معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی از افرایش 80 درصدی اعتبارت محرومیت زدایی در كشور خبر داد.
حسین زاده در جلسه شورای اداری مراغه افزود: هدف دولت از افزایش اعتبارات محرومیت زدایی توسعه متوازن مناطق محروم در كشور است.
وی اضافه كرد: توسعه زیرساختهای آموزشی، بهداشتی، ورزشی، اشتغال و توسعه انرژیهای تجدید پذیر ا,لویت برنامههای دولت درروستاها است.
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی افزود: بهسازی راههای روستایی و اشتغال از ا,لویتهای دولت در شهرستان مراغه در تخصیص اعتبار به طرحهای محرومیت زدایی است.
وی گفت: توسعه، پیشرفت و آبادانی روستاها بر اساس ظرفیتها و توانمندیهای مناطق مختلف خواهد بود.
حسین زاده با اشاره به ظرفیتهای غنی آذربایجان شرقی در كشور افزود: این استان شاخصها و ظرفیتهای خوبی برای توسعه دارد كه نیازمند برنامهریزی است.
استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه گفت: مراغه ظرفیت عظیمی در بخش كشاورزی، گردشگری و صنعت برای سرمایهگذاری و ایجاد زیرساخت دارد.
بهرام سرمست افزود: تكمیل آزاد راه مراغه - هشترود بهعنوان مسیر توسعه استانهای شمال غرب در اولویت برنامهها است.
وی اضافه كرد: مراغه با داشتن بیشترین باغ، مرتع و زمین زراعی قطب تولید محصول باغی، دامی و زراعی در آذربایجان شرقی است.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: به علت كمبود واحدهای فراوری محصولات كشاورزی تولیدات باغی و زراعی این شهرستان بدون ارزشافزوده در بازار عرضه و صادر میشود.
وی گفت: توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و زیرساختهای فراوری محصولات باغی و زراعی در الویت برنامههای استان است.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه تخصیص اعتبار برای بهسازی و اسفالت راههای روستایی را خواستار شد.
موسوی افزود: هنوز بسیاری از روستاهای بخش سراجو در مراغه كمترین زیرساختهای عمرانی و خدماتی را دارند.
وی با اشاره به نرخ بالای بیكاری در مراغه گفت: حل معضل بیكاری در این شهرستان نیازمند رونق واحدهای تولیدی، صنعتی و گردشگری نیازمند حمایت و تسهیلات دولت است.
فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این جلسه تخصیص تسهیلات را برای حمایت از 47 واحد راكد و نیمهفعال شهرستان خواستار شد.
امین امینیان افزود: این شهرستان آمادگی دارد از تسهیلات تخصیصیافته به نیروگاههای خورشیدی كشور 100 واحد نیروگاه خورشیدی در روستاها احداث كند.