محققان می گویند؛ خوردن 5 تا 6 آلو در روز از پوكی استخوان جلوگیری كند

بر اساس تحقیقات جدید، گنجاندن آلو در رژیم غذایی روزانه ممكن است به سلامت استخوان كمك كند.

1401/08/03
|
08:15
|

به گزارش رادیو پیام از خبرگزاری مهر به نقل از مدیكال نیوز، پوكی استخوان، یا از دست دادن توده و تراكم استخوان، به ویژه در افراد بالای 50 سال رخ می‌دهد كه منجر به افزایش خطر شكستگی می‌شود.

یك مطالعه جدید از سوی محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان می‌دهد كه خوردن 5 تا 6 آلو خشك در روز می‌تواند توده و تراكم استخوان را حفظ كرده و از ابتلاء به پوكی استخوان جلوگیری كند.

همین محققان در مطالعه دوم دریافتند كه از دست دادن سلامت استخوان با فرآیندهای التهابی در بدن مرتبط است و آلو خشك به عنوان ضد التهاب شناخته شده است.

پوكی استخوان وضعیتی است كه در آن استخوان‌های فرد تراكم و جرم خود را از دست می‌دهند و احتمال شكستگی استخوان‌ها افزایش می‌یابد.

نیمی از زنان بالای 50 سال و از هر چهار مرد یك نفر در معرض خطر شكستگی استخوان قرار دارند. از دست دادن توده و تراكم استخوان می‌تواند در هر سنی رخ دهد. با این حال، پوكی استخوان در میان افراد مسن شایع‌تر است. پوكی استخوان بیشتر در زنان یائسه رخ می‌دهد.

استخوان‌های لگن، مهره‌های نخاعی و مچ دست شایع‌ترین محل شكستگی استخوان به دلیل پوكی استخوان هستند، اگرچه ممكن است در هر استخوانی رخ دهند. برای افراد مسن، شكستگی‌های لگن می‌تواند بسیار شدید باشد.

دكتر «مری جین سوزا»، سرپرست تیم تحقیق، خاطرنشان كرد: «التهاب ممكن است عامل مهمی برای از دست دادن استخوان پس از یائسگی و یك هدف بالقوه برای درمان‌های تغذیه‌ای باشد.»

او گفت: «آخرین تحقیقات ما بزرگترین كارآزمایی را با گروهی متشكل از بیش از 200 زن یائسه برای بررسی ارتباط بین آلو خشك و سلامت استخوان نشان می‌دهد.»

وی در ادامه افزود: «مطالعه ما اولین مطالعه‌ای است كه نشان می‌دهد مصرف فقط 5 تا 6 آلو خشك در روز از كاهش تراكم استخوان در لگن جلوگیری می‌كند، جایی كه بیشترین نگرانی برای مردان و زنان مسن است زیرا شكستگی‌های لگن معمولاً منجر به بستری شدن در بیمارستان و كاهش كیفیت زندگی می‌شود.»

اگرچه لزوماً مشخص نیست كه چه چیزی در آلو خشك وجود دارد كه این اثر مطلوب را بر سلامت استخوان‌ها به همراه دارد، اما این میوه كامل حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم برای استخوان‌ها، از جمله پتاسیم، مس، و ویتامین K است. آلو همچنین حاوی پلی فنول است؛ تركیباتی بیواكتیوی كه به نظر می‌رسد در تشكیل استخوان نقش دارند.

دسترسی سریع