ادامه بارش برف و تعطیلی برخی مدارس

برف و باران بیش از 28 استان كشور را فراگرفته و برخی مدارس را به تعطیلی كشانده است.

1395/11/26
|
10:41
|

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بارش سنگین برف همچنین موجب بسته شدن برخی محورهای مواصلاتی كشور شد.
سازمان هواشناسی اعلام كرد: با ورود سامانه بارشی جدید، بارش ها از چهارشنبه ازسرگرفته خواهد شد.
به علت بارش برف و یخ زدگی سطح معابر برخی مقاطع تحصیلی در استانهای تهران، البرز، آذربایجان شرقی ، گیلان ، لرستان، همدان، كرمان و مازندران امروز تعطیل است.

اداره كل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز اعلام كرد: به علت بارش بارف، سرما، یخبندان و لغزندگی معابر، امروز سه شنبه 26 بهمن همه مقاطع تحصیلی شهرستان های بجنورد و مانه و سملقان در نوبت صبح تعطیل است. در شهرستان رازجرگلان و بخش شوقان جاجرم همه مقاطع تحصیلی در نوبت صبح و عصر تعطیل است.
در گرمه نیز پنج روستای رباط قره بیل، آرمادلو، چشمه خان، دشت و بیدك در همه مقاطع تحصیلی، نوبت صبح تعطیل است.

آموزش‌ و پرورش استان اردبیل اعلام كرد : مدارس نوبیت صبح در اردبیل، ارشق، انگوت، بیله سوار، خلخال، خورش رستم، سرعین، شاهرود، جعفرآباد، كوثر، لاهرود، مشگین شهر،گرمی، نمین ، نیر و هیر تمامی مقاطع تحصیلی در اصلاندوز و پارس آباد پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه دوره اول را تعطیل اعلام كرد.
بر این اساس در پارس آباد متوسطه دوره دوم با یك ساعت تاخیر آغاز می شوند.
پلیس راه اعلام كرد رانندگان در مناطق كوهستانی و گردنه‌های سخت گذر با تجهیزات زمستانی ، زنجیر چرخ و با رعایت احتیاط در این مسیرها و محورهای كوهستانی رانندگی كنند.

دسترسی سریع