دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی گفت: تولید تجهیزات پیشرفته در داخل كشور، بهویژه توسط شركتهایی با مدیریت بانوان، نشانهای روشن از ظرفیت بالای نیروی انسانی و نقشآفرینی زنان در توسعه صنعتی است.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی از دستاوردهای یك شركت صنعتی، بازدید و بر عزم این ستاد برای حركت صنایع توانمند كشور به سوی تولید دانشبنیان فناور و منطبق با استانداردهای بینالمللی تأكید كرد.
محمدمهدی هادوی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان ماشینسازی و تجهیزات پیشرفته صنعتی معاونت علمی، از این شركت دانش بنیان بازدید كرد.
در این بازدید، آخرین دستاوردهای این شركت در زمینه طراحی و ساخت كمپرسورهای صنعتی و گازهای فرآیندی بررسی شد.
این شركت كه فعالیت خود را از سال 1390 آغاز كرده، اكنون با اتكا به تیمی متخصص، توانسته است كمپرسورهای اسكرو ضد انفجار و انواع ویژه گازهای خورنده، سمی و خنثی را بومیسازی كند.
این شركت كه دارای بیش از 50 نفر نیروی انسانی است، در دو بخش مجزا در تهران و شهرك صنعتی شمس آباد فعالیت دارد و موفق شده است علاوه بر تأمین نیازهای صنایع داخلی، زمینه را برای ورود این محصولات به بازارهای منطقه، منطبق بر استانداردهای بینالمللی فراهم كند.
مدیریت این واحد صنعتی بر عهده یكی از بانوان كارآفرین كشور است و از این رو، در جریان این بازدید، همچنین بر نقش بانوان كشور در برنامهریزی، هدایت و راهبری صنایع تأكید شد.
این شركت هماكنون دارای گواهی نوآوری بوده و فرایندهای لازم برای دریافت تاییدیه دانشبنیانی را در دستور كار قرار داده است.
هادوی، در جریان این بازدید با تأكید بر اهمیت توانمندیهای داخلی در حوزه تجهیزات صنعتی گفت: تولید تجهیزات پیشرفته در داخل كشور، بهویژه توسط شركتهایی با مدیریت بانوان، نشانهای روشن از ظرفیت بالای نیروی انسانی و نقشآفرینی زنان در توسعه صنعتی است.
وی، با اشاره به روند توسعه فناوری در این شركت افزود: داشتن گواهی نوآوری و حركت بهسوی دانشبنیانی از نشانههای بلوغ فناورانه این شركت دانش بنیان است و ستاد، آمادگی دارد تا در رفع موانع و تسهیل مسیر رشد این شركت همكاری لازم را داشته باشد.
عدم آشنایی كافی با قوانین اعتبار مالیاتی، موانع در مسیر دریافت تسهیلات مالی و مشكلات فنی و اجرایی در استفاده از سامانه «خدمت» از مهمترین مسائلی و چالشهایی بود كه در این بازدید مطرح شد.