در نشست خبری؛برخورد با سایت‌های متخلف تعیین دروغین نرخ ارز

سردار رحیمی درباره سایت‌هایی كه شبانه و به دروغ نرخ ارز و دلار را منتشر می‌كنند، گفت: با 15 سایت كه شبانه و به صورت دروغین نرخ ارز را تعیین می‌كردند، برخورد شده است.

1397/07/10
|
12:05
|


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین رحیمی در ادامه نشست خبری گفت: كسانی كه در بازار دلالالی می‌كنند، تحت كنترل پلیس هستند و با هماهنگی بانك مركزی با آن‌ها برخورد قاطع خواهد شد.
سردار رحیمی در خصوص متهم «سكه ثامن» هم خاطرنشان كرد: متهم این پرونده یك سال قبل در یكی از استان‌های غربی شروع به فعالیت كرده بود و پس از آن در اول سال 97 در تهران 2 باب مغازه خریداری كرد.
وی ادامه داد: این شخص از طریق فضای مجازی، كار‌های خود را انجام می‌داد و پلیس فتا در حال بررسی این پرونده است.
سردار رحیمی گفت: تاكنون 100 میلیارد تومان از اموال متهم پرونده سكه ثامن توقیف شده است و مالباختگان این پرونده سه هزار نفر هستند كه به دام این متهم افتادند و این شخص توانسته است 300 میلیارد تومان كلاهبرداری كند.
رئیس پلیس پایتخت افزود: قبل از اینكه پرونده این شخص به پلیس پایتخت ارجاع شود، از كشور متواری شده بود كه برای دستگیری او با پلیس اینترپل هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است.
سردار رحیمی درباره باند‌های تصادف ساختگی هم گفت: این باند‌ها با ساخت تصادف و زدن خود به خودرو‌های گذری از سادگی آن‌ها سوء استفاده می‌كنند و در چنین مواردی تنها كاری كه مردم باید انجام دهند، فراخواندن پلیس است.

دستگیری 145 سارق سابقه‌دار در تهران
فرمانده انتظامی تهران بزرگ: در طرح دستگیری سارقین حرفه‌ای، 145 سارق سابقه‌دار در تهران با تلاش پلیس آگاهی دستگیر شدند.
سردار «حسین رحیمی» رئیس پلیس پایتخت صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به دستگیری 34 سارق در قالب 12 باند گفت: جرم این افراد سرقت به عنف، زورگیری و كیف‌قاپی بوده است. همچنین 34 نفر در قالب 9 باند از منازل و اماكن سرقت می‌كردند كه دستگیر شدند و از این باند‌ها چهار قبضه سلاح و مقادیری دلار، سكه و ارز كشف شد.
سردار رحیمی افزود: در ادامه این عملیات نیز 39 نفر در قالب 9 باند سارق خودرو دستگیر شدند كه از یكی از باند‌ها 75 خودرو كشف شده است و همچنین هشت نفر در قالب 2 باند كلاهبرداری دستگیر شدند.
رئیس پلیس پایتخت گفت: با كار‌های اطلاعاتی و شناسایی‌های صورت گرفته، چندین باند قاچاق كالا دستگیر شدند كه ارزش ریالی كالای مكشوفه 23 میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: از یكی از باند‌های قاچاق، شربت سرما خوردگی و ضد حساسیت كشف شد كه قلابی بوده است و در این راستا گروهی سه نفره دستگیر شدند.
سردار رحیمی در خصوص متهم طلافروشی شادی اظهار داشت: این شخص كه از مردم وجه دریافت می‌كرد و ماهانه به آن‌ها سود می‌داد، زمانی كه به مشكل برخورد، متواری شد كه پس از فعالیت‌های صورت گرفته توسط پلیس آگاهی، این شخص در شیراز دستگیر شد.
وی افزود: شاكیان این پروند چهار هزار و 20 نفر هستند كه تا كنون 800 نفر به پلیس آگاهی مراجعه كرده‌اند و از مالباختگان می‌خواهم با مدارك و اسناد خود به پلیس آگاهی مراجعه كنند.

دسترسی سریع