رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران كشور: با شرایط موجود دعا كنیم كه تهران زلزله نیاید.
اسماعیل نجار در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران كلانشهرها تهران گفت: تهران یك مجموعه است و بعد از زلزله دماوند و فیروزكوه مشخص شد كه باید نسبت به زلزله تهران آمادگی بیشتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: مناطق شهر تهران معین استانهای مختلف هستند و در زلزله بم دو منطقه شهر تهران در این شهر فعال بودند و در خوزستان نیز در زمان بحران هماهنگیهای خوبی دراین زمبنه وجودداشت وانتظار ماا ین است كه هماهنگیها بین استانهای معین ومناطق شهر تهران بیشتر شود و البته دعا كنیم كه در تهران زلزله نیاید.
نجار افزود: باید آمادگیها را افزایش دهیم و رفتار مردم در زلزله ملارد نشان داد كه برغم آموزش در صدا و سیما و فضای مجازی، رفتار مردم خیلی مناسب نبود و تهران قفل شد، باید كارهایمان را به روز كنیم.
نجار تصریح كرد: 480 منبع آب برای تامین آب اضطراری تهران در نظر گرفته شده كه 2منبع آن آماده شده است.
رئیس سازمان پیشگیری ومدیریت بحران كشور گفت: بحث امدادرسانی بالگردی بسیارمهم است اعم از بالگردهای مصوب ومشخص وهم مكانهایی كه امكان پرواز بالگرد در آنها وجود دارد.
نجار با اشاره به باندهای انتقال مجروحان در تهران خاطرنشان كرد: باند دوشان تپه وقلعه مرغی و مهرآباد از باندهای مهم انتقال زخمی در تهران هستند و ما باید این باندها را حفظ كنیم لذا از ارتش درخواست كردیم باند دوشان تپه را در اختیار ما قرار دهند كه همین موضوع انجام شده است.
وی تصریح كرد: برنامه بهسازی و امادگی این مكان را 24 سال پیش به سازمان برنامه وبودجه دادیم كه هنوز بودجه آن پرداخت نشده است و در حال پیگیری هستیم.
آغاز نشست مدیریت بحران كرونا
نشست مدیریت بحران كرونا در تهران
نشست مدیریت بحران كرونا با حضور نجار رئیس مدیریت بحران كشور، حناچی شهردار تهران و محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران آغاز شد.
در این نشست به همراه نمایندگان دستگاههای مختلف راههای همكاری مدیریت بحران در زمان وقوع زلزله احتمالی در تهران و همچنین دوره شیوع بیماری ویروس كرونا بررسی میشود.