مدیركل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از راهاندازی سامانه صدور گواهی بهداشت صادراتی در سراسر كشور خبر داد.
عبدالعظیم بهفر در نشست خبری به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا افزود:این سامانه به منظور تسهیل و تسریع صدور گواهیهای سلامت برای فرآوردههای غذایی طراحی شده و نقش مهمی در افزایش دقت، شفافیت و تسهیل تجارت بینالمللی دارد.
وی گفت: بیش از 31 هزار گواهی بهداشت برای صادرات محصولات غذایی در یكسال گذشته صادر شده است.
مدیركل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو افزود: در همین مدت 286 هزار قلم فرآورده غیرمجاز شناسایی شده كه 254 هزار مورد از آنها جمعآوری شده است، همچنین برای 30 مورد از محصولات وارداتی، مجوز عدم مصرف صادر شده است.
وی اظهار كرد: سازمان غذا و دارو با نگاهی بلندمدت، ارتقای ایمنی غذا را به عنوان یكی از سیاستهای اصلی دنبال میكند.
بهفر با اشاره به شعار امسال روز جهانی ایمنی غذا در كشور با عنوان «ایمنی غذا، سرمایهگذاری برای تولید مبتنی بر دانش» تصریح كرد: این شعار بازتابی از نگاه علمی و دانشبنیان به تولید غذا در كشور است و بیانگر اهمیت ارتقای سطح فناوری و نظارت در حوزه صنایع غذایی بهشمار میرود.