معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استانداری كردستان گفت: با انصراف و ائتلاف تعدادی از كاندیداها در حوزههای انتخابیه استان اكنون رقابت توسط 133 نفر در پنج حوزه انتخابیه ادامه دارد.
مهدی رمضانی صبح سه شنبه در جمع اصحاب رسانه كردستان اظهار كرد: تلاش همه دستاندركاران برگزاری انتخابات در فضایی امن و سالم است و برنامهریزیهای گستردهای در این راستا شكل گرفته است.
وی خاطر نشان كرد: به صورت كلی امنیت انتخابات به فراجا واگذار شده و در استان نیز فراجا امنیت انتخابات را برعهده دارد و نیروهای امنیتی نیز با اشراف كامل تمهیدات لازم را در نظر گرفتهاند.
معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استانداری كردستان دغدغه اصلی مسؤولان كشور را تقویت گزینه مشاركت در انتخابات دانست و اعلام كرد: معتقدیم كلید توسعه كردستان مشاركت در انتخابات است.
رمضانی تصریح كرد: مشاركت سیاسی قطعاً اگر عدد بالا و قابل توجهی باشد توان مذاكراتی مسؤولان استان را برای مطالبه بالا میبرد.
وی افزود: باید تلاش شود برچسب منفی از پیشانی كردستان برچیده شود و ریلهای توسعه در كردستان به حركت درآید كه ابن مهم با مشاركت حداكثری مردم به ثمر مینشیند.
وی با اشاره به اینكه تعدادی از كاندیداها انصراف دادهاند، اضافه كرد: 133 كاندیدا امروز در حال رقابت هستند و در هر حوزه انتخابیه 22 نفر با هم به رقابت میپردازند.
معاون سیاسی، امنیتی و امور اجتماعی استانداری كردستان اضافه كرد: تعداد نامزدهای حوزه انتخابیه سقز و بانه 11 نفر، حوزه انتخابیه سنندج 48 نفر، حوزه انتخابیه قروه و دهگلان 24 نفر، در حوزه انتخابیه مریوان و سروآباد 21 نفر و در حوزه انتخابیه بیجار 29 نفر رقابت میكنند.
1296 شعبه اخذ رأی در كردستان فعال است
وی تعداد شعبات اخذ رأی را یكهزار و 296 نفر خواند و افزود: انتخابات كردستان تمام الكترونیك نیست و كاری كه در كردستان شكل گرفت جهادی بود تا با توپوگرافی خشن بتوانیم انتخابات را الكترونیكی برگزار كنیم و در مجموع در 50 نقطه آفلاین هستیم.
رمضانی تصریح كرد: تاكنون هیچ گزارشی مبنی بر تخلفات سازمان یافته وصول نشده است و دادگستری از چند ماه قبل گزارشات را بررسی میكنند ولی تخلف مستندی محرز نشده است.
یك میلیون و 250 هزار كردستانی واجد شرایط رأی
وی تعداد واجدان اخذ رأی استان را یك میلیون و 250 هزار نفر دانست و بیان كرد: در حال حاضر 25 هزار نفر در فرمانداری و بخشداریها متصدی برگزاری انتخابات هستند.
وی یادآور شد: در این دوره شاهد افزایش 41 درصدی تعداد كاندیداهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی نسبت به دور قبل هستیم.
رمضانی اضافه كرد: از مجموع تعداد كاندیداهای مجلس شورای اسلامی كه در این دوره رقابت دارند، 118 آقا و 15 نفر از نامزدهای انتخابات در استان كردستان خانم هستند.
وی با اشاره به همزمانی برگزاری انتخابات مجلس خبرگان رهبری با انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: در استان كردستان چهار نامزد برای انتخابات خبرگان رهبری فعالیت دارند.
وی امیدواری را فرمول اصلی برگزاری انتخابات و مشاركت پرشور دانست و اضافه كرد: ضدانقلاب به دنبال عدم مشاركت مردم است اما باید مردم را به مشاركت پای صندوقهای رأی دعوت كرد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری كردستان همچنین نقش رسانه را در برگزاری انتخابات پرشور مهم خواند و اعلام كرد: رسانه باید سكوی امیدافرینی برای مردم باشد.