پیش ثبت نام 64 هزار نفر برای حج 1405

رئیس سازمان حج و زیارت كه به همراه هیئت ایرانی به دعوت وزیر حج و عمره عربستان برای امضای تفاهم‌نامه همكاری به این كشور سفر كرده است از پیش ثبت نام 64 هزار ایرانی برای حج سال آینده خبر داد.

1404/08/19
|
12:26
|

علیرضا رشیدیان گفت: به دعوت وزیر حج و عمره عربستان برای امضای تفاهم‌نامه به این كشور آمده‌ایم و در كنار آن، مذاكراتی با شركت‌های خدماتی عربستانی در حوزه‌های اسكان، حمل‌ونقل، تغذیه، تداركات و خدمات در منا و عرفات در حال انجام است.

وی افزود: پیش از آنكه درخواست ویزای زائران ایرانی ثبت شود، لازم است قراردادهای مربوط به اسكان، حمل‌ونقل، تغذیه، بهداشت، درمان، بیمه و سایر خدمات در عربستان نهایی شود تا پس از آن بتوانیم فرآیند صدور ویزا را آغاز كنیم و خدمات مناسبی برای زائران كشورمان فراهم سازیم.

رئیس سازمان حج و زیارت با تأكید بر اینكه مذاكرات تاكنون روند مطلوبی داشته است، اظهار امیدواری كرد: در روزهای پیش‌رو به جمع‌بندی نهایی با شركت‌های ارائه‌دهنده خدمات برسیم و زمینه استقبال و خدمت‌رسانی شایسته به زائران ایرانی فراهم شود.

رشیدیان در پایان گفت: تا این لحظه بیش از 64 هزار نفر از زائران برای حج تمتع نام‌نویسی كرده‌اند و امیدواریم تا زمان بازگشت هیئت ایرانی، ظرفیت اعزام به طور كامل تكمیل شود. همچنین تلاش می‌كنیم با آماده‌سازی مقدمات، روند دریافت ویزاها را تسریع كنیم تا عملیات حج آینده به شكلی ایمن، آسان، روان و همراه با عزت و كرامت زائران ایرانی برگزار شود.

دسترسی سریع