بیانات رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز قدس

پخش همزمان ترجمه سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به جوانان عرب از شبكه رادیویی پیام

1400/02/17
|
16:19
|

بسم‌اﷲالرّحمن‌الرّحیم
🔹سلام بر همه‌ی آزادگان عرب، بویژه جوانان، و سلام به مردم مقاوم فلسطین و قدس و مُرابطون در مسجدالاقصیٰ.
🔹مجاهدت فلسطینیان و خون پاك شهیدان مقاومت، توانسته است این پرچم مبارك را برافراشته نگه‌ دارد و قدرت درونی جهاد فلسطینی را صدها برابر كند.
🔹فلسطین و قدس در قرآن مجید، «سرزمین مقدّس» نامیده شده است؛ دَه‌ها سال است كه این سرزمین پاك در اشغال ناپاك‌ترین و خبیث‌ترین آحاد بشر است.
🔹فلسطین زنده است و به جهاد ادامه میدهد و به كمك خدا سرانجام خواهد توانست بر دشمن خبیث فائق آید.
🔹در قضیّه‌ی فلسطین همه‌ی دولتها و ملّتهای مسلمان، دارای وظیفه و مسئولیّتند، ولی محور مجاهدت خود فلسطینیانند كه امروز در درون سرزمین و بیرون آن حدود چهارده میلیون نفرند.
🔹دشمنان وحدت فلسطینی، رژیم صهیونیستی و آمریكا و برخی قدرت‌های سیاسی دیگرند، امّا اگر از درون خود جامعه‌ی فلسطینی وحدت‌شكنی نشود، دشمنان بیرونی نخواهند توانست كاری بكنند.
🔹فلسطینی‌ها ــ چه در غزه، چه در قدس و كرانه‌ی باختری، چه در سرزمین‌های 1948 و حتّی چه در اردوگاه‌ها ــ همه یك واحد را تشكیل میدهند و باید راهبرد به هم پیوستگی را در پیش بگیرند.
🔹امید به پیروزی، امروز از همیشه بیشتر است؛ موازنه‌ی قوا به نفع فلسطینی‌ها بشدّت تغییر كرده است؛ دشمن صهیونیست سال به سال ضعیف‌تر شده است.
🔹دَه‌ها سال پیش از این با مصر رابطه برقرار كرد؛ از آن روز تاكنون رژیم صهیونیستی بسیار آسیب‌پذیرتر و ضعیف‌تر شده است؛ با این وصف، آیا رابطه با چند كشور ضعیف و حقیر خواهد توانست به او كمك كند؟
🔹به نام خدا به جلو حركت كنید البتّه این حقایق نباید وظیفه‌ی سنگین دیگران در قبال این حركت را از یاد ببرد.
🔹در نقطه‌ی مقابلِ روند نزولی رژیم، افزایش توانایی‌های جبهه‌ی مقاومت، بشارتِ آینده‌ی درخشان است.
🔹مبارزان فلسطینی میتوانند یك همه‌پرسی از همه‌ی ساكنان اصلی فلسطین را مطرح كنند. این همه‌پرسی، نظام سیاسی كشور را معیّن میكند و ساكنان اصلی از هر قوم و دین، از جمله آوارگان فلسطینی در آن شركت خواهند كرد؛ آن نظام سیاسی، آوارگان را به داخل برمیگرداند و سرنوشت بیگانگان سُكنیٰ‌گزیده را تعیین می‌كند.
🔹این مطالبه بر مبنای دموكراسی رایجی است كه در دنیا پذیرفته شده و هیچ كس در مترقّی بودن آن نمی‌تواند خدشه كند.
به نام خدا به جلو حركت كنید و بدانید كه «قطعاً خدا به كسى كه [دین] او را یارى می‌كند، یارى می‌دهد».
والسّلام‌علیكم‌ورحمة‌اللّه

دسترسی سریع