استاندار تهران آخرین تصمیمات ستاد كرونای این استان را تشریح و اعلام كرد: مقرر شد ضمن اعطای پنج روز مرخصی استعلاجی به مبتلایان به سویه اومیكرون، تزریق دُز سوم واكسن كرونا نیز با سرعت بیشتری در استان تهران دنبال شود.
استاندار تهران آخرین تصمیمات ستاد كرونای این استان را تشریح و اعلام كرد: مقرر شد ضمن اعطای پنج روز مرخصی استعلاجی به مبتلایان به سویه اومیكرون، تزریق دُز سوم واكسن كرونا نیز با سرعت بیشتری در استان تهران دنبال شود.
به گزارش رادیو پیام از ایرنا، محسن منصوری روز شنبه در ستاد كرونای استان تهران گفت: طی 2 هفته اخیر شرایط خوبی را از جهت ابتلا به این ویروس نداشتیم اما هنوز به اوج پیك ششم هم نرسیدهایم.
وی افزود: به گفته متخصصان تنها راه علاج و كنترل بحث افزایش واكسیناسیون است كه دُز سوم واكسن كرونا در استان تهران تا سطح 32 درصد تزریق شده است.
وی اظهار داشت: گرچه سرعت و شدت تزریق دز سوم افزایش یافته اما همه باید در سطح این استان بسیج شوند و شهرداری ها هم كمك، فضاسازی و تبلیغ برای تزریق دز سوم انجام شود.
استاندار تهران با تاكید بر اینكه خانواده ها باید برای تزریق واكسن به كودكان هفت تا 10 سال اقناع شوند، گفت: در مورد سویه امیكرون اعمال محدودیت قرنطینه و تعطیلی مستمر چندان موثر نیست در عین حال نمی توانیم كار را رها كنیم.
نمایشگاه ها به شكل محدود برگزار میشوند
منصوری خاطر نشان كرد: در مورد برگزاری نمایشگاه ها مواردی وجود دارد برای نمونه مهمانان خارجی از مدت ها قبل دعوت شده اند و تعطیلی آنها برای ما خسارت بین المللی دارد كه در این موارد در نهایت بنا شد چنین نمایشگاه هایی كنترل شده به شكل محدود برگزار شوند.
استاندار تهران ادامه داد: در مورد سایر نمایشگاه ها نیز شركت نمایشگاه ها باید مورد به مورد درخواست بدهند و آن دسته را كه ناچار به برگزاری هستیم با رعایت ضوابط مجوز صادر شود اما برای دیگر موارد متناسب با حساسیت آن اعمال نظر می شود.
وی گفت: در مورد انتخابات اصناف تاخیر 2 ساله در برگزاری خسارت زده و باید یاد بگیریم با این ویروس زندگی كنیم و چون انتهای زمان شیوع آن مشخص نیست لذا اتحادیه ها انتخابات را در فضای باز یا فراخ و بزرگ برگزار كنند و ساعت برگزاری را نیز طولانی تر كنند تا مشكلی پیش نیاید.
برنامههای دهه فجر با 30 درصد ظرفیت برگزار میشود
استاندار تهران با بیان اینكه برنامههای دهه فجر باید حداكثر با 30 درصد ظرفیت برگزار شود، تاكید كرد: در مورد اعتكاف نیز در شهرهای قرمز ممنوعیت برگزاری و در شهرهای نارنجی و زرد تا حدود 20 درصد اجازه برگزاری داده می شود و اگر وضع بدتر شود تجدید نظر خواهیم كرد.
منصوری درباره راهپیمایی 22 بهمن نیز گرفت: در مورد برگزاری راهپیمایی 22 بهمن تا آخر امشب یا حداكثر تا صبح فردا یكشنبه تصمیم گیری و اطلاع رسانی می شود.
مراكز تجمیعی واكسیناسیون تا پایان بهمن تعطیل نمی شود
استاندار تهران با تاكید بر تسریع در واكسیناسیون عمومی علیه ویروس كرونا اظهار داشت: تا انتهای بهمن هیچ یك از مراكز تجمیعی نباید تعطیل شود و همه با قدرت به كار خود ادامه دهند.
منصوری اظهار داشت: در مورد مترو نیز اجرای مصوبه قبلی ستاد مقابله با كرونا ادامه می باید و سامانه خرید بلیت به سامانه ایران من متصل شود تا افراد واكسینه نشده اجازه تهیه بلیت نداشته باشند و اگر اجرای آن عملیاتی نیست مكتوب به وزارت كشور اعلام شود.
استاندار تهران گفت: مراكز تجمع مراكز شیوع است مانند مترو، اتوبوس، بی آر تی و بازار و همه باید با ماسك وارد آنها شوند و به افراد فاقد ماسك اجازه ورود و تردد داده نشود.
وی ادامه داد: با شرایط مالی موجود امكان خرید و واردات واگن مترو را نداریم و لذا باید شرایط فعلی را با امكانات موجود مدیریت كرد.
منصوری ادامه داد: در بیماری امیكرون از آن جهت كه تعداد فوتی ها زیاد نیست و سرعت بهبود هم بیشتر است، به رغم اینكه در شرایط قبلی برای هر بیمار 2 هفته استعلاجی داده میشد اما در این سویه پنج روز مرخصی استعلاجی داده شود چون خدمات در دستگاه های اجرایی آسیب میبینند.
وی تصریح كرد: باید خود را برای روزهای سخت تر آماده كنیم و به حتم با ابتلا و گسترش بیشتر بیماری مواجه می شویم از همین رو باید بیمارستان ها و مراكز درمانی تجهیز و آماده پذیرش بیماران بیشتر باشند.
منصوری خاطر نشان كرد: در شهرستان پیشوا محدودیت زیادی داریم و مركز شبانه روزی واكسیناسیون نباید تعطیل شود تا بتوانیم خدمت رسانی كنیم.