نشست جبران خسارت فعالان اقتصادی از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

نشست مشترك بررسی ابعاد و راهكار‌های تسریع جبران خسارت مالی فعالان اقتصادی در حادثه انفجار بندر شهید رجایی درسالن اتاق بازرگانی بندرعباس برگزار شد.

1404/02/15
|
09:55
|

استاندار هرمزگان در این نشست گفت: با تشكیل كارگروه و راه اندازی سامانه خسارتها، همه درخواست‌های فعالان اقتصادی آسیب دیده بررسی می‌شود.

محمد آشوری افزود: این كمیته متشكل از دستگاه‌های اجرایی و قضایی با شفافیت كامل مراحل بررسی و گزارش‌های رسمی در این زمینه را ارائه خواهد كرد.

رئیس كل دادگستری هرمزگان هم گفت: خسارت‌های تجار در انفجار محوطه بندر شهید رجایی جبران و دركوتاه‌ترین زمان از طرف بیمه‌ها پرداخت می‌شود.

مجتبی قهرمانی افزود: سیاست قوه قضائیه این است كه خسارت‌ها تا حد امكان جبران شود تا اعتبار تجار در خارج از كشور مخدوش نشود و بتوانند به تعهدات خود در برابر مشتریان عمل كنند.

رئیس كل دادگستری هرمزگان گفت: فعالان اقتصادی كه پوشش بیمه‌ای دارند، دستور پرداخت سریع صادر شده و كسانی كه كالای آنها بیمه نیست، می‌توانند به كارگروه‌های مربوطه مراجعه كنند.

وی افزود: حدود دو هزار كانتینر در محوطه آسیب دیده بندر شهید رجایی سالم است.

مجتبی قهرمانی افزود: از این تعداد امروز600 كانتینر سالم از محوطه كانتینری آسیب دیده به محوطه دیگری انتقال داده شده است و هزار و 400 كانتینر دیگر در روز‌های آینده انتقال داده می‌شود. رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان در این نشست بمنظور تسریع در جبران خسارات و حفظ پویایی اقتصاد بندر شهیدرجایی شش پیشنهاد مطرح كرد.

محمدرضا صفا افزود: تسریع در فرآیند برآورد خسارت با استناد به مدارك صاحبان كالا و اسناد سازمان بنادر، شناسایی منابع مالی و تسریع در جبران خسارات، پرداخت خسارات متناسب با میزان زیان وارده.

جبران خسارت كامیون‌داران فاقد بیمه و تنفس در بازپرداخت بدهی‌ها، افزایش مهلت و تقسیط بدهی‌های مالیاتی و ارائه بسته‌های حمایتی مالیاتی، افزایش مهلت پرداخت بدهی بیمه برای كارگران شاغل در مناطق آسیب‌دیده از مهمترین راهكار‌های پرداخت خسارت به فعالان اقتصادی است. فعالان اقتصادی آسیب دیده در نشست مشترك بررسی ابعاد و راهكار‌های جبران حادثه بندرشهیدرجایی، دغدغه‌های خود مطرح و دریافت خسارت از بیمه را خواستار شدند.

دسترسی سریع