تاكنون خسارت جانی و جرحی شدیدی گزارش نشده است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس گفت: كانون زلزله در كوهستان بوده است.
فارس؛
زلزله 4.7 ریشتری خنج را لرزاند
زلزلهای به بزرگی 4.7 در مقیاس ریشتر، خنج در استان فارس را لرزاند.
به گزارش رادیو پیام از خبرگزاری صدا و سیما، مركز فارس،زلزلهای به بزرگی 4.7 در مقیاس ریشتر، حوالی شهر خنج در استان فارس را لرزاند.
به گزارش مركز لرزهنگاری كشوری مؤسسۀ ژئوفیزیك دانشگاه تهران، این زمین لرزه ساعت 4 و 29 دقیقه و 01 ثانیه امروز و در طول جغرافیایی: 53.31 (شرقی) و عرض جغرافیایی 27.80 (شمالی) و در عمق 2 كیلومتری زمین به وقوع پیوست.
براساس این گزارش، نزدیكترین شهرها به محل وقوع زلزله، 15 كیلومتری خنج (فارس)، 24 كیلومتری محمله (فارس) و 36 كیلومتری علامرودشت (فارس) بوده است.
این زمین لرزه در 216 كیلومتری شهر شیراز مركز استان فارس و 273 كیلومتری شهر بوشهر رخ داد.
تاكنون خسارت جانی و جرحی شدیدی گزارش نشده است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس گفت: كانون زلزله در كوهستان بوده است.
حسین درویشی افزود :تیم های ارزیاب بسرعت در مناطق مختلف مستقر و در حال ارزیابی و تهیه گزارش میدانی هستند .
وی افزود :در مناطق روستایی ترك خوردگی در منازل ایجاد شده است .
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس: روستای هنگویه در 16 كیلومتری خنج را به عنوان یكی از مناطق نزدیك به مركز كانون زلزله نام برد و افزود تیم ارزیاب و امدادگر در این روستا مستقر شده اند.