر ملی است و در برنامه پیشرفت هفتم بدان تأكید شده است.
وی افزود: هنوز از مدارس كانكسی و سنگی در كشور صحبت میكنیم، از سال گذشته جمعآوری مدارس كانكسی را در دستوركار خود قرار دادیم و تا مهرماه 1000 مدرسه كانكسی جمع خواهد شد. امیدواریم مدارس تخریبی، سنگی و مدارسی كه تراكم بالایی دارند با جدیت شناسایی شوند.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور بیان كرد: نظام تقسیم كار بین دولت در سطح ملی و محلی مهم است؛ فرمانداران و بخشداران به آموزش و پرورش كمك كنند تا در كنار نظام مسائل كار به نحو مطلوب انجام شود.
وی گفت: مسائلی مانند بند «خ» و زمین برای تنوعبخشی به منابع درآمدی و مالی داریم كه باید به جدیت دنبال شوند. در حقیقت دولت باید روی تسهیلگری تمركز كند. خیرین نباید معطل مسئولیتهای ما بمانند، وقتی خیرین منابع خود را به میدان میآورند ما مكلف به تأمین زمین هستیم.
عبداللهی افزود: در حوزه نهضت مدرسهسازی ظرفیت مربوط به حوزه مردمیسازی ظرفیتی بسیار بزرگ است و باید بسیج امكانات را دنبال كنیم، اگر استانداران و فرمانداران باور و اراده داشته باشند نهضت ساخت مدارس به خوبی پیش خواهد رفت در حقیقت اگر مسئولین مسائل آموزش و پرورش را باور داشته باشند مشكلات این نهاد حل خواهد شد و همه باید پای كار خواهند آمد.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور با اعلام اینكه در حوزه مدرسهسازی مشاركت 17 هزار میلیارد تومانی خیرین مدرسهساز را شاهد هستیم، گفت: مردم محور همافزایی هستند و دولت نیز در كنار مردم خواهد بود، بنابراین باید بین مردم و دولت اعتماد ایجاد كنیم، البته باید در انتخاب حلقه اتصال آنان با دولت نیز دقت داشته باشیم.